X

“ΣΟΥ – ΚΟΥ” με εκλεκτούς καλεσμένους και αφιέρωμα στην ταινία “Της Κακομοίρας - Ο Μπακαλόγατος”

Η Μαρία Μπεκατώρου υποδέχεται το Σάββατο τις Νέλλη Παππά, Ισαβέλλα Μαυράκη και Μαρία Συνατσάκη και την Κυριακή τους Γιάννης Μπέζο, Πέτρο Φιλιππίδη και τους διαγωνιζόμενους από το “Rising Star” Κέλλυ Βουδούρη και Αναστασία Ιωακειμίδου.

Ant1news

Η Μαρία Μπεκατώρου και η παρέα της υποδέχονται αυτό το Σάββατο 18 Μαρτίου, τις κυρίες Νέλλη Παππά και Ισαβέλλα Μαυράκη, σ’ ένα μεγάλο αφιέρωμα για την ταινία «Της Κακομοίρας - Ο Μπακαλόγατος». Ο μοναδικός και ξεκαρδιστικός Ζήκος, ο «Μπακαλόγατος» του παντοπώλη κυρ Παντελή, με τις αξεπέραστες ατάκες και τη μοναδική καπατσοσύνη του, έρχεται τώρα σε Α’ έγχρωμη τηλεοπτική μετάδοση, αποκλειστικά στον ΑΝΤ1, το Σάββατο 18 Μαρτίου στις 20.00 και.. θα γίνει της «ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ» από χρώματα.

Μαζί μας και η Μαίρη Συνατσάκη σε μία συζήτηση εφ’ όλης της ύλης.

Επιπλέον, θα παρακολουθήσουμε ένα απολαυστικό βίντεο με τον Γιώργο Παπαδάκη, παρουσιαστή της καθημερινής εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» και της ομάδας του, Ντίνο Σιωμόπουλο και Μπάγιας Αντωνοπούλου.

Την Κυριακή 19 Μαρτίου, υποδεχόμαστε τους αγαπημένους ηθοποιούς Γιάννη Μπέζο και Πέτρο Φιλιππίδη. Παρακολουθούμε βίντεο με τη συνέντευξη που έδωσε στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο Δήμος Βερύκιος με το ξεχωριστό του στυλ καθώς και τη συνέντευξη του Βασίλη Μπισμπίκη στη Χριστίνα Κόμπου. Τέλος, υποδεχόμαστε τους διαγωνιζόμενους του “Rising Star” Κέλλυ Βουδούρη και Αναστασία Ιωακειμίδου (ομάδα Κώστα Μακεδόνα) που μας συνεπαίρνουν μουσικά με το ταλέντο τους.

Το καλύτερο «ΣΟΥ-ΚΟΥ», Σάββατο 18 και Κυριακή 19 Μαρτίου, στις 09.45.

Επεισόδια, συνταγές, συνεντεύξεις καλεσμένων, θα τα βρείτε όλα στο επίσημο minisite της εκπομπής: www.antenna.gr/soukou

Facebook: https://www.facebook.com/ant1soukou

Twitter: https://twitter.com/soukouant1

Instagram: https://www.instagram.com/soukouant1