X

Σοκ από το τραγικό τροχαίο στην Εθνική Αθηνών – Λαμίας (βίντεο)

Θρήνος για την μητέρα και το "αγγελούδι" της που χάθηκαν από την φονική Πόρσε. Τραγική φιγούρα ο πατέρας. Εικόνες φρίκης από το σημείο της τραγωδίας.

Ant1news

Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει το τραγικό τροχαίο που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας και είχε σαν αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους ένα παιδάκι τριών ετών, η μητέρα του και άλλα δύο άτομα.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας που σταμάτησε στο πάρκινγκ της Εθνικής οδού, μπήκε στις τουαλέτες και όταν βγήκε αντίκρισε το παιδί του και τη γυναίκα του να καίγονται μέσα στο φλεγόμενο αυτοκίνητό τους.

Η μητέρα 33 ετών με το 3 ετών αγοράκι βρήκαν τραγικό θάνατο στο φλεγόμενο ΙΧ που ήταν σταθμευμένο, ενώ σκοτώθηκαν και τα δυο άτομα που επέβαιναν στην Πόρσε. Το ένα άτομο, ένας άνδρας, εκσφενδονίστηκε από το αυτοκίνητο και σκοτώθηκε, ενώ το δεύτερο απανθρακώθηκε μέσα στο όχημα.

Ο πατέρας και οδηγός του σταθμευμένου ΙΧ μόλις άκουσε τη σύγκρουση πετάχτηκε έξω από τις τουαλέτες και είδε τα δυο αυτοκίνητα διαλυμένα να φλέγονται.

H οικογένεια καταγόταν, σύμφωνα με πληροφορίες, από την πόλη της Πτολεμαΐδας.

 

Το χρονικό της τραγωδίας

Ήταν λίγο πριν τις 4 το απόγευμα της Κυριακής όταν ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μια οικογένεια σταμάτησε σε πάρκινγκ στην άκρη του δρόμου. Ο οδηγός κατέβηκε να πάει στην τουαλέτα και μέσα στο αυτοκίνητο παρέμεινε η σύζυγός του με το παιδάκι τους.

Την ώρα που ο πατέρας μπήκε στην τουαλέτα η Πόρσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα βγήκε από την πορεία της και έπεσε πάνω στο σταθμευμένο όχημα  με σφοδρότητα. Τα δυο αυτοκίνητα διαλύθηκαν και τυλίχθηκαν στις φλόγες.

 

Βίντεο δείχνει ότι ο οδηγός του πολυτελούς αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο και στην «τρελή» πορεία που ακολούθησε στον δρόμο ταχείας κυκλοφορίας, έφυγε με το πλάι στον παράδρομο και έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε πάρκινγκ στο 83ο χλμ της Αθηνών-Λαμίας, αφαιρώντας τη ζωή από την 33χρονη γυναίκα και το 3χρονο μωρό της που περίμεναν μέσα στο όχημα τον μπαμπά της οικογένειας, που βρισκόταν στην τουαλέτα.

 

Το βίντεο από κάμερα ασφαλείας που βγήκε στο φως είναι συγκλονιστικό και δείχνει το παιχνίδι της μοίρας που παίχτηκε για 4 ανθρώπους.

Το συγκινητικό ποστ της αδερφής της 33χρονης στο Facebook

Mε ανάρτησή της στο Facebook η αδερφή της 33χρονης μητέρας αποχαιρετά την ίδια και τον τρίχρονο ανιψιό της. Το μήνυμά της δεν συγκινεί απλά: «Δεν μπορώ ακόμη να το πιστέψω... ακόμη σας περιμένω. σκοτώθηκα μαζί με εσάς. αδερφούλα μου έλα και πάρε μου όλα τα ρούχα… θα σε αφήσω… !!Αλέν Ντελόν μου η Μπριζί σου σε περιμένει αγγελούδι μου. Ο Θεός σας ήθελε μαζί του. Καλό παράδεισο αγάπες μου...».