X

Η κριτική επιτροπή του “So You Think You Can Dance”

Επίσημη παρουσίαση της ομάδας των 5 κριτών του κορυφαίου χορευτικού talent show που ετοιμάζεται για πρεμιέρα μετά το Πάσχα.

Ant1news

«Φέτος, όλη η Ελλάδα χορεύει στο ρυθμό του! Η ώρα για το κορυφαίο χορευτικό talent show έφτασε!», σημειώνει ο ΑΝΤ1, ο οποίος έκανε τα αποκαλυπτήρια της κριτικής επιτροπής του “So You Think You Can Dance”.

Μάλιστα, την Μεγάλη Δευτέρα, στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος, Κτίριο 56, θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση των κριτών στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ενώ εντατικές είναι οι προετοιμασίες για το show που θα κάνει «πρεμιέρα» στις τηλεοπτικές μας οθόνες λίγες ημέρες μετά το Πάσχα.

Στο χώρο όπου θα πραγματοποιούνται τα Auditions του So You Think You Can Dance, θα αποκαλυφθεί ο συναρπαστικός κόσμος του talent show, με πρώτους και καλύτερους τους πέντε κριτές του.

Την κριτική επιτροπή του “So You Think You Can Dance” απαρτίζουν οι Κωνσταντίνος Ρήγος, Ιβάν Σβιτάιλο, Ελένη Φουρέιρα, Ιωάννης Μελισσανίδης και Πάνος Μεταξόπουλος, ενώ όπως είναι γνωστό παρουσιάστρια του show θα είναι η Δούκισσα Νομικού.

#DanceGr