X

Πάγκαλος για Τσακαλώτο: με τέτοια μούτρα θέλει και τη Σκάρλετ Γιόχανσον

Τι έγραψε στο twitter για όσα είπε ο Υπουργός Οικονομικών στην Επιτροπή της Βουλής σχετικά με την επιθυμία του να πιει ποτό με την διάσημη ηθοποιό.

Ant1news

Στο στόχαστρο του Θεόδωρου Πάγκαλου βρέθηκε ο Υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και όσα είχε πει στη Βουλή για την διάσημη ηθοποιό  Σκάρλετ Γιόχανσον.

Ο Υπουργός Οικονομικών μιλώντας στην επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων στη Βουλή αναφερόμενος στα πρωτογενή πλεονάσματα είπε «όντως ο κ.Μητσοτάκης έχει πει 2% όπως κι εγώ θα ήθελα να βγω για κοκτέιλ με την Σκάρλετ Γιόχανσον».

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος σχολιάζοντας τη δήλωση αυτή ανήρτησε στο Twitter το εξής σχόλιο:

«Κοίταζα μια φωτογραφία του. Έμπαινε με το κόκκινο σακίδιο στην πλάτη στο Χίλτον. Με τέτοια μούτρα να θέλει και Σκάρλετ Γιόχανσον! Τι θρασύτητα! Γι' αυτό δεν κλείνει η αξιολόγηση. Ποιος ξέρει τι ζητάει από τη Ρουμάνα του ΔΝΤ ή ακόμα χειρότερα από τον Τόμσεν».

 

 

Την περασμένη εδβομάδα ο Θεόδωρος Πάγκαλος άναψε "φωτιές" με δήλωσή του για τον Νίκο Μπελογιάννη.

Ο πρώην Υπουργός, εκφράστηκε με απαξιωτικό τρόπο για το στέλεχος της Αριστεράς, μιλώντας στο Βήμα FM, όπου κάθε Τρίτη συμμετέχει σε ραδιοφωνική εκπομπή.

Κληθείς από τους οικοδεσπότες της εκπομπής να σχολιάσει τον θόρυβο γύρω από τον Νίκο Μπελογιάννη και την παρουσία του Πρωθυπουργού στα εγκαίνια του σπιτιού του ιστορικού στελέχους του ΚΚΕ στην Αμαλιάδα, που έγινε μουσείο, ο Θεόδωρος Πάγκαλος απάντησε «να πάμε σε κάτι πιο ενδιαφέρον. Γιατί …βράζουμε στο ζουμί μας τώρα εδώ πέρα, ο κόσμος …στα @ρχιδι@ του ο Μπελογιάννης».