X

Ο Τύπος της Παρασκευής

Το αδιέξοδο στην αξιολόγηση, τα σενάρια εκλογών και ο «κόκκινος» συναγερμός στο Αιγαίο μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Η καθυστέρηση στην αξιολόγηση, το ενδεχόμενο εκλογών, καθώς και η έντονη ανησυχία στο Πεντάγωνο για προβοκάτσια Ερντογάν είναι ορισμένα από τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Κόκκινος συναγερμός στο Αιγαίο – ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ – Ανησυχία στο Πεντάγωνο για προβοκάτσια Ερντογάν μέχρι το Πάσχα, οπότε διεξάγεται το κρίσιμο δημοψήφισμα στην Τουρκία----ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ – Ξανά ο Τόμσεν στο παιχνίδι της διαπραγμάτευσης----ΣΤΑ ΔΥΟ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ – ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ----Το προφίλ του μακελάρη στο Λονδίνο----ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ – Βρήκαν θησαυρό στα νότια της Κρήτης----Ο ΘΟΔ. ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΜΙΛΑ Σ ΤΙΣ «ΕΙΔΗΣΕΙΣ» - Ο κατάσκοπος της Εθνικής στις Βρυξέλλες----ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: «Χειρότερη δυνατή εξέλιξη οι εκλογές», ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ: «Ο Σόιμπλε διευκολύνει τον Αλέξη Τσίπρα».

Η ΑΥΓΗ: Η Υγεία βγαίνει από την «εντατική»  - Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ – Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, Επαρκής Χρηματοδότηση Εξάλειψη ανισοτήτων, Πολιτική πρόληψης και αγωγής, Υγειονομική κάλυψη προσφύγων και προστασία ευάλωτων ομάδων----Η Δική μας Ευρώπη – ΣΤΗ ΡΩΜΗ----Ευρωπαϊκή Ένωση κατά Ερντογάν----ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ – ΔΝΤ: Ιδιοκτησία του προγράμματος από τη Ν .Δ.----ΑΦΙΕΡΩΜΑ – Η επιδημία της ευέλικτης εργασίας----ΔΙΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – Το εμπόριο στα χαρακώματα (εδώ και αιώνες): Τραμπ κατά Μέρκελ----ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ – Γνωστός στις αρχές ο δράστης.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Κίνδυνος απομόνωσης στη Ρώμη – Εμμένει ο Τσίπρας στις ενστάσεις για τη διακήρυξη Ε.Ε. και τη συνδέει με τη διαπραγμάτευση----Η σκιά του Λονδίνου στην Αιώνια Πόλη----Συλλήψεις για φθορές σε επικυρωτικά=----Εθισμός των εφήβων στα κινητά----Πρώτη αύξηση του ELA μετά το ’15----ΔΝΤ: Ανοικτό το ζήτημα της δέσμευσης – Της Ν.Δ. για τα μέτρα----Η κυβέρνηση καθυστερεί τη μεταβίβαση των ΔΕΚΟ –Στο νέο υπερταμείο----ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ – Πολυετής επέκταση της συμωνίας για τη Σούδα.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: ΣΩΜΑΤΕΙΑ-ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ-ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ – Δράση για την επιτυχία των συλλαλητηρίων στις 7 Απρίλη----ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΕΥΡΩΖΩΝΗ-ΔΝΤ – «Ψήνεται» η συμφωνία με νέα αντιλαϊκά μέτρα σε όλα τα μέτωπα---20ό ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΚΚΕ – Αντίστροφη μέτρηση για τα ην έναρξη την ερχόμενη Πέμπτη----ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ -  Παννατική συγκέντρωση την Τρίτη 4 Απρίλη----ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – Έξω οι φασίστες από τα σωματεία----ΣΑΜΟΣ – Εργοδότης ζητά δηλώσεις παραίτησης από συνδικαλιστικά δικαιώματα.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ με τις τράπεζες – Κλίμα ασφυξίας πάλι! Νέα αύξηση του ELA κατά 400.000.000 ευρώ – ΤΟ ΔΝΤ επισήμως: «Ζητάμε να ψηφίσει τα μέτρα και η ΝΔ»----ΕΛ.ΑΣ.: Οδηγίες για τα παγιδευμένα ΑΤΜ και τα κόλπα των απατεώνων----ΟΑΕΔ: Χάνουν το επίδομα ανεργίας όσοι αρνούνται πρόταση για δουλειά----Σε απολογία ο Ερντογάν για τις απειλές προς τη Δύση----Ξιφίας και λαβράκι κρεμασμένο από τον Τσίπρα στον Γερμανό Γκάμπριελ----Και η καλή ψαριά που είδε το πρωί ο Κυριάκος στην Ιχθυόσκαλα----ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ----Ταυτόχρονα στις ΗΠΑ (για την 25η Μαρτίου) Μελισσανίδης και Ιβάν----ΧΛΕΥΑΖΕΙ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΛΙΛΑ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ----Θα επιτρέπεται να υπηρετούν στην πόλη τους οι αστυνομικοί----Δύο ποτήρια αλκόολ την ημέρα προστατεύουν την  καρδιά, λένε οι Βρετανοί ερευνητές.

ΕΘΝΟΣ: ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2017 – Αγριεύει η μάχη των αριστούχων----ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – Η ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΑΖΑΡΙΟΥ – ΠΑΡΟΔΟΧΗ ΔΝΤ: ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ----ΛΟΝΔΙΝΟ – Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΚΟΡΠΙΣΕ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ----ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ----ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ – ΝΕΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ DNA----ΣΙΝΕΜΑ – Το Χόλιγουντ ξαναζωντανεύει τον Αλαντίν και τη Μαίρη Πόπινς----Πακέτο 170 εκατ. ευρώ για καινοτόμα προϊόντα διατροφής.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Αλωνίζουν οι λαθρέμποροι καυσίμων – ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΔΡΑΣΗ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ----Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΟΝ… ΑΕΡΑ, ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΥΠΟ ΠΙΕΣΗ----Ο χάρτης των νέων διοδίων----Καλό κλίμα και ταύτιση απόψεων Κώστα Καραμανλή-Άδωνη Γεωργιάδη – ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΣΤΟ ΤΕΤ Α ΤΕΤ----ΟΙ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΟΥ «Ε3» ΓΙΑ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ – Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΡΥΒΕΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ----ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ «Ε.Τ.» - ΤΟΥΡΚΟΣ ΜΕ ΡΟΛΟ-ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ “CAPTAGON”----ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΕ ΠΑΡΙΣΙ, ΡΩΜΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ – ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ Ο ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ Σ ΥΝΤΑΚΤΩΝ: Ευρώπη που ‘γινες δίκοπο μαχαίρι – ΘΟΛΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗ 60 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ – ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ Ο ΒΟΡΡΑΣ ΕΥΝΟΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ----Η φαντασία στην… εργοδοσία----ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – Σκληρή και έντονη διαπραγμάτευση με τους δανειστές για να επιστρέψουν οι θεσμοί στην Αθήνα----ΔΗΜ. ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ – Ο Ευάγγ. Βενιζέλος θα είναι επικεφαλής στο Επικρατείας----ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ; ΒΡΕΤΑΝΟΣ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ.

ΤΑ ΝΕΑ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ – ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΕΞΑΡΓΑΖΕΤΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΡΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ 60 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ. ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΑΚΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΔΕΔΕΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΔΕΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗ ΡΩΜΗ, ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ----ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ – ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΛΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ----ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΣΣΕΣ ΣΤΗ ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ.

ESPESSO: ΖΗΣΑΜΕ τον τρόμο στο Λονδίνο – Ο δημοφιλής ηθοποιός Μάριος Ιορδάνου και η σύζυγός του Σοφία Καζαντζιάν τα είδαν όλα! Το ζευγάρι έβγαζε ανέμελο φωτογραφίες έξω από το Κοινοβούλιο λίγο πριν την αιματηρή επίθεση----Εισαγγελέας καλεί Κυριάκου και Αρναούτη για το μοιραίο τροχαίο του Παντελή Παντελίδη----«Κεραυνοί» από Μουρούτσο για το Survivor-----ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – Συνάντηση στη Νέα Υόρκη «Τίγρη», Ιβάν και Αλαφούζου----Ο «κυρ Μέντιος» στα ΑΤΜ.