X

Γεωργιάδης: με στοχοποιούν παράκεντρα εξουσίας

Ευθείες βολές κατά του Διευθυντή της εφημερίδας Documento από τον Α.Γεωργιάδη, μετά την ανάληψη ευθύνης από τους ΠΤΦ για την επίθεση στο βιβλιοπωλείο του.

Ant1news

Με προκήρυξη που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα αντιεξουσιαστικού χώρου η τρομοκρατική οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς αναλαμβάνει την ευθύνη για την επίθεση με αυτοσχέδιο ωρολογιακό μηχανισμό με γκαζάκια στο βιβλιοπωλείο του Άδωνι Γεωργιάδη που έγινε τα ξημερώματα της 15ης Μαρτίου, στην Κηφισιά.

Στην ανακοίνωση οι Πυρήνες της Φωτιάς, αναφέρουν μεταξύ άλλων « αυτό το σκουπίδι ξέρει ότι οι αναρχικοί της πράξης είναι εχθροί του , όπως το ξέρουμε κι εμείς. Ξέρει , όπως δήλωσε και ο ίδιος , ότι φοβάται αυτούς που μάχονται με λύσσα για την ελευθερία και την αξιοπρέπεια, αυτούς που καταστρέφουν με σύμμαχο τους την φωτιά , όλα αυτά που πρεσβεύει».

Οι Πυρήνες της Φωτιάς στο ίδιο κείμενο στοχοποιούν και τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατιάς Μάκη Βορίδη, Νίκο Δένδια και Χαράλαμπο Αθανασίου.

Λάβρος ο Άδωνις Γεωργιάδης κάνει λόγο για παρακράτος και στρέφει τα πυρά του κατά του διευθυντή της εφημερίδας Ντοκουμέντο Κώστα Βαξεβάνη.

«Μία οσμή παρακράτους πλανιέται στον αέρα. Όταν είδα το χτύπημα στο βιβλιοπωλείο αμέσως κατάλαβα ότι δεν είναι σαν τα προηγούμενα και ότι επρόκειτο περί τρομοκρατικού χτυπήματος και συμβαίνει και το εξής περίεργο.

Μόλις ο κύριος Βαξεβάνης έχει πρωτοσέλιδο στο Ντοκουμέντο για την κυρία Τσατάνη αμέσως μετά της βάζουν βόμβα οι Πυρήνες της Φωτιάς, μόλις βάζει πρωτοσέλιδο για μένα αμέσως μετά με χτυπούν οι Πυρήνες της Φωτιάς. Αν ακολουθήσει βόμβα και στην κυρία Ράικου καλό είναι η αντιτρομοκρατική να καλέσει τον κύριο Βαξεβάνη για μερικές εξηγήσεις».

 

Η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της ξεκαθαρίζει πως δεν θα ανεχτεί η Ελλάδα να γίνει μια ακυβέρνητη χώρα.

«Με την ανάληψη της ευθύνης του εμπρησμού του βιβλιοπωλείου του Αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνι Γεωργιάδη και την αήθη στοχοποίηση πολιτικών προσώπων - "συμπτωματικά" μόνο από το Κόμμα μας - οι αναρχικές ομάδες που ειδικεύονται στα "μπάχαλα" είναι φανερό ότι προετοιμάζουν τους μελλοντικούς τρομοκράτες. 

Επιβεβαιώνουν δυστυχώς ότι στην  Ελλάδα της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ  η ασφάλεια του πολίτη και η ελευθερία του, δεν τελούν σε προστασία Κράτους δικαίου, αλλά γίνονται έρμαιο σε κάθε λογής γκρουπούσκουλα».

Η τρομοκρατική οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς είχε αναλάβει την ευθύνη για την αποστολή τρομοδέματος πριν από μερικές ημέρες στον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλγκανγκ Σόιμπλε με το όνομα του Άδωνι Γεωργιάδη να αναγράφεται στα στοιχεία του αποστολέα.