X

Άγριος καβγάς Κωνσταντοπούλου με την Επίτροπο Κρέτσου

Ανέβηκε επικίνδυνα το θερμόμετρο μεταξύ της πρώην Προέδρου της Βουλής και της Επιτρόπου της ΕΕ στη συζήτηση που συντόνιζε η Μαρία Σαράφογλου.

Ant1news

 

Επεισοδιακό διάλογο είχαν απόψε η επικεφαλής της Πλεύσις Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου και η Επίτροπος Περιφερειακής Πολιτικής, Κορίνα Κρέτσου, , σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην Αθήνα, παρουσία του εκπροσώπου της Κομισιόν, Μαργαρίτη Σχοινά και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξη Χαρίτση.

Η Ζ.Κωνσταντοπούλου παρενέβη αρκετές φορές στο διάλογο που συντόνιζε η παρουσιάστρια του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, Μαρία Σαράφογλου, διακόπτοντας τους συνομιλητές της.

Όταν έλαβε το λόγο άσκησε δριμεία κριτική στις πολιτικές της ΕΕ, κατηγορώντας την για επιβολή δικτατορίας στην Ελλάδα, μετά το δημοψήφισμα και την καταστροφή της οικονομίας που έχει, όπως είπε, οδηγήσει σε πολλές αυτοκτονίες.

Η Κ.Κρέτσου εμφανώς εκνευρισμένη απάντησε στην Ζ.Κωνσταντοπούλου, λέγοντας ότι δεν θέτει ερωτήσεις, αλλά φωνάζει για την προσωπική της προβολή. Υποστήριξε ότι η ΕΕ δεν ευθύνεται για την κατάσταση στην Ελλάδα και οργισμένη είπε, «αν δεν σας αρέσει η κατάσταση στην Ελλάδα να πάτε στη χώρα μου, στη Ρουμανία, να δείτε εκεί πώς ζουν οι άνθρωποι».