X

Ο Τύπος της Παρασκευής

Το μήνυμα για κλείσιμο της αξιολόγησης και το διπλό τρομοκρατικό χτύπημα σε Βερολίνο-Παρίσι μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Το μήνυμα από τις Βρυξέλλες για ολοκλήρωση της αξιολόγησης ενόψει Eurogroup και ο συναγερμός στην Ευρώπη για τους φακέλους-βόμβες από την Ελλάδα είναι τα ορισμένα από τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: «Κλείστε γρήγορα την αξιολόγηση» - ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ EUROGROUP ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ-----Στις κάμερες του Συντάγματος ψάχνουν τον αποστολέα -  ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. ΓΙΑ ΤΑ «ΠΑΚΕΤΑ-ΒΟΜΒΕΣ» ΣΕ ΣΟΪΜΠΛΕ ΚΑΙ ΔΝΤ----ΧΑΟΣ ΣΤΟΝ ΕΦΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ----ΕΓΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ – Το τηλεφώνημα που αναστάτωσε τον δολοφόνο του οδηγού ταξί----ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ-ΕΞΠΡΕΣ ΓΙΑ 200.000 «ΚΟΚΚΙΝΑ» ΔΑΝΕΙΑ.

Η ΑΥΓΗ: «Σορτάρισμα στη σταθερότητα» - FAKE NEWS ΓΙΑ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ! – «Μέτρα ή εκλογές» ζητάει ο Μητσοτάκης πιέζοντας την κυβέρνηση αντί των δανειστών----Πέντε παρεμβάσεις που θα αλλάξουν την Αθήνα----Παραίτηση του Γ. Κιμούλη από το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Στ. Νιάρχος----Έκρηξη στα γραφεία του ΔΝΤ στο Παρίσι----ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΞΑΝΘΟΥ ΣΕ Ν.Δ.: Πριν το Πάσχα το νομοσχέδιο για την Πρωτοβάθμια Υγεία----ΧΡ. ΣΠΙΡΤΖΗΣ: Με συμφέροντα συνδέονται οι καταστροφές στις μεταφορές----ΟΛΛΑΝΔΙΑ – Διαπραγματεύσεις για την κυβέρνηση.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Εξαγωγή τρομοκρατίας – Από την Ελλάδα εστάλη και το δέμα-βόμβα στα γραφεία του ΔΝΤ στο Παρίσι----Νέοι απλήρωτοι φόροι 1,63 δις----Με ιερό πόλεμο προειδοποιεί ο Τσαβούσογλου----«Πάγος» Ε.Ε. στα σενάρια για συμφωνία τον Απρίλιο----Μητσοτάκης: Δεν έχουμε κυβέρνηση----Οι Ολλανδοί έστειλαν το μήνυμα----Πρεμιέρα Κιμούλη με παραίτηση----Στο 23,6% ανήλθε η ανεργία – ΣΤΟ Δ’ ΤΡΙΜΗΝΟ ΤΟΥ 2016-----ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ – Διαψεύδει τα σενάρια εκλογών.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ – Προβλέπει συγκρούσεις «υψηλής έντασης» και ετοιμάζει «μάχιμες δυνάμεις»----ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ – Στη μέγγενη κάλπικων διλημμάτων ο λαός πριν και μετά τις κάλπες----ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ – Κλιμακώνεται η πανεξόρμηση με ορίζοντα τη Δευτέρα 20 Μάρτη----ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΣΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ – Μαζική συμμετοχή στις εκδηλώσεις της πρώτης μέρας----ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ – Χαρακτηριστικά παραδείγματα από την «εργασιακή ζούγκλα»----ΛΙΒΥΗ – Σενάρια για ρωσική επέμβαση----Ερωτήματα για τις αυτοσχέδιες βόμβες σε Βερολίνο-Παρίσι----ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΜΠΛΟΚΩΝ – Την Κυριακή τιμάει το Κιλελέρ----ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΦΥ – Ακόμα χειρότερο με κυβερνητική τροπολογία.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΑΚΡΑΙΑ σενάρια για ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ! Σκηνικό αποσταθεροποίησης της χώρας στήνουν ξένοι και εγχώριοι «τρομοκράτες»----Και οι δικαιούχοι του ΟΕΚ θα μπουν στις ρυθμίσεις του ν. Κατσέλη----Κάτι κινείται (επιτέλους) για τα κοιτάσματα του Ιουνίου----ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΛΕΙ 35 ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΩΣ ΥΠΟΠΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ «ΠΗΓΑΣΟΥ»----Με ιερό πόλεμο απειλεί όλη την Ευρώπη ο Τσαβούσογλου----Ο  Καραμανλής στην Πρώτη Σερρών και την Αμφίπολη----ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΣΑΚΑΡΑΚΑ----«Τα βρόντηξε» άρον άρον από το ‘Στ. Νιάρχος’ ο Κιμούλης----Ο ΞΑΔΕΛΦΟΣ ΤΗΣ ΔΑΝΑΗΣ (ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ) ΓΙΑ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΤΟ ΤΧΣ----Η δραματική επιστολή μιας μητέρας προς τον ΕΟΠΥΥ για το παιδί της που έχει διαβήτη.

ΕΘΝΟΣ: Συναγερμός για νέα τρομοδέματα – ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΕ ΒΕΡΟΛΙΝΟ-ΠΑΡΙΣΙ-----Ψάχνουν τα πλοία από τη ναυμαχία της Σαλαμίνας----ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ – ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ----ΔΙΠΛΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΤΟΝ ΕΦΚΑ----ΧΡ. ΣΠΙΡΤΖΗΣ – ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ ΣΤΑ ΜΜΜ-----ΣΧΕΔΙΟ ‘ΝΕΑ ΑΘΗΝΑ’ – ΤΟ ΥΠΕΡΠΑΡΚΟ ΣΤΟΥ ΓΟΥΔΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Έχουν στείλει και άλλα τρομοπακέτα – ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΜΕΤΑ ΤΑ «ΔΕΜΑΤΑ» ΣΕ ΣΟΪΜΠΛΕ ΚΑΙ ΔΝΤ----«ΚΙΝΗΜΑ… ΠΛΗΡΩΣΤΕ» ΑΠΟ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΝΕΑ ΔΙΟΔΙΑ----Παραιτήθηκε ο Κιμούλης με αιχμές κατά Μαξίμου που τον διόρισε----Πυροτέχνημα Τσίπρα για «έργα πνοής» χωρίς… χρήματα – ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟ----ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟ ΤΗΣ ΝΔ: «ΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ Ή ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΕ ΚΛΟΓΕΣ»----Ο ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ----ΓΟΝΕΙΣ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΝ ΕΙΔΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ – ΕΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΟΡΝΟ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΑΠΟ ΕΟΠΥΥ ΓΙΑ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ, ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Ένα ψέμα που άρεσε στη Ν.Δ. – ΜΙΑ ΦΗΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ----ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ Η ΔΕΞΙΑ ΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ, ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ----ΣΥΜΦΩΝΙΑ Ε.Ε.-ΤΟΥΡΚΙΑΣ - Ένας χρόνος εκπτώσεις στις ανθρώπινες αξίες----ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΙΝΗΣ – Ανάπλαση της Αθήνας με «γκρίζο» σημείο το γήπεδο----ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ – Ηχηρή παραίτηση Γιώργου Κιμούλη----EUROPA LEAGUE-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Ναύα–ιο στον Βόσπορο----ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΜΑΤΑ-ΒΟΜΒΕΣ: Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ.

ΤΑ ΝΕΑ: Περιμένοντας τη Σκάρλετ… Ο υπουργός Οικονομικών θεωρεί τόσο πιθανό να κλείσει η αξιολόγηση όσο και ένα ραντεβού με τη διάσημη ηθοποιό Σκ. Τζόχανσον----ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ – ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΑΛΔΑ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ Η ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ----ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ – ΕΜΕΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑ ΔΕΚΑΞΙ ΗΜΕΡΕΣ----ΣΚΛΗΡΟ ΜΑΘΗΜΑ – ΑΠΙΑΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣ ΓΚΟΛΚΙΠΕΡ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

ESPRESSO: «ΤΑΞΙΔΙ» στ’ αστέρια ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ ΤΩΝ VIPs – Έπειτα από 1,5 μήνα νοσηλείας η Βιργινία Λεούση «έφυγε» για τη γειτονιά των αγγέλων----Ο Μαυρίδης ζήλεψε τον Μέσι----ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ «ΑΡΩΜΑ» ΕΛΛΑΔΑΣ----Η «γαζέλα» ηθοποιός που «ερωτεύτηκε» ο Γιάννης Στάνκογλου----ΠΑΤΡΑ: ΝΗΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ Η ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΠΟΥ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ----Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΘΟΣ ΤΟΥ ΕΥΚΛΕΙΔΗ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΑΡΛΕΤ ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ.