X

Πάγκαλος: Στα @ρχιδι@ του ο κόσμος για τον Μπελογιάννη (ηχητικό)

Νέες "φωτιές" απο τις ακραίες εκφράσεις για το ιστορικό στέλεχος του ΚΚΕ. Καυστική η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ant1news

«Φωτιές» ανάβει με νέες του δηλώσεις ο Θεόδωρος Πάγκαλος αυτή τη φορά σχολιάζοντας τον Νίκο Μπελογιάννη.

Ο πρώην Υπουργός, εκφράστηκε με απαξιωτικό τρόπο για το στέλεχος της Αριστεράς, μιλώντας στο Βήμα FM, όπου κάθε Τρίτη συμμετέχει σε ραδιοφωνική εκπομπή.

Κληθείς από τους οικοδεσπότες της εκπομπής να σχολιάσει τον θόρυβο γύρω από τον Νίκο Μπελογιάννη και την παρουσία του Πρωθυπουργού στα εγκαίνια του σπιτιού του ιστορικού στελέχους του ΚΚΕ στην Αμαλιάδα, που έγινε μουσείο, ο Θεόδωρος Πάγκαλος απάντησε «να πάμε σε κάτι πιο ενδιαφέρον. Γιατί …βράζουμε στο ζουμί μας τώρα εδώ πέρα, ο κόσμος …στα @ρχιδι@ του ο Μπελογιάννης». 

Όταν δε οι δημοσιογράφοι του λένε «ντροπή» και του υποδεικνύουν να σταματήσει, ο κ. Πάγκαλος συνεχίζει λέγοντας «μα τι; Ο Ιησούς Χριστός είναι; Ένας κομμουνιστής ηγέτης ήταν, που μπήκε για να ανασυστήσει το κόμμα του».

Με μήνυμα της στο Twitter, η Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, αναπαράγοντας την ανάρτηση του www.Ant1news.gr για το θέμα, σχολιάζει "ο Μπελογιάννης έμεινε στην ιστορία ως ήρωας.Ο Πάγκαλος προκαλεί για να μείνει στη δημοσιότητα έστω και ως υβριστής".

 

Πηγές από το κόμμα των κυβερνητικών εταίρων, τους Ανεξάρτητους Έλληνες, τονίζουν πάντως ότι οι χαμηλού επιπέδου αναφορές και χαρακτηρισμοί του Θεόδωρου Πάγκαλου δεν αξίζουν σχολιασμού.

«Εμείς δεν ασχολούμαστε με τον κ. Θόδωρο Πάγκαλο. Είναι ανυπόληπτο πολιτικό πρόσωπο, που γι΄ αυτά που έλεγε και συνεχίζει να λέει, τον έχει κατατάξει ο λαός εκεί που τον έχει κατατάξει…» σχολιάζει το ΚΚΕ μέσω ΑΝΤ1.

Ακούστε το σχόλιο του Θεόδωρου Πάγκαλου: