X

Ο Τύπος της Τρίτης

Το χθεσινό Eurogroup και τα νέα τρομοδέματα στα ΕΛΤΑ μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Το νέο «ναυάγιο» στο Eurogroup και τα οκτώ τρομοδέματα με προορισμό την Ευρώπη είναι ορισμένα από τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: 72 κρίσιμες ώρες για τη συμφωνία – Η ΑΓΩΝΙΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ EUROGROUP ΣΕ EUROGROUP----ΠΑΚΕΤΑ-ΒΟΜΒΕΣ – ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΜΕ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΡΕΓΚΛΙΝΓ ΚΑΙ ΝΤΑΪΣΕΛΜΠΛΟΥΜ----E-BANKING – Στο στόχαστρο διεθνούς σπείρας τραπεζικοί λογαριασμοί στην Ελλάδα----ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ – ΕΡΕΥΝΕΣ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ----ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΗΤΗΣΗ 50.000 ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ----Η αβεβαιότητα στέλνει τις καταθέσεις στο εξωτερικό.

Η ΑΥΓΗ: Τρεις ημέρες κρίνουν την αξιολόγηση – ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ----Όλα τα ευρώ… στη Γερμανία----ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤ – Στα 921 δις ευρώ πανευρωπαϊκά τα κόκκινα δάνεια----Συρία: Ρωσική βάση σε κουρδική περιοχή----ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ-ΣΕΤΕ – Νέο ρεκόρ στον τουρισμό με 30 εκατ. αφίξεις----ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ-ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ; Συμφώνησαν ότι διαφωνούν----ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ – Υψώνουμε ανάστημα ενάντια στα τείχη----Οκτώ ύποπτα δέματα στο κέντρο διαλογής των ΕΛΤΑ.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Κίνηση υψηλού ρίσκου της Αθήνας – Συνέδεσε τη διαπραγμάτευση με την επετειακή σύνοδο της Ρώμης----Το Πανόραμα μιας άλλης Ελλάδα που ελπίζει – Θετικά μηνύματα για το επιχειρείν----Ακύρωση νατοϊκής άσκησης λόγω Λήμνου----Ανησυχητική αύξηση των προσφυγικών ροών----Στην τελική ευθεία με τη Fraport---«Άδειασμα» Τραμπ με σφραγίδα FBI----Εντοπίστηκαν ακόμη οκτώ «πακέτα-βόμβες» - ΣΤΑ ΕΛΤΑ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΚΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ – Κάλεσμα ξεσηκωμού απέναντι στην αντιλαϊκή επίθεση – Μαζική συμμετοχή στις πρωτοβουλίες των Κομματικών Οργανώσεων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις----ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΜΠΛΟΚΩΝ – Τίμησε αγωνιστικά την επέτειο του Κιλελέρ----ΠΑΜΕ – Καλεί σε συλλαλητήρια στις 7 Απρίλη όλη τη χώρα----ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ – Στην τελική ευθεία για το 20ό Συνέδριο που ξεκινάει στις 30 Μάρτη----ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ – Συμπόρευση με το ΚΚΕ για να δυναμώσουμε μαζί τη λαϊκή ενάντια στον καπιταλισμό.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΠΑΡΑΝΟΜΗ η κατεδάφιση ΤΩΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ – Ιστορική απόφαση από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ανατρέπει όλα όσα ίσχυαν έως σήμερα----Ο ΑΚΗΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ!----Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ! Ακτιβιστική δράση ή ληστεία----Στραβά μάτια της ΕΕ για μη νόμιμα διόδια αν τα έσοδα πάνε στο… χρέος-----Πρόκληση! Γκρίζα ζώνη η Λήμνος για το ΝΑΤΟ----«Όμηροι» στις Βρυξέλλες Τσακαλώτους-Αχτσιόγλου----Και άλλα οκτώ τρομοδέματα (παραλήπτης ο Ντάισελμπλουμ)----Αδίστακτη σπείρα έκλεβε κωδικούς πιστωτικών καρτών μέσω e-mails----Επιτυχία ΟΠΑΠ! Υπερκαλύφθηκε (2,1 φορές) το ποσό που ζητούσε για το ομόλογό του----Ο Μαρινάκης δεν θέλει να καταθέσει για το Koriopolis – Πιθανή η βίαιη προσαγωγή του.

ΕΘΝΟΣ: Ανάχωμα στις ουρές των νοσοκομείων – ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗΣ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ----Με τεντωμένα νεύρα στις Βρυξέλλες – ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ, ΤΑ «ΑΓΚΑΘΙΑ» ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ----Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ… ΖΗΛΩΤΕΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ----ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕ 8 ΤΡΟΜΟΔΕΜΑΤΑ----ΣΥΡΙΑ – ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΡΩΣΙΚΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΟΝ ‘ΣΟΥΛΤΑΝΟ’----Όλες οι ενισχύσεις του 2017 για αγρότες & κτηνοτρόφους – ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΣΕ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Ιδού η αλήθεια για τις βουλευτικές συντάξεις – Ο «Ε.Τ» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ----ΑΠΟ… ΑΠΡΙΛΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ----Το μπαράζ βανδαλισμών και ο μανδύας του ακτιβισμού – Η ΕΛ.ΑΣ. ΔΙΑΘΕΤΕΙ 400 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ-ΤΡΟΛΕΪ ΚΑΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΡΩΤΑΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΝ ΕΙΝΑΙ… ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ----1.742 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΩΝ ΣΕ ΕΛΤΑ, ΕΥΔΑΠ, ΑΔΜΗΕ, ΟΑΣΑ – ΕΡΧΟΝΤΑΙ 4 ΝΕΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ----ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ ΣΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΤΣΙΓΑΡΩΝ----ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ – «ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΣΧΟΛΕΣ»----Η ΕΛΑΣ ΕΝΤΟΠΙΣΕ 8 ΤΡΟΜΟΔΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ Ε.Ε.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Υπερωρίες στις Βρυξέλλες – ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΙΤΚΟ – ΓΕΡΟΥΝ ΝΤΑΪΣΕΛΜΠΛΟΥΜ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΙΝΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ----ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΕΚΚΕ: Στην Ελλάδα φοβόμαστε τον ξένο----ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ – Τα μαχαίρια προσωρινά στις θήκες----ΠΟΡΙΣΜΑ-ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ – Τα… ανδραγαθήματα δύο πρυτάνεων----ΒΡΕΤΑΝΙΑ – Ενεργοποιείται το Brexit---ΛΙΣΤΑ FORBES – Ποιο πολλοί οι πάμπλουτοι----ΤΡΙΣΑ ΜΠΡΑΟΥΝ (1936-2017): ΕΦΥΓΕ Η ΙΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΜΟΝΤΕΡΝΟΥ ΧΟΡΟΥ.

ΤΑ ΝΕΑ: Ο κύκλος των χαμένων Eurogroup – Ουδέν νεώτερον για την αξιολόγηση, η χώρα πάλι σε περιπέτειες----ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ – ΠΩΣ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ 8 ΤΡΟΜΟΔΕΜΑΤΑ----BREXIT – ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΒΙΑΖΕΤΑΙ, Η ΕΕ ΤΟΥΣ… ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ----ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ – ΠΕΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΞΟΝΙΚΗ----ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΩΣ Ο ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΕΚΑΝΕ ΜΑΤ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ----ΑΝΘΗ ΕΥΣΤΡΤΙΑΔΟΥ – ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΑΞΥ ΙΣΩΝ ΜΕ ΤΟ «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ».

ESPRESSO: ΑΓΩΝΙΑ για τον Ψάλτη – Το πρόβλημα υγείας του ηθοποιού, η μεταφορά στο νοσοκομείο και οι εξετάσεις – ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ----ΕΞΕΛΙΞΗ-ΣΟΚ – Ο ψυχάκιας στις πιάτσες των ταξί «κατεβάζει» από τις αίθουσες την ταινία «Έτερος εγώ»! – Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΟΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΔΑΔΑΚΑΡΙΔΗΣ----ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΟΕΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΣΤΡΙΠΕΡ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΤΟΥ----ΨΑΧΟΥΝ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ΑΧΑΪΑ----Άγριο σεξ στην κουζίνα για τη Νικόλ Κίντμαν----Οι αδελφές Τζένερ στο Mad Walk----«Κρυφτούλι» Μαρινάκι για το Koriopolis_---Βουλευτές αγρότες εν δράσει.