X

Πέθανε η μικρή Ραφαέλα

Έδινε μάχη από τον Οκτώβριο του 2014, όταν είχε τραυματιστεί βαρύτητα σε τροχαίο. Το τραγικό μήνυμα της μητέρας της στο Facebook.

Ant1news

Έφυγε σήμερα από τη ζωή η μικρή Ραφαέλα, η οποία είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο με τον αγώνα που έδινε από τον Οκτώβριο του 2014, όταν είχε τραυματιστεί βαρύτητα σε τροχαίο.

Τότε, σε ηλικία 9 μηνών είχε υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και είχε υποβληθεί σε μια σειρά χειρουργικών επεμβάσεων.

Έκτοτε έδινε τη δική της μάχη έχοντας στο πλευρό της τη μητέρα της. Η κατάσταση της υγείας της μικρής άρχισε όμως να χειροτερεύει δραματικά την Τετάρτη 8 Μαρτίου.

Τελικά, η μικρή άφησε την τελευταία της πνοή σε ειδικό νοσοκομείο της Γερμανίας, όπου είχε μεταφερθεί με παρέμβαση του τότε υπουργού Υγείας, Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Την τραγική είδηση ανακοίνωσε η ίδια η μητέρα του παιδιού μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook. «Πάλεψε, πάλεψα, παλέψαμε... Σας είμαι ευγνώμων, τώρα ας προσευχηθούμε να ξεκουραστεί», έγραψε η ίδια και πρόσθεσε: «Κυριε Ιησου Χριστε ΑΝΑΠΑΥΣΟΝ τη δουλη σου Ραφαελα..... Συγχωρεσε με ψυχη μου...... Ξεκουρασου στην αγκαλια Του..... θα σ'αγαπω πάντα....».

«Είναι τρομερό...είναι απίστευτο.... να κρέμεσαι από ένα μόνιτορ, να δεις έστω κάτι καλό.... Και μέσα σου ξέρεις...... Ξέρεις ότι μετράς αντίστροφα, ότι είναι οι τελευταίες στιγμές σου μαζί της, με το σπλάχνο σου!!!.... Τι έχουν δει αυτοί οι τοίχοι????.... Τι έχουν ακούσει????... Πόσα κρυφά ουρλιαχτά, σφίγγεις τα δόντια και πνίγεσαι... Το βουητό από τα μηχανήματα, τα φωτάκια και οι συναγερμοί οι μόνοι σύντροφοι...Το βλέμμα λύπησης από τους γιατρούς και τους νοσηλευτές σου ξεσκίζει τα σωθικά ακόμη πιο πολύ... απλώνουν το χέρι τους και σε χαϊδεύουν...και καταλαβαίνεις ότι το χάδι του γιατρού έρχεται όταν πλησιάζει το τέλος», έφραψε η μητέρα.