X

Καθαρά Δευτέρα με συννεφιά και βροχές

Σε ποιες περιοχές θα βρέξει σήμερα. Πόσο βοηθούν οι άνεμοι στο πέταγμα του χαρταετού. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού.

Ant1news

Τοπικές βροχές αναμένονται σήμερα Καθαρά Δευτέρα σε όλη την χώρα , ωστόσο θα υπάρξει σταδιακή βελτίωση του καιρού από το απόγευμα στις περισσότερες περιοχές, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα νότια.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών μέχρι το απόγευμα αναμένονται στην Αττική, ενώ από το βράδυ η συννεφιά περιορίζεται. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου. 

Στην Θεσσαλονίκη αρχικά προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών, ωστόσο, από το βράδυ περιορίζεται η συννεφιά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 15 βαθμούς Κελσίου. 

Διαβάστε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού ΕΔΩ! 

Την Τρίτη στα Δωδεκάνησα, την Κρήτη και πιθανόν τις νότιες Κυκλάδες αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις οι οποίες το βράδυ στα δυτικά κατά τόπους θα αυξηθούν. Το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. 

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 που βαθμιαία και από τα δυτικά θα γίνουν νοτιοδυτικοί μέχρι 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει μικρή άνοδο.