X

Τη Δευτέρα η κηδεία της 10χρονης στη Μεσσήνη

Τελευταία πράξη του δράματος στην απίστευτη οικογενειακή τραγωδία. Στο χωριό της μητέρας της η ταφή της. Σε διαφορετικό σημείο η ταφή του πατέρα.

Ant1news

Τη Δευτέρα θα γραφτεί η τελευταία πράξη του δράματος στη Μεσσήνη, εκεί όπου ένας 59χρονος πατέρας σκότωσε την κόρη του και στην συνέχεια αυτοκτόνησε.

Η κηδεία της άτυχης 10χρονης θα γίνει στο χωριό της μητέρας της, στην Καλογερόρραχη Μεσσηνίας, εκεί όπου βρίσκεται θαμμένη και η ίδια η γυναίκα του δράστη και αυτόχειρα.

Άλλωστε, από τότε που έφυγε από τη ζωή η μητέρα του άτυχου κοριτσιού, η ζωή της οικογένειας είχε αλλάξει δραματικά, με την ίδια να ζητά να μπει ακόμα και φωτογραφία της στο μνήμα της μητέρας της.

Η Βαλεντίνη είχε χάσει την μητέρα της λίγα χρόνια πριν από καρκίνο. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, όσα έζησαν πατέρας και κόρη με την αρρώστια της γυναίκας, τους είχαν επηρεάσει αρκετά, με αποτέλεσμα να υποστηρίζουν κάποιες πηγές ότι ο φόβος του θανάτου από καρκίνο ήταν αυτός που όπλισε το χέρι του 59χρονου, η κηδεία του οποίου έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στη Μεσσήνη.

Τραγική ειρωνεία αποτελεί το ότι ο ίδιος και η σύζυγός του είχαν δώσει μεγάλο αγώνα για να καταφέρουν να αποκτήσουν παιδί, το οποίο τελικά έχασε τη ζωή του από τον ίδιο του τον πατέρα.