X

“Νόμος” η στάθμευση σε πλατείες παρά τις .…δαγκάνες του Δήμου Αθηναίων

Φαίνεται πως «δεν ιδρώνει το αυτί» πολλών οδηγών ούτε από τα πρόστιμα ούτε από την  …αναζήτηση των ΙΧ τους, αφού τα έχει «σηκώσει» ο γερανός.

Ant1news

“Νόμος” εξακολουθεί να είναι η παράνομη στάθμευση για μεγάλη μερίδα όσων κινούνται στο κέντρο της Αθήνας.

Η έλλειψη χώρων στάθμευσης από την μια και η πλήρης αδιαφορία για τους νόμους και τους συμπολίτες που κινούνται πεζή από την άλλη, συμβάλλουν ώστε να εξακολουθούν να είναι «φουλ», από παρκαρισμένα αυτοκίνητα, πεζόδρομοι και πλατείες, όπως αυτή στην Μητρόπολη Αθηνών, από την οποία περνούν καθημερινά χιλιάδες πολίτες και τουρίστες από τα πέρατα του κόσμου.

Αξιοπερίεργο είναι πως αυτό συμβαίνει παρότι είναι σε πλήρη εξέλιξη η «επιχείρηση δαγκάνες και γερανός» από τις Υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων, με στόχο την τιμωρία των παραβατών και την αποτροπή της παράνομης στάθμευσης.

 

 

 

Προφανώς, είναι πολλοί εκείνοι Φαίνεται των οποίων «δεν ιδρώνει το αυτί» ούτε από τα πρόστιμα που καλούνται να πληρώσουν ούτε από το ..σαφάρι, για να βρουν τα αυτοκίνητα τους που τα έχει «σηκώσει» ο γερανός.

 

 

Ο Δήμος Αθηναίων πάντως συνεχίζει την προσπάθεια να κρατήσει ελεύθερα πεζοδρόμια και πλατείες, κάνοντας παράλληλα και εκστρατεία …αποτροπής και προειδοποίησης σε επίδοξους παραβάτες, μέσω των social media.