X

Ο Έλληνας που έκανε την πιο ρομαντική πρόταση γάμου στην Σκωτία

Ένας Έλληνας ποδοσφαιριστής κατάφερε να προκαλέσει δάκρυα χαράς και συγκίνησης σε… πολλούς.

Ant1news

Ένας Έλληνας ποδοσφαιριστής, που ζει και εργάζεται στην Σκωτία,  έκανε την πιο ρομαντική πρόταση της χρονιάς…τουλάχιστον.

Η σύντροφος του Γιώργου Σαρρή, Μαρία, έφερε στη ζωή το πρώτο τους παιδί και ο ποδοσφαιριστής αποφάσισε και κατάφερε να της κάνει τη σημαντικότερη μέρα της ζωής ακόμα πιο ευτυχή.

Ο παίκτης της Χάμιλτον οργάνωσε σχέδιο και με τη βοήθεια του νοσηλευτικού προσωπικού του μαιευτηρίου, κατάφερε να προκαλέσει δάκρυα χαράς και συγκίνησης σε όλους όσοι βρίσκονταν εκεί.

Πρώτη κίνηση ήταν η καθυστέρηση της παράδοσης της κόρης του στη μητέρα της. Ο λόγος ήταν απλός.

Οι μαίες πήραν το παιδί και του φόρεσαν ένα φορμάκι που έγραφε: «μαμά θα παντρευτείς τον μπαμπά;».

 

Η Μαρία περιέγραψε στο BBC τη στιγμή, λέγοντας:

«Ήταν πολύ συγκινητικό. Το να ξέρω ότι η κόρη μου είναι καλά και στην αγκαλιά μου ήταν υπέροχο συναίσθημα, βρισκόμουν στην κορυφή του κόσμου.

Μετά παρατήρησα τι έγραφε πάνω το φορμάκι της. Κοίταξα τον Γιώργο που είχε γονατίσει και κρατούσε ένα δαχτυλίδι στο χέρι του. Άρχισα να κλαίω και πάλι, αλλά κατάφερα να του πω ‘ναι’.

Ποτέ δεν θα ξεχάσω τη μέρα αυτή στη ζωή μου και ποτέ δεν θα ξεχάσω το προσωπικό που βοήθησε την Νάνσυ να έρθει στον κόσμο και έκανε πραγματικότητα αυτή την πρόταση».

Η επικεφαλής των μαιών εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για την ιδέα του Σαρρή και δήλωσε ότι, «στα 34 χρόνια που είμαι μαία, ποτέ δεν έχω δει πατέρα να κάνει πρόταση γάμου στη μητέρα μέσα στο μαιευτήριο. Ήταν υπέροχο και όλες οι μαίες και το νοσηλευτικό προσωπικό είχαμε την ευκαιρία να γίνουμε μέρος μιας ξεχωριστής στιγμής της νέας οικογένειας».

Ο Γιώργος και η Μαρία είναι μαζί έξι χρόνια και μετακόμισαν στην Σκωτία το 2016, λόγω της μεταγραφής του στην ποδοσφαιρική ομάδα. Δεν έχει γίνει γνωστό, ωστόσο πού θα γίνει ο γάμος τους.