X

Τα συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου στην Κατερίνα Στεφανίδη

Προκόπης Παυλόπουλος, Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλαν το δικό τους μήνυμα στο "χρυσό" κορίτσι του στίβου που έκανε ξανά υπερήφανη την Ελλάδα!

Ant1news

Σύσσωμη η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας έσπευσε, με τηλεγραφήματα και μηνύματα στα social media, να συγχαρεί την Κατερίνα Στεφανίδη για το νέο χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στο Βελιγράδι.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος τόνισε ότι η νέα χρυσή διάκρισή της αποτελεί εμβληματική, κυριολεκτικώς, επιβεβαίωση του κορυφαίου αθλητικού επιπέδου της και τόνισε: «Συνδυαζόμενη δε με το γενικώς αναγνωρισμένο ήθος σας, συνθέτει ένα πραγματικό παράδειγμα για τη νέα γενιά αλλά και μια ουσιαστική συμβολή στην στήριξη του κύρους της Πατρίδας μας μέσα στην δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε. Θερμά συγχαρητήρια».

Την Κατερίνα Στεφανίδη συνεχάρη και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Μέσω του λογαριασμού του στο twitter, επισημαίνει ότι «οι αθλητές μας συνεχίζουν να διακρίνονται στις διεθνείς διοργανώσεις. Συγχαρητήρια Κ. Στεφανίδη για το χρυσό στο Πανευρωπαϊκό του Βελιγραδίου».

 

Συγχαρητήρια έστειλε από πλευράς τους και ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στη Βούλα Παπαχρήστου για το χάλκινο μετάλλιό της. «Θερμά συγχαρητήρια στο χρυσό κορίτσι του ελληνικού στίβου, την Κατερίνα Στεφανίδη αλλά και στη χάλκινη Βούλα Παπαχρήστου. Η Ελλάδα μεγαλουργεί στο Βελιγράδι δίνοντας ηχηρό μήνυμα ότι μάχεται σε κάθε επίπεδο και μένει ζωντανή. Ευχαριστούμε όλους τους Έλληνες αθλητές για όσα μας προσφέρουν. Μπράβο και στον ΣΕΓΑΣ για τη συνέπεια με την οποία εργάζονται όλα τα μέλη του για να έχουμε αυτά τα αποτελέσματα».

Με ένα tweet ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε τα δικά του συγχαρητήρια στην Κατερίνα Στεφανίδη. Ο πρόεδρος της ΝΔ ανέβασε μία φωτογραφία της Ελληνίδας αθλήτριας με την ελληνική σημαία και έγραψε την εξής λεζάντα: «Συνέχισε να κατακτάς τους αιθέρες. Μας δείχνεις το δρόμο της επιτυχίας. Μας κάνεις υπερήφανους #Κατερίνα Στεφανίδη».

 

  

Τα θερμά του συγχαρητήρια «στις δύο Ελληνίδες αθλήτριες που τίμησαν τα χρώματα της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου, που διεξάγεται στο Βελιγράδι, την Κατερίνα Στεφανίδη για το χρυσό μετάλλιο στο Άλμα επί Κοντώ και την Βούλα Παπαχρήστου για το χάλκινο μετάλλιο στο Άλμα εις Τριπλούν», απευθύνει ο Τομέας Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ.