X

Ο Τύπος της Τρίτης

Η σκληρή «μάχη» με τους δανειστές, το νέο καμπανάκι από Στουρνάρα και οι μεγάλες ελλείψεις φαρμάκων μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Οι διαπραγματεύσεις για την β’ αξιολόγηση, οι προειδοποίηση Στουρνάρα για εκτροχιασμό όλων των στόχων, καθώς και οι τεράστιες ελλείψεις φαρμάκων είναι ορισμένα από τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ; Οδηγός επιβίωσης για τα  «μπλοκάκια» - 10 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ -  ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ 150.000 ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ----ΟΙ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ – ΤΟ «ΝΑΙ» ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΔΕΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΤΡΟΪΚΑ----ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ – «Κανείς δεν είναι πιο αριστερός από εμένα στην κυβέρνηση»----ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ – Η απολογία-σοκ του 39χρονου παραολυμπιονίκη Βασίλη Τσαγκάρη – «ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΑ ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ»----ΣΤΑΘΗΣ ΨΑΛΤΗΣ – Μ ε χιούμορ δίνει την κρίσιμη μάχη για τη ζωή του----3.600 ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΕΞΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ----«ΞΑΝΑΓΙΝΑΜΕ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ» - Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μιλά στις «Ειδήσεις» για την πορεία της Εθνικής προς το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Η ΑΥΓΗ: Πέντε της Ν.Δ. στη δικογραφία για το Ντυνάν – ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ----Εργασιακά και ενέργεια στο επίκεντρο της διαπραγμάτευσης – ΟΡΟΣΗΜΟ Η 7η ΑΠΡΙΛΙΟΥ----ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑ – Ο Νίκος Μπελογιάννης διεκδίκησε το δικαίωμα να επιστρέψει η Ελλάδα στη Δημοκρατία----Εντός 60 ημερών η εξόφληση των παραγωγών από τους εμπόρους – ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ----ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ – «Καταθέτουν» κέρδη στους φοροπαραδείσους----Πρόταση για μια προοδευτική αναθεώρηση του Συντάγματος.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Η συμφωνία προκαλεί «αριστερό» εμφύλιο – Απάντηση Τσίπρα σε Σκουρλέτη – διαφωνούντες βουλευτές στο παρά πέντε του επώδυνου συμβιβασμού----Οι πρώτες ψήφοι στο τουρκικό δημοψήφισμα----Μεγάλες ελλείψεις φαρμάκων----Εξάρθρωση σπείρας πλαστογράφων----«Παγίδα» με διπλές εισφορές----Λαβρόφ: Τέλος της ηγεμονίας των ΗΠΑ----ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ – Προειδοποίηση για απότομο φρένο στην οικονομία----Η καπιταλιστική ζωή των Ερυθρών Χιμερ.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ – Νέοι κίνδυνοι για το λαό από τη στενότερη στρατιωτική συνεργασία----ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ – Ο Μπελογιάννης ζει, γιατί ζει κι αναπτύσσεται το κίνημα που τον έθρεψε----ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ – Παννατική συγκέντρωση την άλλη Τρίτη----ΣΩΜΑΤΕΙΑ-ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ-ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ – Προετοιμάζουν τα συλλαλητήρια τις 7 Απρίλη----ΚΚΕ  - Θάλασσα νεκρών προσφύγων το Αιγαίο με ευθύνη ΝΑΤΟ-ΕΕ.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Ο ΓΙΑΝΝΟΣ στον δρόμο του  Άκη -  Καρφώνει τον Σημίτη (όπως έκανε και ο Τσοχατζόπουλος) λέγοντας «μαζί τα κάναμε…»----Προκλητική σπατάλη: 2.095.000 ευρώ για φύλαξη κτιρίων του ΚΕΕΛΠΝΟ----Στουρνάρας σε γραμμή Σόιμπλε: Τσεκούρι σε αφορολόγητο, συντάξεις----«Σφαγή» για τη ΔΕΗ στην κυβέρνηση----ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ-ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ----Συναγερμός για τρομοεπιθέσεις κατά πολιτικών----ΑΝΙΕΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ----«Έγκλημα» στην Πάρο! Γεμίζει ανεμογεννήτριες το κυκλαδονήσι----Μια Ελληνίδα η έκτη (!!!) πιο πλούσιο της Τουρκίας----«Ραντεβού στον αέρα» για Κυριάκο και Σαμαρά----Πρόγραμμα κατάρτισης 3.600 ανέργων 18-24 ετών με συνολικό όφελος έως 1.471 ευρώ----ΣΟΥΠΕΡ ΠΥΡΑΥΛΟ (ΥΠΕΡΗΧΗΤΙΚΟ) ΦΤΙΑΧΝΕΙ Η ΡΩΣΙΑ----Καθηγητές της Θεσσαλονίκης κατά Survivor; Διδάσκει ότι η ξεφτίλα δεν είναι ντροπή.

ΕΘΝΟΣ: Με πανελλαδικές οι ειδικότητες στους γιατρούς – ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ----EUROGROUP – ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΕΣΗ ΟΙ ‘ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ’ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ ΝΤΑΪΣΕΛΜΠΛΟΥΜ----ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ  «ΟΚ» ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ – ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ----ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ- Οι δύο κόσμοι της Αριστεράς στο ίδιο σπίτι----ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ, ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ – Πάνε Βουλή τα εξοπλιστικά, η Novartis, το ΚΕΕΛΠΝΟ και το  Ντυνάν----ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ – Πέντε… 5άστερα ξενοδοχεία από αμερικανικό κολοσσό στην Ελλάδα----Λουκέτα-εξπρές και βαριά πρόστιμα για φοροδιαφυγή.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Βάζουν φόρους κόβουν συντάξεις – ΕΙΠΑΝ «ΝΑΙ» ΣΤΟ ΒΑΡΥ ΠΑΚΕΤΟ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ, «ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ» ΓΙΑ ΔΕΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ----Μικροπωλητές… τέλος στο Θησείο – ΞΑΦΝΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΩΝ----Οδοιπορικό στην Οδησσό των Ελλήνων ευεργετών----7.097 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2017 – ΠΟΙΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΘΑ ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΟΥΝ----ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ «ΣΤΟΠ» ΣΤΟΥΣ  ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ----ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ ΜΕ 7 ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ 2013----ΚΑΡΤΕΡΙ ΕΛ.ΑΣ. ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ SERIAL KILLER ΤΩΝ ΤΑΞΙΤΖΗΔΩΝ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Ηλεκτροπληξία στη διαπραγμάτευση – ΦΩΤΙΕΣ ΑΝΑΨΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Π. ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΗ – ΣΚΛΗΡΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ – ΣΦΟΔΡΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Ν.Δ.----ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ – Ζει μες στην καρδιά μας----ΥΠΟΘΕΣΗ «ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ»: ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ – Εξετάζεται το ενδεχόμενο για ποινικές ευθύνες πρώην υπουργών----ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ – Ο «πόλεμος του ψωμιού»----ΓΑΛΑΚΤΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΡΕΑΣ – Μόνο με χώρα προέλευσης----ΜΚΟ OXFAM -  «Παραδεισένια»  κέρδη για τους τραπεζικούς κολοσσούς της Ε.Ε.

ΤΑ ΝΕΑ: Θυσία (και) το 2017 στον βωμό του ΣΥΡΙΖΑ – Ο Αλέξης Τσίπρας προσπαθεί να διαχειριστεί το κόμμα του και χάνεται πολύτιμος χρόνος για την Οικονομία – Καμπανάκι από τον Γιάννη Στουρνάρα----ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ – ΣΤΑ ΚΡΥΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ Ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ----ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ – ΚΑΛΠΑΖΕΙ Ο ΜΑΚΡΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ Α΄ ΓΥΡΟ – ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ----ΙΖΑΜΠΕΛ ΙΠΕΡ – ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ----ΗΡΑΚΛΗΣ – Η ΚΡΙΣΗ ΒΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ… ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΑΚΟΥΡΕΥΤΟ ΓΚΑΖΟΝ.

ESPRESSO: ΕΡΧΕΤΑΙ το τέλος του κόσμου ΣΤΙΣ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – Ο Πλανήτης Χ και τα «σημάδια» της Αποκάλυψης – Σοκ και δέος από την ανάλυση βιβλικών κειμένων και αστρονομικών ενδείξεων----Ο θρυλικός Ωνάσης της Τουρκίας----Στο σκαμνί η Σίσσυ Φειδά από πρώην υπάλληλό της----Έπειτα από το “Survivor” με θέλουν για δουλειά----Εξέλιξη «φωτιά» στο τροχαίο του Παντελίδη----ΗΡΑΚΛΕΙΟ – Σεξ με… αντάλλαγμα αύξηση και προαγωγή----Ο KILLER ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΤΑΞΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΝΕΟ ΧΤΥΠΗΜΑ----Γιαγιά σεφ από τη Χίο έγινε star στη Ν. Υόρκη.