X

Ο Τύπος της Πέμπτης

Το χάσμα με την τρόικα για τα εργασιακά και η σαρωτική νίκη Ρούτε στις ολλανδικές εκλογές μονοπωλούν τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Ant1news

Η διάσταση απόψεων για τα εργασιακά με την τρόικα και ανακούφιση στην Ευρώπη μετά την ήττα της ακροδεξιάς στην Ολλανδία είναι ορισμένα από τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ; Φόρος από το πρώτο ευρώ για τους βουλευτές – ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ----ΟΛΛΑΔΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΔΕΝ ΕΠΕΙΣΕ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΒΙΛΝΤΕΡΣ----ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΑΠΟΛΟΓΙΑ-ΣΟΚ ΤΟΥ 30ΧΡΟΝΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΦΡΟΥΡΟΥ – Μαρτίνι και μπίρες μετά την εκτέλεση!----ΕΣΤΕΜΠΑΝ ΚΑΜΠΙΑΣΟ – «ΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ»----ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ----ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΑΣ – Ποιοι κερδίζουν και ποιοι χάνουν.

Η ΑΥΓΗ: Η Ν.Δ. προγράφει τη δημόσια Υγεία – ΚΥΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ Ο ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ Β. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ – «Θα φάνει ‘Χ’ διοικητές νοσοκομείων, καθαρίστριες, σεκιούριτι και Τοπικές Ομάδες Υγείας»----ΟΛΛΑΝΔΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – Γιατί δεν νίκησε ο Βίλντερς----Βόμβα στον Σόιμπλε μέσω ΕΛΤΑ----ΤΖΙΑΝΙ ΠΙΤΕΛΑ: Μόνο χωρίς λιτότητα η Διακήρυξη της Ρώμης----ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ – 2.000 παιδιά «περιμένουν» σε Ιδρύματα----ΜΠΛΟΚΑΚΙΑ – Προς παράταση της προθεσμίας για τις εισφορές----Ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τους μπράβους στα ΑΤΜ.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Το χάσμα με την τρόικα δείχνει ο Τσακαλώτος – Ενημέρωση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ----Ανακούφιση στην Ευρώπη από τη νίκη του Ρούτε---Διώξεις τεσσάρων Ρώσων για υποκλοπές στη Yahoo----54.422 αποποιήσεις κληρονομιάς το 2016----Ανοίγει μια αγκαλιά για βρέφη – Στο Αναρρωτήριο Πεντέλης----Δεκάδες νεκροί στη Δαμασκό----Για σύσταση συμμορίας καλείται ο Σώρρας----Δέμα-βόμβα προς Σόιμπλε – ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ – Το κάλεσμα «συνενοχής» στα μέτρα να μη βρει έδαφος στο λαό---ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΥΠΕΞ ΣΤΙΣ ΗΠΑ – Η κυβέρνηση να ενημερώσει το λαό μας χωρίς μισόλογα και υπεκφυγές----20ό ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΚΚΕ – Κορυφώνονται η εσωκομματική διαδικασία και οι εκδηλώσεις παρουσίασης των Θέσεων της ΚΕ----ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ – Να φτάσει παντού το κάλεσμα του ξεσηκωμού----ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ – ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ «Δεν υπάρχει περίπτωση να πάνε δωρεάν όλα τα παιδιά σε παιδικούς σταθμούς».

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΜΗΔΕΝ εις το πηλίκον τα αντίμετρα! Ψίχουλα οι «παροχές» Τσακαλώτου (που  ούτως ή άλλως θα δοθούν αν πει ‘ναι’ η τρόικα) – ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ, ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ, ΕΙΧΕ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΡΕΙΣ ΗΜΡΕΣ----Πληρώνουν και βγαίνουν οι  κατάδικοι με ποινές έως πέντε χρόνια----ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ! ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΪΜΠΛΕ ΜΕ… ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ----Στη Βουλή οι καταγγελίες του Μαρτίνη κατά τριών υπουργών που αποκάλυψε η κυριακάτικη δημοκρατία----ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ «ΒΛΕΠΕΙ» ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ (!!!) ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΩΣ ΥΠΟΠΤΟ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ----Ανοίγουν οι πύλες του Δημοσίου για να προσληφθούν και οι μετανάστες----Γερούν, τα έμαθες τα νέα; Βατερλό Ντάισελμπλουμ στις εκλογές----ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ «ΕΒΓΑΛΕ» ΤΟΝ ΡΟΥΤΕ----Κατασχέσεις και από τους λογαριασμούς αναπήρων---Φαήλος Κρανιδιώτης: Να γίνει εδώ και τώρα το γήπεδο της ΑΕΚ στη Ν. Φιλαδέλφεια.

ΕΘΝΟΣ: Το σχέδιο «Νέα Αθήνα» - ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ----ΟΛΛΑΝΔΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – Ξεφούσκωσε η ακροδεξιά, συντριβή Ντάισελμπλουμ----ΤΡΟΜΟ-ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ – Η βόμβα του..  Άδωνη στον Σόιμπλε----ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ – «Ανασταίνουν» τη Βιβλιοθήκη της Χάλκης----ΔΗΜΟΣΙΟ – Σύνταξη πριν από τα 62 για 40.000 υπαλλήλους.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Πώς θα γλιτώσετε φοροπαγίδες και τεκμήρια – ΤΑ 44 ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ----ΠΑΓΟΣ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ, ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ Η Κ.Ο. ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ----ΑΝΩ ΤΟΥ 80% ΕΔΩΣΑΝ ΑΝΕΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΡΟΥΤΕ – ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΚΡΑΙΟ ΒΙΛΝΤΕΡΣ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΩΝ ΠΟΣΟΣΤΩΝ ΤΟΥ, ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΤΑΪΣΕΛΜΠΛΟΥΜ----Λάθη σε κλήσεις παράνομης στάθμευσης ακυρώνουν τα πρόστιμα – Ο ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ----ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΠΑΚΕΤΟ-ΒΟΜΒΑ ΣΤΟΝ ΣΟΪΜΠΛΕ ΜΕ «ΥΠΟΓΡΑΦΗ» ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ----ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ 1.000 ΟΠΛΙΤΩΝ – ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ----ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ, ΣΤΑΧΤΗ ΕΓΙΝΕ Ο «ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ» ΤΗΣ PORSCHE – ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΩΝ----Η ΚΩΜΟΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ – ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΠΙΣΤΥΡΟΥ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Γολγοθάς με τα εργασιακά – ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΤΟ ΔΝΤ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙ – ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΧΤΣΙΟΓΛΟΥ----ΕΓΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ – Ηττήθηκε η Ακροδεξιά, ανακούφιση στην Ευρώπη----ΝΔ – Παράνομες οι προσλήψεις στον τομέα της Υγείας----ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ – Η μελέτη για τον νέο κανονισμό άργησε… πέντε μήνες----ΗΠΑ-ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ – Πρώτη αύξηση επιτοκίων για το 2017. Σε ανάπτυξη οι ΗΠΑ----ΣΥΡΙΑ – Έξι χρόνια εμφύλιος----ΜΠΛΟΚΑΚΙΑ: ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΕΙΣΦΟΡΩΝ.

ΤΑ ΝΕΑ: Και τώρα τι θα λέμε, Ευκλείδη; Η αγωνία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για το επώδυνο πακέτο που έρχεται και την κατάρρευση της αυταπάτης των αντιμέτρων----ΟΙ ΟΛΛΑΝΔΟΙ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ – Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΝΤΕΧΕΙ----ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΑ «ΝΕΑ» - Ο ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΣΟΡΙ, ΚΑΜΠΙΑΣΟ, ΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ ΑΡΗ----ΚΟΛΕΓΙΑ – «ΨΑΡΕΥΟΥΝ» ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΥΣ ΜΕ ΔΟΛΩΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ.

ESPRESSO: ΔΥΟ Πακιστανοί οι φονιάδες του ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ – Το DNA των δραστών, ηλικίας 28 και 33 ετών, βρέθηκε στο διαμέρισμα του κληρικού στον Γέρακα – ΤΟ ΕΣΚΑΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ----Η μητέρα της 12χρονης ξεσπά: «Είδα στο facebook τον βιασμό της»----ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΘΗΤΗ ΜΕ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙ----Οικογένεια «μαχητών» με μπράτσα από ατσάλι----Ο “Batman” πάλεψε να ξεφύγει από τον αλκοολισμό----ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΣΕ ΠΑΡΤΙ ΟΡΓΙΩΝ ΜΕ ΠΟΡΝΕΣ----Ελεύθερη και με τη βούλα η Τζούλια Αλεξανδράτου----Ανήθικες προτάσεις στην top belly dancer - ΜΙΛΑ ΣΤΗΝ Espresso.