X

Από τη σχολική εκδρομή στο νοσοκομείο σε κατάσταση μέθης

Δυο μαθητές γυμνασίου σε σχολική εκδρομή μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Σωτηρία». Από τους γιατρούς ενημερώθηκε ο πατέρας.

Ant1news

Οι μαθητές της Γ’ τάξης του 5ΟΥ Γυμνασίου Ηρακλείου, βρέθηκαν στην Αθήνα στο πλαίσιο τριήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής, συνοδευόμενοι από 4 καθηγητές κι ένα γιατρό.

Η εκδρομή όμως επισκιάστηκε από ένα απρόσμενο γεγονός που οδήγησε 2 από τα παιδιά για νοσηλεία στο Νοσοκομείο «Σωτηρία».

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα, οι μαθητές επιστρέφοντας στο ξενοδοχείο τους μετά από μια θεατρική παράσταση την οποία παρακολούθησαν, κατάφεραν να περάσουν και αλκοολούχα ποτά για να πιούν στα δωμάτια τους.

Δεν είναι γνωστός ο ακριβής αριθμός των μαθητών που συμμετείχαν στο πάρτι… αλλά υπολογίζεται σύμφωνα με τη neakriti.gr, ότι ήταν 8-10 παιδιά.

Κάποιοι όμως το παράκαναν και δυο από τους μαθητές μεταφέρθηκαν σε κατάσταση μέθης στο νοσοκομείο «Σωτηρία» όπου και νοσηλεύτηκαν, χωρίς όμως να διατρέχουν κίνδυνο.

Ο πατέρας της μαθήτριας που πήγε στο νοσοκομείο είπε ότι ένιωσε τεράστιο σοκ όταν τον πήραν οι γιατροί του νοσοκομείου και τον πληροφόρησαν για την κατάσταση της κόρης του.

Μάλιστα όπως είπε θα κινήσει τις νομικές διαδικασίες σε βάρος των συνοδών της εκδρομής, διερωτώμενος πως άφησαν χωρίς εποπτεία τους μαθητές.