X

Ο Κώστας Καραμανλής αποχαιρετά τον Αριστείδη Καλαντζάκο

Θλίψη στον πολιτικό κόσμο για τον χαμό του πρώην Υπουργού. Ορίστηκε ο τόπος και ο χρόνος της εξόδιου ακολουθίας.

Ant1news

Τα μηνύματά του για τον Αριστείδη Καλαντζάκο, που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Κυριακή σε ηλικία 89 ετών, στέλνει ο πολιτικός κόσμος.

Η εξόδιος ακολουθία του πρώην Υπουργού θα τελεστεί την Πέμπτη, στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, στις 13:00.

«Ο Αριστείδης Καλαντζάκος, στη μακρόχρονη πολιτική διαδρομή του, υπηρέτησε με συνέπεια και ανιδιοτέλεια την πατρίδα, τη Μεσσηνία και την παράταξη», δήλωσε ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής για την απώλεια του πρώην υπουργού και πρόσθεσε ότι, «με το ήθος, την αξιοπρέπεια και την εντιμότητά του κέρδισε την αγάπη των φίλων και το σεβασμό των αντιπάλων του. Στους οικείους του εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου».

«Εκφράζω τη θλίψη μου για τον θάνατο του Αριστείδη Καλαντζάκου που τίμησε με την παρουσία του ως βουλευτής το Ελληνικό Κοινοβούλιο για πάνω από τρεις δεκαετίες, με το ήθος και την αξιοπρέπεια που πάντα τον διέκριναν», δήλωσε ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης πληροφορούμενος τον θάνατο του πρώην βουλευτή της Ν.Δ. και υπουργού.

«Εκ μέρους της Βουλής των Ελλήνων και προσωπικά, απευθύνω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου στους οικείους του», πρόσθεσε ο Νίκος Βούτσης στην ανακοίνωση που εξέδωσε, στην οποία ενημέρωνε ότι, θα αποστείλει στεφάνι εκ μέρους της Εθνικής Αντιπροσωπείας στην κηδεία του Αριστείδη Καλαντζάκου.

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για τον θάνατο του πρώην βουλευτή Μεσσηνίας της Νέας ΔημοκρατίαςΑριστείδη Καλαντζάκου, που υπηρέτησε με ήθος την Πατρίδα μας επί σειρά ετών. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων