X

Rising Star: κορύφωση της αγωνίας στα hot seats (βίντεο)

Η ερμηνεία της Δέσποινας Βανδή, η «εξαφάνιση» του Γιώργου Λιάγκα από το πλατό και οι ερμηνείες των παικτών που έχουν φτάσει σε… άλλα επίπεδα.

Ant1news

Απ’όλα είχε το χθεσινό live των hot seats στο Rising Star, που κέρδισε, για ακόμα μία φορά τις εντυπώσεις.

Η ερμηνεία μεγάλων επιτυχιών της Δέσποινας Βανδή στο stage του show ήταν αναμενόμενο ότι θα μαγέψει, όπως κι έγινε. Η μεγάλη τραγουδίστρια και κριτής του διαγωνισμού, ξεσήκωσε και συγκίνησε το κοινό του στούντιο, το τηλεοπτικό κοινό, αλλά και τους υπόλοιπους κριτές, αφού καταχειροκροτήθηκε.

Όμως, η Δέσποινα Βανδή ανέβηκε και δεύτερη φορά στη σκηνή, εκείνην απροόπτως…

Αιτία στάθηκε η ξαφνική αδιαθεσία του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος την φώναξε για να τον αντικαταστήσει, με τους κριτές και κυρίως τον Αντώνη Ρέμο να τους πειράζουν και τους δύο για αυτή την ανταλλαγή ρόλων.

Στο διαγωνιστικό κομμάτι, η αγωνία κορυφώνεται, όσο περνά ο καιρός και πλησιάζουμε στο μεγάλο τελικό. Το επίπεδο ανεβαίνει, μαζί με τον ανταγωνισμό και οι διαγωνιζόμενοι ξεπερνούν κάθε φορά τα όρια που οι ίδιοι βάζουν.

Η βραδιά άρχισε με την ερμηνεία του Σωτήρη Καρυστινού. Ο παίκτης του Αντώνη Ρέμου ερμήνευσε την «Πριγκηπέσα» και συγκέντρωσε ποσοστό 87%, περνώντας στο επόμενο live.

Ο επόμενος παίκτης του Αντώνη Ρέμου, ο Δημήτρης Γερογιάννης ερμήνευσε το «Supergirl», κερδίζοντας 78%.

«Προσωπικά» ερμήνευσε η Κέλλυ Βουδούρη, από την ομάδα του Κώστα Μακεδόνα και το κοινό δεν το πήρε και τόσο…προσωπικά, αφού της χάρισε ποσοστό 82%!

Σειρά πήρε η μία από τις δύο  μικρότερες της παρέας, η Κλώντια –Άννα Γιαουπλάρη, που με το «Βενζινάδικο» κατάφερε να κερδίσει το 87% των ψήφων.

Ο Πάνος Σμυρναίος, παίκτης του Χρήστου Μάστορα, ανέβηκε στη σκηνή με τα «Παραπονεμένα λόγια», που δεν του άφησαν και πολλά…παράπονα, αφού συγκέντρωσε ποσοστό 83%.

«Don’ t Cry For Me Argentina» τραγούδησε η Cynthia Veronica Zietara, από την ομάδα της Δέσποινας Βανδή και για ακόμα μία φορά μάγεψε κοινό και επιτροπή, που της «χάρισαν» απλόχερα το 84% των ψήφων τους.

Δεύτερος παίκτης του Κώστα Μακεδόνα, ο Μιχάλης Καραγκούνης ανέβηκε στη σκηνή, ερμηνεύοντας «Έπαψες αγάπη να θυμίζεις» και συγκέντρωσε ποσοστό 86%.

Ο Μηνάς Τσίγκος παρουσίασε έναν διαφορετικό «εαυτό» τραγουδώντας το «Μη γυρίσεις». Ο παίκτης του Κώστα Μακεδόνα συγκέντρωσε 72%, αντικαθιστώντας τον Δημήτρη Γερογιάννη στο «hot seat».

Η παίκτρια του Αντώνη Ρέμου, Έλενα Παναγιωτίδου ανέβηκε στο stage και κέρδισε για ακόμα μία φορά τις εντυπώσεις τραγουδώντας «Κουβέντα στην κουβέντα», αφού συγκέντρωσε ποσοστό 89%!

Σειρά πήρε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, από την ομάδα της Δέσποινας Βανδή, που ερμηνεύοντας το «Θες», κατάφερε να συγκεντρώσει το 85% των ψήφων.

Ο Νίκος Μακαντάσης, από την ομάδα της Δέσποινας Βανδή, πήρε σειρά και τραγουδώντας το «Smooth» και δεν κατάφερε να «σηκώσει» τον τοίχο, αφού συγκέντρωσε 68%, «σηκώνοντας» τον Μηνά Τσίγκο από το «hot seat».

Η παίκτρια του Κώστα Μακεδόνα, Αναστασία Ιωακειμίδου, ερμήνευσε το «Διθέσιο» και παρά τις αμφιβολίες από πλευράς κριτικής επιτροπής, συγκέντρωσε 73%.

Ο άνθρωπος των ρεκόρ, ο Γιάννης Ξανθόπουλος, τα κατέφερε για ακόμα μία φορά… Ο παίκτης του Χρήστου Μάστορα, ερμήνευσε «Τις δύσκολες στιγμές» κι έκανε το ρεκόρ της βραδιάς, αφού συγκέντρωσε το 93% των ψήφων! Όμως το…μοιράστηκε…

Τελευταίος διαγωνιζόμενος της βραδιάς ήταν ο Στέλιος Τσάκωνας, που τραγουδώντας το «Θέλω να σε ξαναδώ» ισοφάρισε τον Γιάννη Ξανθόπουλο με 93%.

Έτσι, ο Νίκος Μακαντάσης έμεινε στο «hot seat» και αποχώρησε από το παιχνίδι.