X

Rising Star: Απόψε ο μεγάλος προημιτελικός

Μεγάλα αστέρια της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας live στο stage του Rising Star, ένας στο πλευρό της κάθε ομάδας. Live και η Ντέμι με το τραγούδι της Eurovision.

Ant1news

Ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο βρίσκονται οι 13 παίκτες του Rising Star, οι οποίοι διεκδικούν μια θέση στον τελικό του κορυφαίου μουσικού talent show  τη Δευτέρα του Πάσχα, στις 17 Απριλίου.

Στον αποψινό μεγάλο προημιτελικό συμμετέχουν τέσσερις εκ των κορυφαίων ερμηνευτών, οι οποίοι θα βρεθούν στο πλευρό των παικτών, ένας σε κάθε ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Δάντης τραγουδάει Live on Stage με τους παίκτες του Αντώνη Ρέμου, η μοναδική Γλυκερία βρίσκεται στο πλευρό των παικτών του Κώστα Μακεδόνα, η Καίτη Γαρμπή τραγουδά με τα παιδιά της Δέσποινας Βανδή, ενώ ο Δημήτρης Μπάσης με το team του Χρήστου Μάστορα.

Παράλληλα, η εκθαμβωτική Ντέμι θα ερμηνεύσει ζωντανά το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη φετινή Eurovision.

Οι τέσσερις κριτές Αντώνης Ρέμος , Δέσποινα Βανδή , Χρήστος Μάστορας και Κώστας Μακεδόνας θα πρέπει να αποδείξουν ότι ανάμεσα στους παίκτες της ομάδας τους βρίσκεται ο μεγάλος νικητής.

Το επόμενο μουσικό αστέρι είναι επιλογή του τηλεοπτικού κοινού καθώς από τις ψήφους του θα καθοριστεί και το τελικό αποτέλεσμα.