X

Υπάτιος Πατμάνογλου στον ΑΝΤ1: πήγα και τους φίλησα για τελευταία φορά

Ανατριχιαστική είναι η μαρτυρία του 41χρονου που έχασε τη γυναίκα και τον 3χρονο γιο του, στο τροχαίο που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Ant1news

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του 41χρονου πατέρα που έγινε μάρτυρας του τραγικού τέλους της γυναίκας και του 3χρονου γιου τους, στον ΑΝΤ1.

«Πιάνει φωτιά η τουαλέτα και σβήνουν όλα τα φώτα, νόμιζα ότι κάτι έχει συμβεί στην τουαλέτα. Κάνω "έρπινγκ" για να βγω έξω, έχοντας την μπλούζα στο στόμα μου για να αναπνεύσω. Βγήκα έξω για να πω στη γυναίκα μου 'κοίτα τι έγινε' και είδα το αμάξι να καίγεται».

Ο τραγικός πατέρας περιγράφει πώς βγαίνοντας από την τουαλέτα και βλέποντας το όχημα, ήξερε ότι η γυναίκα και ο γιος του ήταν νεκροί, ωστόσο, όπως δήλωσε στον ΑΝΤ1, «πήγα και τους έδωσα το τελευταίο φιλί».

Όπως είπε, βλέπει ξανά και ξανά το βίντεο της σύγκρουσης, προσπαθώντας να καταλάβει τι συνέβη.

Επιδεικνύοντας μεγαλείο ψυχής, από την άλλη, συλλυπήθηκε τις οικογένειες των δύο νεαρών, του γιου του ιδιοκτήτη της εταιρείας Jumbo και του φίλο του, που επέβαιναν στο πολυτελές αυτοκίνητο. Το απόγευμα, με δήλωση της, η οικογένεια του επιχειρηματία Απόστολου Βακάκη τόνισε ότι καλείται να διαχειριστεί το αδιανόητο" και εξέφρασε τα συλληπητήρια της στις οικογένειες όλων των θυμάτων.

Οι σοροί της 33χρονης και του 3χρονου γιου της αναμένονται σήμερα στην σοκαρισμένη πόλη της Πτολεμαΐδας, όπου αύριο θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία τους.

Νωρίτερα ο πατέρας είχε αποχαιρετίσει τη γυναίκα του με ένα μήνυμα στον λογαριασμό της στο Facebook, γράφοντάς της:

«Αγάπη μου γλυκιά, καλό παράδεισο. Να έχεις αγκαλιά τον Παυλάκη μας. Κάποτε θα έρθω να σας βρω. Σας λατρεύω».