X

Οι πρώτοι των πρώτων στα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2017

Παρουσιαστές της  βραδιάς ήταν η Φωτεινή Γεωργίου, δημοσιογράφος σε θέματα υγείας και παρουσιάστρια ΑΝΤ1, και ο Πρόδρομος Παπαηλιόπουλος, διευθυντής σύνταξης ειδήσεων ΑΝΤ1.

Ant1news

 

Σε μια ξεχωριστή και συγκινησιακά φορτισμένη εκδήλωση στο πλαίσιο του Hellas PHARM 2017 απονεμήθηκαν, για πρώτη χρονιά, τα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς, που απευθύνονται σε επιχειρήσεις, φορείς και ομάδες που δραστηριοποιούνται στη φαρμακευτική αγορά και έχουν διακριθεί για την παρουσίαση καινοτομιών ή βέλτιστων πρακτικών, προς όφελος της φαρμακευτικής περίθαλψης, της πρόληψης και της λειτουργίας των φαρμακείων.

Μιλώντας για τον νέο αυτό θεσμό, ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής κ. Κωνσταντίνος Λουράντος επισήμανε ότι «η ιδέα για τα Αριστεία είχε ξεκινήσει πριν λίγα, χρόνια, αλλά η τρέχουσα επικαιρότητα δεν μας επέτρεψε να την υλοποιήσουμε». Και συμπλήρωσε πως «μέσα σε αυτό το αρνητικό περιβάλλον, σκεφτήκαμε ότι θα ήταν σημαντικό να επιβραβεύσουμε κάποιες εταιρίες και, φυσικά, τους ανθρώπους τους, που συνεχίζουν να καινοτομούν, να επενδύουν σε νέες ιδέες και να δραστηριοποιούνται στην ελληνική φαρμακευτική αγορά».

 

Ο κ. Λουράντος, στη συνέχεια, έδωσε τον λόγο στους παρουσιαστές της βραδιάς, την κυρία Φωτεινή Γεωργίου, δημοσιογράφο σε θέματα υγείας και παρουσιάστρια ΑΝΤ1, και τον κύριο Πρόδρομο Παπαηλιόπουλο, διευθυντή σύνταξης ειδήσεων ΑΝΤ1, οι οποίοι και ανακοίνωσαν τους δύο νικητές (platinum & gold) στις 9 κατηγορίες Αριστείων Φαρμακευτικής Αγοράς.