X

Ο Τύπος της Τρίτης

Η αποκαλυπτική έκθεση του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ για οικονομία και εργασιακά, οι νέες αλλαγές στους δασικούς χάρτες, καθώς και τα πρόστιμα-φωτιά για το τσιγάρο μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Η αποκαλυπτική έκθεση της ΓΣΕΕ για την οικονομία και την απασχόληση, οι αλλαγές στο θέμα των δασικών χαρτών, καθώς και η εντατικοποίηση των ελέγχων και αυστηρά πρόστιμα για τους παραβάτες του αντικαπνιστικού νόμου είναι τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Τα τηλέφωνα αποκαλύπτουν το ένοχο μυστικό – Η ΓΥΝΑΙΚΑ, Ο ΤΖΟΓΟΣ ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ----ΒΟΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΣΚΑ – ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΤΙΡΙΩΝ----Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ PORSCHE – «Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΣ Ν Α ΒΟΥΤΗΞΕΙ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ»----ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ----«Παράθυρο» για να βγουν νωρίτερα στη σύνταξη 450.000 εργαζόμενοι.

Η ΑΥΓΗ: Σε σύγχυση η Ν.Δ. – ΟΜΗΡΟΣ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΩΝ Ο ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – Δηλώνει ότι δεν θα ψηφίσει μέτρα και αντισταθμιστικά, επαναφέρει το αίτημα για εκλογές και κατηγορεί τους δανειστές ότι είναι υποχωρητικοί έναντι της κυβέρνησης----Τραβάει το σκοινί ο Ερντογάν----ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ; Πρόστιμο 1.500 ευρώ για όποιον καπνίζει με παιδί στο αυτοκίνητο----ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2017 – Το αναλυτικό πρόγραμμα των εξετάσεων----ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΧΡ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗ: «Οι βουλευτές θα ψηφίσουν ότι αποφασίσει η Κ.Ε.»----ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΑΦΙΕΡΩΜΑ – Στη μνήμη της Σούλας Παναρέτου----Χορεύοντας για την ειρήνη.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ; Σε περιδίνηση οι σχέσεις Ε.Ε.-Τουρκίας – Επιθετικές δηλώσεις Ερντογάν κατά Μέρκελ – Απειλές για αναθεώρηση της συμφωνίας για το προσφυγικό----Εκκενώθηκαν δύο υπό κατάληψη κτίρια στην Αθήνα----Ανοίγει η ψαλίδα των μισθών----Αυστηρό πρόστιμο για κάπνισμα – Εντός Ι.Χ. με παιδιά----Ενεργειακά και αστάθεια στην περιοχή – Συνάντηση Κοτζιά-Τίλερσον----Προβάδισμα 17 μονάδων υπέρ της Ν.Δ. – Έρευνα ΠΑΜΑΚ για ΣΚΑΪ----Στο Δημόσιο 10.500 ακίνητα----Αύξηση του ELA κατά 300 εκατ. ευρώ – ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ----Δημοψήφισμα επιλέγει η Σκωτία.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ – Άλλη μια συμφωνία, άλλη μια λεηλασία Φτάνει πια, ξεσηκωμός! Πλατιά εξόρμηση σε τόπους δουλειάς και συνοικίες, που θα κορυφωθεί τη Δευτέρα 20 Μάρτη με δράσεις σε όλη την Ελλάδα----ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΥΠΕΞ ΣΤΙΣ ΗΠΑ – Στο επίκεντρο ο ρόλος της Ελλάδας στα ιμπεριαλιστικά σχέδια στην περιοχή----ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ «ΕΕ ΠΟΛΛΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ» - Μεταφράζει τα διαφορετικά σενάρια στη «γλώσσα» του εγχώριου κεφαλαίου----ΜΕΤΩΠΟ ΑΓΩΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ – Αγωνιστικό διήμερο στις 21 και 22 Μάρτη----ΠΑΣΕΒΕ – Σήμερα η πανελλαδική μέρα δράσης ενάντια στη φοροληστεία.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΕΚΡΗΞΗ φτώχειας ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΜΕΡΚΕΛ-ΣΟΪΜΠΛΕ – Ιδού η «συνταγή» της απόλυτης καταστροφής που ακολουθεί η χώρα από το 2010 – Ακόμα και η Ισλανδία που πτώχευσε το 2008 σταματά από σήμερα τα capital controls----Ολλανδία: Σημαίες της «ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης» σήκωσαν οι Τούρκοι----Ντροπή! Εισφορά αλληλεγγύης και στα επιδόματα αναπήρων----ΤΙΜΩΡΟΣ ΝΤΑΪΣΕΛΜΠΛΟΥΜ: ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΑΦΡΥΝΣΕΙΣ ΦΟΡΩΝ----Λιακουνάκος, Κάντας, Σμπώκος και άλλοι 14 στο σκαμνί για τις μίζες των ραντάρ----Σοκ στη Λάρισα! Νεκρό έμβρυο 26 εβδομάδων στα σκουπίδια----Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ----Ο (τίμιος) βιοπαλαιστής λαχειοπώλης της Κρήτης----Πρόστιμο 1.500 ευρώ για κάπνισμα στο ΙΧ όταν είναι μέσα παιδιά---ΣτΕ: Χιλιάδες ευρώ (αναδρομικά) μπορούν να διεκδικήσουν οι δικαστικοί υπάλληλοι.

ΕΘΝΟΣ: Νέες αλλαγές στους δασικούς χάρτες – ΜΕ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ----Γκολ και θέαμα από την Εθνική Προσφύγων----ΝΕΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ – Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ----ΕΚΘΕΣΗ ΓΣΕΕ – Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ----ΣΚΟΤΙΑ – ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΝΑΧΩΜΑ ΣΤΟ BREXIT----1.024 προσλήψεις σε υπουργεία και ΔΕΚΟ – 7 ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΑΣΕΠ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Άλλο ανάπηρος, άλλο… βουλευτής! ΒΑΖΟΥΝ ΕΙΣΦΟΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΕ ΑΝΑΠΗΡΙΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΕΝΩ ΤΗ ΜΕΙΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ----ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΤΑΪΣΕΛΜΠΛΟΥΜ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ – «ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΥΠΕΡΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΑΝΩ ΤΟΥ 3,5%»----70 κτίρια υπό κατάληψη σε όλη τη χώρα – ΣΤΑΓΟΝΑ ΣΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ Η ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΤΡΙΩΝ ΟΙΚΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΑΓΡΙΝΙΟ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ.----«Πόρτα» από Ευρωπαίους, «παράθυρο» από Κατρούγκαλο σε τουρκικές συγκεντρώσεις – ΕΝΩ Η ΑΓΚΥΡΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΜΕ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ----3 ΝΕΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΑΣΕΠ – 464 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΩΝ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΑΔΜΗΕ, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΥΛΟΥ----ΠΟΙΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ, ΠΟΙΟΙ ΧΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΧΟΛΩΝ ΣΤΑ ΠΕΔΙΑ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: ΦΤΩΧΕΙΑ Η χειρότερη μορφή βίας – ΙΝΕ/ΓΣΕΕ: Η ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ----ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ …και εκκένωση δύο καταλήψεων----ΤΟΥΡΚΙΑ-Ε.Ε. – Κυρώσεις και απειλές----NEWSPHONE HELLAS – Παραβίασε τη σύμβαση και ζητάει και τα ρέστα από το Δημόσιο----ΠΑΡΚΟ ΤΡΙΤΣΗ – Απόφαση… ζωής----ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΣΙΡΩΝΗ ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ.

ΤΑ ΝΕΑ: Σκουρλέτης σε… γραμμή Ντέϊσελμπλουμ – Για τη φούσκα των λεγόμενων αντιμέτρων ο επικεφαλής του Eurogroup βρήκε έναν απρόσμενο σύμμαχο----ΝΕΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ – ΣΚΩΤΣΕΖΙΚΟ ΝΤΟΥΣ ΣΤΟ BREXIT----ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ – Η ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΧΙΛΑΡΙ-ΤΡΑΜΠ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕΙΡΑ----ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ – Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΚΑΡΝΕΖΗΣ ΔΕΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΚΙΜΠΕ.

ESPRESSO: «ΣΚΟΤΕΙΝΟ» παρελθόν ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΗΣ ΒΑΝΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑ! Η πολυτάραχη ζωή του Λίβυου πλέι μπόι Τάρεκ Καϊτούνι που έπεσε στην αγκαλιά της γνωστής ηθοποιού – Τα βρετανικά δημοσιεύματα για παράνομη εισαγωγή όπλων-κατοχή ναρκωτικά και το σκάνδαλο με τον γιο της Ελισάβετ πρίγκιπα Άντριου, που έκανε άνω κάτω το Μπάκιγχαμ----Σοκ με απαγωγές κοσμηματοπωλών στην Αθήνα – ΤΑ ΛΥΤΡΑ, ΟΙ ΡΑΒΔΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ----Ο Κλέιτον στο «πάρκινγκ του  θανάτου»----Οργισμένη Χρονοπούλου----ΠΡΟΣΤΙΜΑ «ΦΩΤΙΑ» ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ----Ο Γκιρ στους Φύλακες του  Παναγίου Τάφου----ΦΡΙΚΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ! ΒΡΗΚΑΝ ΝΕΚΡΟ ΕΜΒΡΥΟ ΠΕΤΑΜΕΝΟ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.