X

Οικογένεια Βακάκη: καλούμαστε να διαχειριστούμε το αδιανόητο

Τα συλλυπητήρια της στις οικογένειες όλων των θυμάτων εκφράζει η οικογένεια του επιχειρηματία, ο γιός του οποίου επισης πέθανε στο φρικτό τροχαίο.

Ant1news

Τα συλληπητήρια της στις οικογένειες όλων των θυμάτων του φρικτού τροχαίου που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο εκφράζει η οικογένεια Βακάκη, ο γιός της οποίας επίσης έχασε την ζωή του στο φρικτό τροχαίο την Κυριακή στο Ύπατο Θηβών.

Η οικογένεια του επιχειρηματία - ιδιοκτήτη της αλυσίδας καταστημάτων "Jumbo", ζήτησε να διανεμηθεί μέσω του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων μια ολιγόλογη δήλωση της, στην οποία αναφέρεται στα υπόλοιπα θύματα της τραγωδίας, αφού πρώτα κάνει λόγο για "αδιανόητη και αφόρητη" κατάσταση που καλείται να βιώσει μετά την απώλεια του 24χρονου παιδιού της.

«Ο Θεός μας ζητά να διαχειριστούμε το αδιανόητο και να ζήσουμε με το αφόρητο. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας και στις υπόλοιπες οικογένειες και να ευχαριστήσουμε για τη συμπαράσταση όλων στο θρήνο μας για την τραγική πρόωρη απώλεια τριών νέων ανθρώπων και ενός παιδιού. Οικογένεια Απόστολου Βακάκη», αναφέρει σε δήλωση της στο ΑΠΕ.

Λίγες ώρες νωρίτερα, σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση του στην κάμερα του ΑΝΤ1, ο χαροκαμένος πατέρας και σύζυγος, που οδηγούσε το άλλο αυτοκίνητο, περιέγραψε καρέ-καρέ το δυστύχημα και - μεταξύ άλλων - εξέφρασε τα συλληπητήρια του στις οικογένειες των δύο νεαρών, επίσης θυμάτων του τροχαίου, του υιού Βακάκη και του φίλου του - λέγοντας χαρακτηριστικά «ούτε αυτοί ήθελαν να σκοτωθούν».