X

Ο Τύπος της Τρίτης

Η διαπραγμάτευση για την αξιολόγηση, οι μαζικές ρυθμίσεις για τα «κόκκινα» δάνεια και το σοκαριστικό τροχαίο στην Αθηνών-Λαμίας μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Η επιστροφή των Θεσμών στην Αθήνα για το κλείσιμο της συμφωνίας, οι μαζικές ρυθμίσεις «κόκκινων» δανείων από τις τράπεζες, καθώς και το φρικτό δυστύχημα στην ΕΟ Αθηνών-Λαμίας είναι ορισμένα από τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΠΟΙΟΣ φοβάται τον Καραμανλή; Η μεγάλη ταραχή του  «συστήματος» για τα εγκλήματα Σημίτη και το χάος που άφησε----Η πρώτη αγωγή από Επικουρικό Ταμείο κατά της ΤτΕ για το PSI----Φιάσκο πάλι με τη δίκη της ΖΙΜΕΝΣ----ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΗΓΕΣ: ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ----Το «μολών λαβέ» του Καμμένου στους Τούρκους----Ντροπή! Στις ηρωικές Θερμοπύλες (που γέμισαν σκουπίδια) κάνουν «πάρτι» οι μετανάστες----Ανείπωτη τραγωδία με θύτη τον γιο του Mr Jumbo----Ο Ν. Παππάς στις Κάννες ψάχνει για… δορυφόρο----Ήμαρτον! Αρχιμανδρίτης με πούρο και ουίσκι----Αλβανική πρόκληση για γέλια----Επιτέλους, νικήθηκε! Καινούργιο εμβόλιο εξαφάνισε τον ιό του AIDS σε πέντε ασθενείς.

ΕΘΝΟΣ: Μαζικές ρυθμίσεις κόκκινων δανείων – ΣΕ ΓΕΝΝΑΙΟΥΣ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ----Οι 5 γρίφοι πίσω από την τραγωδία στην εθνική----ΕΡΓΑΣΙΑ – ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ 1.000 ΝΕΟΥΣ ΟΠΛΙΤΕΣ ΤΡΙΕΤΟΥΣ ΘΗΤΕΙΑΣ----ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ – ΣΥΜΩΝΙΑ ΣΕ ΔΥΟ ΣΤΑΔΙΑ----ΕΦΚΑ – ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΕΙΣΦΟΡΩΝ----ΕΡΕΥΝΑ – «ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ» ΓΙΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ----Επική γκάφα για …Όσκαρ και μήνυμα Χόλιγουντ στον Τραμπ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Σύνταξη στα 55 και με τα νέα όρια ηλικίας – ΟΙ 23 ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ----ΠΡΟΣΘΕΤΑ Μ ΕΤΡΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ----Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. τα 8 μυστικά της τραγωδίας – ΠΟΥ ΕΣΤΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΡΣΕ «ΒΟΜΒΑ» ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΜΕ ΙΛΙΓΓΙΩΔΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΩΝ “JUMBO”----709 ΘΕΣΕΙΣ ΜΟΝΙΜΩΝ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ 3 ΝΕΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ – ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ----ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Η «ΒΕΝΤΕΤΑ» ΚΑΜΜΕΝΟΥ-ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ – ΝΔ: «ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ  ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥΣ»----Μπέρδεψαν νικητές, χλεύασαν τον Τραμπ, σάρωσαν «Moonlight” και “La La Land”----ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ – ΡΙΖΙΚΗ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΜΑΧΙΜΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.----Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΛΕΣΤΕΡ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Πόκερ με τις συντάξεις – ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ «ΚΟΦΤΗ» ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2018 ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ – ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΙΚΟ ΑΤΟΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Η ΥΠΕΡΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ----Επική γκάφα στην απονομή των Όσκαρ----ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ – «Για κάποιο φόνο είσαι γεννημένος»----ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΤΣΑΚΝΗΣ – Ξαναστήσαμε την ΕΡΤΑ στα πόδια της----ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ – Καθυστερεί η διαδικασία κρίσης διευθυντών και προϊσταμένων----SUPER LEAGUE – Μεθυσμένη πολιτεία η Νέα Σμύρνη----ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ: Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ.

ΤΑ ΝΕΑ: Μεγάλη Σαρακοστή με λίστα απαιτήσεων – Η μείωση του αφορολογήτου και οι περικοπές στις συντάξεις περιλαμβάνονται στο σκληρό πόκερ μέτρων που ζητούν οι δανειστές για να κλείσει η αξιολόγηση----ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΦΟΡΟΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ----ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΕΦΑΛΙΑ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ----ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ – ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΒΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΒΑΣΙΛΙΑΣ----ΟΣΚΑΡ 2017 – ΟΤΑΝ Ο ΓΟΥΟΡΕΝ ΜΠΙΤΙ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΒΡΑΒΕΙΟ.

ESPRESSO: ΓΙΑΤΙ θεέ μου; - ΦΡΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΣΕ «ΡΟΥΚΕΤΑ» ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΕ Ο ΓΙΟΥΣ ΤΟΥ “MR JUMBO”----Ο αστροναύτης Πανίκας και η μασκέ Άντα!----Κούλουμα στην Αίγινα παρέα με τον «παππού Αλέκο»----Όσκαρ με «αποκαλύψεις» και γκάφες.