X

Ο Τύπος της Τετάρτης

Η Οικονομία, οι Πανελλαδικές Εξετάσεις και οι ιστορικές εκλογές στην Ολλανδία μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Τα στοιχεία για το πρωτογενές πλεόνασμα, η μείωση εισακτέων στις top σχολές, καθώς και οι κρίσιμες εκλογές στην Ολλανδία είναι τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: «Αμαρτωλή» σύμβαση με υπογραφή Γιάννου – Τους αποδέκτες μίζας δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ για τα άρματα μάχης Leopard αναζητεί η Δικαιοσύνη----ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ – ΜΑΝΙΑΚΟΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΕ ΔΥΟ ΜΑΘΗΤΕΣ----«ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ» - Η Ευτυχία Τζέλιου, η αδελφή του άτυχου οδηγού ταξί που δολοφονήθηκε στην Καστοριά μιλά στις «Ειδήσεις»----Ο ΣΑΚΗΣ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ----ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ – Βρέθηκαν 173 εκατ. ευρώ για να πληρωθούν 715.000 δικαιούχοι----11 «ΜΥΣΤΙΚΑ» ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ.

Η ΑΥΓΗ: ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ – Στα πρόθυρα νευρικής κρίσης----ΟΛΛΑΝΔΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – Βαρόμετρο για τον δεξιό λαϊκισμό----Το βιός τους στα σκουπίδια----Δικαστικός κόλαφος 30 εκατ. ευρώ για την ΑΕΠΙ----ΓΑΛΛΙΑ – Οι υποψήφιοι στο εδώλιο----Ν. Νουί: Αισθητή η βελτίωση των ελληνικών τραπεζών----ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΚΙΚΙΛΙΑ: Σε περιμένω στην TV----ΔΑΣΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ – Τροπολογία για παράταση των αντιρρήσεων----ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2017 – Οι αριθμοί των εισακτέων ανά σχολή.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Στον «αέρα» 90.000 α σφαλισμένοι με μπλοκάκι – Δεν γνωρίζουν τις εισφορές ενώ εκπνέει η προθεσμία πληρωμής----Νέο τοπίο στην ελληνική αρχιτεκτονική----Σχέδιο αποφόρτισης των κεντρικών ΑΕΙ----Με καισαρική, οι έξι στους 10 τοκετούς----Σε ένα μήνα η μεταβίβαση στη Fraport----Πλεόνασμα 2,1 δις το δίμηνο----Κρίσιμες εκλογές στην Ολλανδία----Νευρικότητα στον ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΙΣ ΛΟΓΩ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Με διευρυμένη αντιλαϊκή ατζέντα το Γιούρογκρουπ της Δευτέρας – Με συγκεντρώσεις και άλλες παρεμβάσεις κορυφώνεται την ίδια μέρα η βδομάδα πολύμορφης δράσης των Οργανώσεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ----ΠΑΣΕΒΕ-ΕΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ – Κινητοποιήσεις σε μια σειρά πόλεις ενάντια στη φοροληστεία----ΚΝΕ – Φοιτητικά Φεστιβάλ και εκδηλώσεις σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ με πιο άγρια CAPITAL CONTROLS – Οι γνωστοί τραπεζικοί κύκλοι τρομοκρατούν πάλι για να περάσουν τα επώδυνα μέτρα – Καμπανάκι η αύξηση του ELA, η μεγάλη πληγή τα «κόκκινα» δάνεια----Πανελλαδικές: Λιγότεροι φέτος οι εισακτέοι στις περιζήτητες σχολές----Όλοι κατά του Κατρούγκαλου για τα ανόητα ανοίγματα στην Τουρκία----ΣΥΡΙΖΑ: ΟΙ «ΣΚΛΗΡΟΙ» ΠΙΕΖΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ, ΣΤΗΝΟΝΤΑΣ ΣΚΗΝΙΚΟ ΕΚΛΟΓΩΝ----Απίστευτο! Ληστεία στη Θεσσαλονίκη για ένα καρβέλι ψωμί----ΘΑΥΜΑ! ΒΡΕΘΚΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ: Ο… ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ----Βεβήλωσαν το σχολείο του Γρίβα και του Μακαρίου----Συνταξιούχοι μαιευτήρες κάνουν κρυφά τοκετούς στο «Έλενα»----Ο Π. Καμμένος στη Θάσο με τους φύλακες των συνόρων----Δασικοί χάρτες: Παράταση 45 ημερών για τις ενστάσεις (και μικρές βελτιώσεις).

ΕΘΝΟΣ: Μείωση εισακτέων στις top σχολές – ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ Η ΜΑΧΗ ΣΤΙΣ ΦΕΤΙΝΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ----Κίνημα ‘ψάχνω προσφορές’ στα σούπερ μάρκετ – ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ----ΣΥΝΓΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ----ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ – ΝΕΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΕ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ----ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ – ΣΤΑΔΙΟΥ-ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ; Μόνο με 19άρια σε Ιατρική, Πολυτεχνείο, Νομική – Ο «ΚΟΦΤΗΣ» ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΠΡΟΜΗΝΥΕΙ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΒΑΣΕΩΝ----ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ – ΕΝΩ «53» ΚΑΙ ΦΙΛΗΣ ΞΑΝΑΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΚΛΟΓΩΝ----Οι Βρετανοί «ψωνίζουν» αρχαία – Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ “INDEPENDENT” ΓΙΑ ΤΑ ΓΛΥΠΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΚΑΙ Η ΧΛΙΑΡΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗ-ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΡΑΞΙΑΣ ΤΟ ΥΠ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ----«Απαγορευτικό» από Καραμανλή σε Καμμένο να… χρησιμοποιεί το όνομά του----ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ… ΓΚΡΙΖΕΣ ΖΩΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΣΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ – ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΝΕΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ----ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΦΕΤΕΙΟΥ – Η ΑΕΠΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ 30 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΣΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Η βιομηχανία με τις καισαρικές – ΠΟΡΙΣΜΑ-ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ----ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ: ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΕΝΟΨΕΙ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ----Η ώρα της κάλπης έφτασε – ΚΡΙΣΙΜΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ----ΓΑΛΛΙΑ – Εκλογές στο εδώλιο----Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ-ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ – Μια συνηθισμένη συνάντηση…----ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΑΤΡΑΣ – Ξύλο σε βαθμό παροξυσμού----ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ ΦΕΤΟΣ ΣΕ ΑΕΙ-ΤΕΙ: «ΨΑΛΙΔΙ» ΤΙΣ ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΧΟΛΕΣ.

ΤΑ ΝΕΑ: Αλχημείες και πλεονάσματα – Η κυβέρνηση παίζει με τους αριθμούς για να διασκεδάσει τις εσωκομματικές αντιδράσεις σε μια οικονομία που βουλιάζει----ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΣΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ----ΥΠ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ – ΤΑ ΓΛΥΠΤΑ ΔΕΝ ΑΝΤΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ----ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ – ΘΕΛΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥΣ.

ESPRESSO: "ΠΗΓΑΝ να με φάνε" - RISING STAR ΜΕ «ΑΥΤΟΓΚΟΛ» ΚΑΙ ΕΞΑΛΛΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ – Ο Αντώνης Ρέμος περνά στην αντεπίθεση μετά την ατάκα « Όχι ΠΑΟΚ, ΜΠΑΟΚ» που άναψε φωτιές----Αγωγή από Αλβάρο στην Αθηνά Ωνάση με σύμμαχο τη «βασίλισσα των διαζυγίων»----Φουρθιώτης-Μπάστα, σημειώσατε «Χ»----Ξενοδοχείο γυμνιστών στη Ρόδο ψάχνει για υπαλλήλους----Αγάλματα (σε σχολείο) με σουτιέν και ζαρτιέρες----Πάρτι με ξανθιές για τον γλεντζέ Γουίλιαμ----Ο ΡΟΥΒΑΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ----ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ «ΦΙΛΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ» ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ.