X

Ο Αναστασιάδης έσπασε το σφυράκι της Wall Street! (βίντεο)

Η χθεσινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης ήταν αφιερωμένη στην Κύπρο, αλλά η διαδικασία συνοδεύτηκε από ένα ευτράπελο στιγμιότυπο.

Ant1news

 

Ο Πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης, κήρυξε χθες την έναρξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης, καθώς η μέρα ήταν αφιερωμένη στην Κύπρο.

Το χαρακτηριστικό όμως στιγμιότυπο με τον Πρόεδρο της Κύπρου να χτυπάει το σφυράκι στην έναρξη της συνεδρίασης, συνοδεύτηκε από ένα ευτράπελο, καθώς ο Πρόεδρος της Κύπρου μάλλον υπερέβαλλε σε δύναμη και το σφυράκι έσπασε!

Όπως ήταν φυσικό αρχικά επικράτησε αμηχανία η οποία στη συνέχεια έδωσε τη θέση της στο γέλιο και το σχετικό βίντεο έχει γίνει ήδη viral.

Σε κάθε περίπτωση πάντως ο κ. Αναστασιάδης δεν έκρυψε τη χαρά του για τη τιμή που του έγινε και Αναστασιάδης εξέφρασε την υπερηφάνεια και τη συγκίνησή του, λέγοντας ότι είναι μια ιστορική μέρα για την Κύπρο, χάρη στην επιχειρηματική δράση Κυπρίων οι οποίοι τιμούν την πατρίδα τους. 

Καταλήγοντας ο πρόεδρος Αναστασιάδης ευχήθηκε επιτυχία σ’ όλους τους στόχους που έχουν τεθεί από την κυβέρνηση, ενώ για το κυπριακό, είπε πως θα πρέπει και η Τουρκία να επιδείξει την ανάλογη καλή βούληση, έτσι ώστε να μπορεί να δημιουργήσουμε μία πολιτεία η οποία πραγματικά να ταυτίζεται με τα υπόλοιπα των κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.