X

Σοκ: διαμέλισε ηλικιωμένο με το αυτοκίνητο του και εξαφανίστηκε

Η Τροχαία αναζητά τον ασυνείδητο οδηγό που χτύπησε και εγκατέλειψε τον άτυχο ηλικιωμένο.

Ant1news

 

Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα νωρίς το πρωί, ένας ηλικιωμένος άντρας από τη Φαλάνθη, ο οποίος παρασύρθηκε από όχημα στο δρόμο της Μεσσήνης στο ύψος του ΚΤΕΟ.

Η Τροχαία, προσπαθεί να συνθέσει τα κομμάτια του πάζλ του συγκλονιστικού δυστυχήματος, αξιοποιώντας όλα τα στοιχεία για τον εντοπισμό του οδηγού του οχήματος που παρέσυρε τον ηλικιωμένο άντρα διαμελίζοντάς τον.

Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στο 2ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ασπροχώματος- Πύλου.

Το όχημα, δε σταμάτησε και κανείς δε γνωρίζει ακόμη αν πρόκειται για συνειδητή εγκατάλειψη ή δεν αντιλήφθηκε καν τι είχε συμβεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του messiniaonline.net ο άτυχος άνδρας, αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα ακόμη και επιβίωσης.

 Ο 80χρονος δεν είχε κυριολεκτικά κανένα δικό του άνθρωπο και όπως μας είπαν κάτοικοι της περιοχής, ήταν παρατημένος. Για να ζήσει, έμπαινε στα χτήματα, μάζευε ότι έβρισκε και τα πουλούσε τσάντα – τσάντα, ενώ διαρκώς φέρεται να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

 Οι κάτοικοι της Κορώνης όπου ζούσε ο «Παραδάκης» όπως τον ήξεραν όλοι, είναι συγκλονισμένοι, καθώς μιλούν για έναν πολύ καλό, όσο και ταλαιπωρημένο άνθρωπο.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες του ως άνω ατυχήματος, να επικοινωνήσει με το Τμήμα Τροχαίας Καλαμάτας στα τηλέφωνα 27210-44634 και 27210-44633 ή στο 100.