X

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο γιατρός που έπεσε στο κενό μέσα στο νοσοκομείο “Ελπίς”

Νοσηλεύεται διασωληνωμένος ο 26χρονος. Τι λέει το ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του.

Ant1news

Τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του δίνει ο 26χρονος ειδικευόμενος γιατρός, ο οποίος νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος μετά την πτώση του από σκάλα μέσα στο νοσοκομείο “Ελπίς”.

Όπως κατήγγειλαν συνάδελφοί του, ο γιατρός έπεσε από μεγάλο ύψος, όταν στηρίχτηκε στην κουπαστή μιας σκάλας, η οποία υποχώρησε, κάτι το οποίο διέψευσε η διοίκηση του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών “Γ. Γεννηματάς”, ο Β.Ν. νοσηλεύεται από 13-3-2017 και ώρα 17:50 στην ΜΕΘ, με σοβαρή τραυματική βλάβη εγκεφάλου και εγκεφαλικές θλάσεις.

«Ο ασθενής αντιμετωπίστηκε αρχικά στο Νοσοκομείο “Ελπίς” όπου και υπηρετούσε, μεταφέρθηκε στη συνέχεια διασωληνωμένος στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου μας για συνέχιση της υποστήριξης των ζωτικών λειτουργιών του. Βρίσκεται σε συνεχή παρακολούθηση υπό τον έλεγχο όλων των εμπλεκομένων ειδικοτήτων», αναφέρεται.

 

Ο 26χρονος παραμένει διασωληνωμένος σε σταθερή κλινική κατάσταση «χωρίς περαιτέρω επιδείνωση της εγκεφαλικής βλάβης όπως αποδεικνύεται και από τον σημερινό παρακλινικό έλεγχο».