X

Ο Τύπος της Τετάρτης

Οι άκαρπες διαπραγματεύσεις στις Βρυξέλλες, η εγκύκλιος-σοκ για τις συντάξεις και η εκατόμβη νεκρών από τη χημική επίθεση στη Συρία μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Το αδιέξοδο στην αξιολόγηση, το νέο «μαχαίρι» στις συντάξεις, καθώς και η παγκόσμια κατακραυγή για την επίθεση με χημικά στη Συρία είναι ορισμένα από τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Πόσα θα πάρουν οι νέοι συνταξιούχοι – ΠΟΙΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ----ΜΠΑΧΑΛΟ Η ΤΡΟΪΚΑ, ΔΕΙΧΝΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ – ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ ΚΑΤΑ ΔΝΤ ΚΑΙ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΚΑΤΑ ΣΟΪΜΠΛΕ----20 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΗ… ΣΕΝΤΡΑ ΤΟΝ ΤΟΣΚΑ----ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΗΣ ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ----ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ-COMMERCIAL VALUE – Αποζημιώνονται μέχρι την Παρασκευή 3.454 δικαιούχοι----ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ – «ΑΙΣΧΡΟ ΨΕΜΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ» - Τι λέει στις «Ειδήσεις» η Κατερίνα Κορδώνη, πρώην σύζυγος του ξενοδόχου που δολοφονήθηκε από τον παραολυμπιονίκη.

Η ΑΥΓΗ: Στο παρά 1% ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ – Επίμαχο σημείο ο χρόνος εφαρμογής των μέτρων και των αντισταθμιστικών για το ασφαλιστικό----Η Ν.Δ. ζητά τον λόγο από την Κομισιόν γιατί… στηρίζει την Ελλάδα – ΜΕ «ΦΑΝΕΛΑ ΔΝΤ» ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ----ΕΣΠΑ 2007-2013 – Η Ελλάδα πρώτη σε απορρόφηση σε όλη την Ε.Ε.----Ρεκόρ, με 38.000 περισσότερες θέσεις εργασίας – ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ, ΑΠΟ ΤΟ 2001----Γ. ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΠΡΟΣ ΜΚΟ: «Κανόνες, καθαρές αρμοδιότητες, διαφάνεια----Συρία: Χημικός όλεθρος----Μεγάλα ονόματα το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου----Ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ υπερασπίζεται τη δημοσιογραφία.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Η καθυστέρηση θα φέρει πρόσθετα μέτρα – Προειδοποίηση Ευρωπαίου αξιωματούχου-Στις Βρυξέλλες συνεχίστηκαν οι διαπραγματεύσεις για την αξιολόγηση----Ζωντανεύουν ξανά οι μνήμες στο Διεθνές Αεροδρόμιο Λευκωσίας----Η γκάφα διχάζει την ΕΛ.ΑΣ.----Αύξηση της αγοράς ακινήτων – Από ξένους υπηκόους----Προτείνουν ελεύθερο κάμπινγκ – 30 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ----Σοκάρει η επίθεση στην Ιντλίμπ – Διεθνής κατακραυγή----Ημερίδες της Εκκλησίας για το Σύνταγμα.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: ΣΩΜΑΤΕΙΑ-ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ-ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ – Απάντηση σε μέτρα και «αντίμετρα» τα συλλαλητήρια της Παρασκευής----ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ – Διαδήλωσαν μαζικά ενάντια σε παλιές και νέες περικοπές----ΚΝΕ – Δεκάδες Μαθητικά Φεστιβάλ σε όλη τη χώρα----ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΚΟΥΑΡΤΕΤΟ – Σε Βρυξέλλες και Μάλτα συνεχίζεται το αντιλαϊκό παζάρι----ΣΥΡΙΑ – Μεγάλα ερωτήματα για την πολύνεκρη επίθεση-----ΚΚΕ – Καταγγέλλει τις καταδίκες συνδικαλιστών της μικρομεσαίας αγροτιάς.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Η ΑΛΕΠΟΥ στο παζάρι των εκβιαστών – Ο Στουρνάρας έσπευσε χθες στη Φρανκφούρτη για να δηλώσει πίστη στους δανειστές – Και σενάριο καταστροφής με ακόμα πιο χαμηλό αφορολόγητο, στα 5.500 ευρώ----Υποσχέσεις Τσίπρα στον Ιερώνυμο (που του τηλεφώνησε) για το Σύνταγμα----ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ «ΚΑΡΔΙΑ» ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ! ΟΡΚΟΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΑΧ, ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΑΛΑΛΑΓΜΟΙ----Διασυρμός του υπ. Παιδείας: Έδωσε πιστοποίηση… ΙΕΚ σε ειδικό κέντρο αστρολογίας----Οργισμένα γηρατειά----Πανευρωπαϊκή «πρωτεύουσα» των γκέι το 2020 η Θεσσαλονίκη----Ο ΛΗΣΤΗΣ ΚΡΥΒΟΤΑΝ 14 ΩΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ – ΟΥΤΕ Ο ΚΛΟΥΖΟ ΤΕΤΟΙΑ ΓΚΑΦΑ----Αδιανόητα εγκλήματα χωρίς ένοχο στη Συρία----Σπουδαία ονόματα το καλοκαίρι στο Φεστιβάλ Αθηνών!

ΕΘΝΟΣ: ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΧΤΙΟ ΘΡΙΛΕΡ – Ένα βήμα πριν από τη συμφωνία----ΤΑ… ΠΩΣ ΤΩΝ POS ΓΙΑ 15 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ----ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ – Φύλακες-άγγελοι κατά του μπούλινγκ----ΕΡΕΥΝΑ – ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ… ΤΕΣΤ ΚΟΠΩΣΕΩΣ ΣΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ----ΕΚΘΕΣΗ – Τάγματα εφόδου κατά ομοφυλοφίλων----ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΝΩΝ – ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΜΕ 150 ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Εγκύκλιος-σοκ για τις συντάξεις… Κατρούγκαλου – ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ----ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ----Ο Παρασκευόπουλος τον αποφυλάκισε, η ΕΛ.ΑΣ. δεν τον… βρήκε στην ντουλάπα – Ο ΛΗΣΤΗΣ ΤΗ ΓΛΙΤΩΣΕ ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΝΟΜΟ-ΕΚΤΡΩΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ----Μόνο το… ΙΕΚ αστρολογίας που αδειοδοτήθηκε από το υπ. Παιδείας μπορεί να  «μαντέψει» τους όρους των Πανελλαδικών – ΣΕ ΒΕΡΤΙΓΚΟ Ο ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ----ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ ΠΛΑΝΑΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ – ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΤΣΙΠΡΑ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ Ο ΠΑΠΠΑΣ----ΝΕΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ & ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ – ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Παίζουν με την αγωνία των μαθητών – ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΔΕΙΑΣ-Ν.Δ. ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ – ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ Ο Γ.Γ. ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ----Καμία ανοχή σε νέα περικοπή – ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ----Ο «Άγιος Σάββας» της… αξιολόγησης – ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ----ΜΕΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – Φως στα… τούνελ----ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ – Εκδηλώσεις παντού στην πόλη.

ΤΑ ΝΕΑ: Φλερτάρουν πάλι με την καταστροφή (…και στο βάθος εκλογές) – «ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΑΝ» ΓΙΑ ΡΕΖΕΡΒΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ----ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ – ΜΠΑΛΑΚΙ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ----ΓΑΛΛΙΑ – ΚΑΛΠΑΖΕΙ Ο ΜΑΚΡΟΝ, ΑΝΤΕΧΕΙ Ο ΦΙΓΙΟΝ----ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΗ ΛΟΥΚΟΥ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΝΩΝ-ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ.

ESPRESSO: Ο ΤΟΛΗΣ σε νέες περιπέτειες ΓΙΑ ΤΟ DNA ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ – Δικαστικό θρίλερ ανάμεσα στον «άρχοντα της πίστας» και στην Τζούλια Παπαδημητρίου – Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΞΕΣΠΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ Espresso: «ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΜΟΥ»----ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ ΦΙΑΣΚΟ – Ο τέταρτος ληστής στο Παλαιό Φάληρο κρυβόταν για 14 (!!!) ώρες στην ντουλάπα, κάτω από τη μύτη των «Κουζό» της Ελληνικής Αστυνομίας – ΤΑ… ΕΚΑΝΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΑ «ΛΑΓΩΝΙΚΑ» ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.----ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ «ΒΓΑΖΕΙ» ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΥΣ----Τσουνάμι συμπαράστασης στον «Μαχητή Σπαλιάρα»----Ο Παρθένης στην πασαρέλα μετά το διαζύγιο από τη Θάνου.