X

Βίντεο: ρυθμίζει την κίνηση με φιγούρες του Μάικλ Τζάκσον

Ένας τροχονόμος δίνει μια διαφορετική νότα στις δύσκολες ώρες των οδηγών, οι οποίοι έχουν την τύχη να τον πετύχουν στο δρόμο.

Ant1news

Το παρατσούκλι του είναι «MJ Traffic» και ρυθμίζει την κίνηση στους δρόμους της Νιγηρίας με το μοναδικό του στιλ, που δεν είναι άλλο από αυτό του Μάικλ Τζάκσον.

Ο νεαρός τροχονόμος κάνει τη δουλειά του με αφοσίωση, αλλά κυρίως με… χορευτικές φιγούρες του βασιλιά της ποπ, αφού ρυθμίζει την κίνηση ως ένας άλλος Μάικλ Τζάκσον, χρησιμοποιώντας τις μοναδικές του χορευτικές κινήσεις.

Στα αυτιά του έχει μόνιμα ακουστικά, για παίρνει τον ρυθμό κι όπως λέει, τα αγαπημένα του τραγούδια είναι το “Billy Jean”  και το “Dangerous”.

Ο ίδιος εκτιμά ότι με αυτόν τον τρόπο οι περαστικοί οδηγοί διασκεδάζουν και ξεχνιούνται από τα προβλήματά τους.

Ο Ουμάρ, όπως είναι το όνομα του τροχονόμου, ζει και εργάζεται στην πόλη Μαντουγκάρι (Maiduguri),η οποία αποτελεί προπύργια της τρομοκρατικής οργάνωσης Μπόκο Χαράμ.

Ωστόσο, όπως λέει, ο κόσμος τον ξέρει πολύ καλά και «η Μπόκο Χαράμ είναι ευτυχισμένη» με τη δουλειά του, καθώς γνωρίζονται μεταξύ τους, μιας κι έχουν μεγαλώσει στην ίδια περιοχή.

«Καθήκον μου είναι να αλλάξω πολλά πράγματα στην πόλη μου, κι αν το κάνω θα είμαι ευτυχισμένος», λέει ο Ουμάρ χορεύοντας πάνω στη διασταύρωση των δρόμων.