X

Ο Τύπος της Παρασκευής

Ο «Μεγάλος αδελφός» στην Εφορία, η διάταξη-βόμβα για συντάξεις 152 ευρώ και οι προσλήψεις στο Δημόσιο μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Οι ηλεκτρονικές διασταυρώσεις καταθέσεων-εισοδημάτων σε 48 ώρες από την Εφορία, οι συντάξεις πείνας 152 ευρώ με κρυφή διάταξη-βόμβα, καθώς και οι προσλήψεις 6.500 μονίμων στο Δημόσιο είναι τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Όλες οι απαντήσεις για τον εξωδικαστικό – ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΓΙΑ 300.000 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ – ΤΑ 15 ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ----Η τρόικα έφυγε… Τώρα αρχίζουν οι τηλεδιασκέψεις - ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΙΣ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ-----ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ – Από λάθος του Λεάλι χάθηκε η νίκη για τον Ολυμπιακό στη μάχη με την Μπεσίκτας----ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΓΙΑ ΜΠΑΡΤΣΑ, ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΙ----ΑΛΙΚΗ ΠΑΠΑΧΕΛΑ – ΜΗΝΥΣΕ ΤΟΝ ΤΟΣΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ “CITY PLAZA”----«ΞΗΛΩΣΑΝ» ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ.

Η ΑΥΓΗ: Τεχνική προσέγγιση υπό αίρεση… ….χρέους και πλεονασμάτων – ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΚ ΝΕΟΥ Η ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ----Πολωνικός πονοκέφαλος στην Ευρώπη – ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥΣΚ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΗΣ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ----ΣΥΡΙΑ – Ο Τραμπ στέλνει πεζοναύτες----Η Πολιτεία αποφασίζει για τα Θρησκευτικά----Υψηλών τόνων ρητορεία από την Άγκυρα----Εργάνη: Ο καλύτερος Φεβρουάριο από το 2001.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Ο Μεγάλος Αδελφός της εφορίας – Ξεκινάει άμεσα η ηλεκτρονική διασταύρωση καταθέσεων και εισοδημάτων----Επανεκλογή Τουσκ στην προεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου----Η τρόικα αναχωρεί, η αβεβαιότητα παραμένει----Μεταπτυχιακά εξ αποστάσεως με μεγάλο τζίρο----Μόδα έγιναν οι καταστροφές – Οι επιθέσεις στις συγκοινωνίες γίνονται πλέον από ομάδες νεαρών, ακόμη και μαθητών----Στην Puig ο έλεγχος της Apivita----«Όχι» ΣτΕ στην παράταση της παραγραφής----Ρητορική κλιμάκωση της έντασης – ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ----Αιχμές Μέρκελ για το προσφυγικό – ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΚΟΥΑΡΤΕΤΟ0-ΣΕΒ – «Κάνουν ταμείο» από την «πρόοδο» της αντιλαϊκής διαπραγμάτευσης----ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – Επί τάπητος το μέλλον της ΕΕ και η προάσπιση των μονοπωλιακών συμφερόντων----ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ – Σημαντική ανταπόκριση από μήνυμα αλληλεγγύης του ΠΑΜΕ----ΣΩΜΑΤΕΙΑ-ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ – Πρωτοβουλίες για την ενημέρωση και την οργάνωση των εργαζομένων----ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ – Πάλη για αστικές συγκοινωνίες στην υπηρεσία του λαού----ΑΡΘΡΟ – Οι εισφορές των αυτοαπασχολούμενων και η κυβερνητική προπαγάνδα----ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΝΕ – Εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από την Οχτωβριανή Επανάσταση.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «ΧΩΡΙΣΕ» η Γιάννα από τον ΣΥΡΙΖΑ – Δεν ανανέωσαν το διπλωματικό διαβατήριο της Αγγελοπούλου, που απάντησε με οργή----Θρασύτατη επίθεση των Τούρκων στον Παυλόπουλο και τον Καμμένο----Φεύγει η τρόικα χωρίς συμφωνία! Όλα στον «αέρα»----ΗΠΑ: Βρήκαν το «κλειδί» του αδυνατίσματος δύο Ελληνίδες----ΓΙΓΑΝΤΙΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΦΑΡΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ----ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΗΓΕΣ – Η «αφρόκρεμα» των επιχειρηματιών στην Πρίστινα για επαφές με 300 Κοσοβάρους----Σ. Καλεντερίδης: Το Αιγαίο είναι η καρδιά του έθνους  μας, δεν διχάζεται ούτε μοιράζεται.

ΕΘΝΟΣ: Αναθεωρούνται οι δασικοί χάρτες – ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ----Β΄ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ – Λιγοστεύουν τα αγκάθια, επιμένουν οι σκληροί – ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΟΣ ΕΥΡΩΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ: «ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟ ΔΝΤ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ»----«ΧΑΣΤΟΥΚΙ» ΝΤΡΑΓΚΙ ΣΤΟΝ ΣΟΪΜΠΛΕ – Συνεχίζεται η ποσοτική χαλάρωση----ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ----«ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ» Η ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΣΙΝΤΛΕΡ----Το υπερόπλο της Εφορίας για έλεγχο των καταθέσεων----ΟΙ… ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Συντάξεις 152 ευρώ με κρυφή διάταξη-βόμβα – ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΥ ΣΥΡΙΖΑ----ΡΕΣΙΤΑΛ ΚΥΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ GOLDEN BOYS – ΑΣΤΕΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟ, ΜΟΥΖΑΛΑ----Κήρυξαν «δάσος» το 80% της Πάτμου – ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ-ΚΑΤΟΙΚΩΝ: ΟΙ ΘΑΜΝΟΙ ΡΙΓΑΝΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝΤΡΑ----ΑΠΟ ΜΑΙΟ ΚΑΙ …ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ – ΕΦΥΓΕ Η ΤΡΟΪΚΑ, ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ----ΓΙΑΤΙ Η ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΤΑ «ΕΒΑΛΕ» ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ----Η στατιστική αποδεικνύει πως το θαύμα της Μπάρτσα δεν ήταν τυχαίο----ΘΡΥΛΟΣ – ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕΤΑ ΤΟ 1-1 ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: 6.500 προσλήψεις μονίμων στο Δημόσιο – 800 ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ 2.300 ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ – ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΟΥΝ ΜΕ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ----ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΘΕΣΜΟΙ – Διαπραγματεύσεις από απόσταση----ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ – Οι Πολωνοί δεν θέλουν τον Πολωνό----ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ – Και τώρα, αγαπάτε αλλήλους!----Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΝΟΤΗΣ ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ – Αγωγή εναντίον του----ΕΥΡ. ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ: Η «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ» ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ 15,3 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ.

ΤΑ ΝΕΑ: Μια… τρύπα στο Χίλτον – Χωρίς συμφωνία στα ουσιώδη, συντάξεις, αφορολόγητο και εργασιακά, ολοκληρώθηκαν οι συνομιλίες με την τρόικα----ΓΑΛΛΙΑ – ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡ ΜΑΚΡΟΝ ΣΤΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ----ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΥΝΩΜΟΤΗΣΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΕΝΤΟΣ ΘΑΥΜΑΤΟΣ----ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ – Ο ΛΕΑΛΙ ΧΑΛΑΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΑΜΠΙΑΣΟ.

ESPRESSO: Η ΩΝΑΣΗ πουλάει ΤΗ «ΒΙΛΑ ΤΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ» - Νέο επεισόδιο στο πολύκροτο σίριαλ «Αθηνά εναντίον Ντόνα» _- «ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ» ΟΤΙ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ----Νύχτα ακολασίας από «ξαναμμένα» θηλυκά – ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ----Η Κατερίνα Στανίση στο σανίδι μαζί με τον Καραγκιόζη----Μια «ανάσα» από τον μανιακό στις πιάτσες των ταξί----Ο Πάσσαρης θέλει να γίνει μοναχός (!) στο Άγιο Όρος----«Φρένο» στην υπόθεση Γιακουμάκη.