X

Ο Τύπος της Παρασκευής

Η εξέλιξη των διαπραγματεύσεων, το «μαχαίρι» στις συντάξεις και η εκκίνηση και η υποβολή φορολογικών δηλώσεων μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Το σημερινό κρίσιμο Eurogroup, το «ψαλίδι» έως 20% στις συντάξεις, καθώς και η έναρξη υποβολής ηλεκτρονικών δηλώσεων στο Taxis είναι ορισμένα από τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Οδηγός για τον υπολογισμό των νέων συντάξεων – ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ----ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΣΟΪΜΠΛΕ… Όλα κρίνονται από τη στάση του Γερμανού υπουργού Οικονομικών στο σημερινό Eurogroup----ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΙΣ «ΕΙΔΗΣΕΙΣ» - «Γίνεται προσπάθεια αποφυλάκισης του Κουφοντίνα»----«ΒΟΜΒΑ» ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ----Σε τρεις δόσεις η πληρωμή του φόρου εισοδήματος – ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ TAXIS ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ 2017----Θύελλα αντιδράσεων για τις αλλαγές στο μάθημα της Ιστορίας.

Η ΑΥΓΗ: Δρόμοι ασφάλειας, ταχύτητας και ανάπτυξης – Ο πρωθυπουργός εγκαινίασε χθες τις τρεις δίδυμες σήραγγες στα Τέμπη και από σήμερα βρίσκεται σε κυκλοφορία το σύνολο του αυτοκινητόδρομου Αθήνα-Θεσσαλονίκη, που αποτελεί το βασικότερο οδικό άξονας της χώρας----Εκτός απρόοπτου, προσυμφωνία στη Μάλτα----ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΥΡΙΑΖΑ: Ωφέλιμη θητεία, μείωση της εναλλακτικής----Αύξηση συντάξιμων αποδοχών – ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΤΡΟΠΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ----Συρία: Από το κακό στο χειρότερο----Documenta 14: Έργα, τρόποι και συμβολισμοί.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Συνεχίστε τις μεταρρυθμίσεις» - Συνέντευξη του «Κ» του προέδρου Σταϊνμάγερ, που αναγνωρίζει τις θυσίες των πολιτών----Εγκαίνια της σήραγγας Τεμπών----Μειωμένες έως 20% οι νέες συντάξεις----Άλλο ένα κρίσιμο Eurogroup----Βαρύτερος ο λογαριασμός της εφορίας----Ο Τραμπ απειλεί με επέμβαση στη Συρία----Νέος φορέας εκπροσώπησης της βιομηχανίας----Η Αθήνα έτοιμη για την documenta.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Διαδηλώνουμε σήμερα ενάντια σε παλιά και νέα αντιλαϊκά μέτρα----ΣΥΝΑΚΡΟΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ – Πολύ σοβαρή υπόθεση που απαιτεί διερεύνηση σε βάθος----65 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ – Διδασκόμαστε από τους ήρωες κομμουνιστές, γινόμαστε καλύτεροι στην οργάνωση της ταξικής πάλης.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΕΧΟΥΝ πισίνα οι πάμφτωχοι; Ερωτήσεις-ανέκδοτο σε όσους ζητούν να λάβουν επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης----Ο Ερντογάν πάλι προκαλεί για την Αγια-Σοφιά----Δωρεάν μεταπτυχιακά για το 40% των φοιτητών από το υπ. Παιδείας----Ξαφνικά…  παροχές! Επίδομα τέκνου και επιδότηση ενοικίου----ΣΟΪΜΠΛΕ ΚΑΙ ΝΤΑΪΣΕΛΜΠΛΟΥΜ ΕΦΑΓΑΝ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΚΟΝΙΣΑΝ «ΜΑΧΑΙΡΙΑ» ΓΙΑ ΤΟ EUROGROUP----Και σχέδιο για σφαγή στις επικουρικές ώστε να κλείσει η συμφωνία – ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ! ΕΩΣ ΚΑΙ 25% ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ----ΤΟ… ΤΟΥΝΕΛ ΚΑΙ Ο ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΠΑΠΑΣ----Η εστεμμένη πιο όμορφη δήμαρχος του πλανήτη----112 ΕΤΩΝ Η ΓΗΡΑΙΟΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ----Μεσολόγγι: Μαθητές ήρωες έβγαλαν μάνα και τα δυο παιδιά της από φλεγόμενο ΙΧ.

ΕΘΝΟΣ: Πώς ξεμπλοκάρουν 60.000 νέες συντάξεις – ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ----ΣΗΡΑΓΓΑ ΤΕΜΠΩΝ – Το έργο που έφερε πιο κοντά την Αθήνα με τη Θεσσαλονίκη----ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ Ο ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΣ ΦΑΝΤΟΜΑΣ----ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ – Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΑ… ΓΕΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΑΛΤΑΣ----ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ... ΜΙΝΙ ΠΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΑΕΙ----Το χρονοδιάγραμμα για την καταβολή των αποζημιώσεων του ’16 – ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ με τις νέες συντάξεις – ΟΙ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΕΤΑ Α, ΛΟΙΠΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ----ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΙ «ΤΟΥΝΕΛ» ΥΦΕΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΑ----Ο «Ε.Τ.» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ – ΣΟΚΑΡΕΙ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ 24ΧΡΟΝΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΘΥΜΑ ΑΓΡΙΟΥ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ----Κάθε μέρα και μια άλλη εκδοχή από τον Παππά για το «μυστικό» ταξίδι στη Βενεζουέλα----«ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΗΣ» ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 58 ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑ «ΑΔΙΑΦΘΟΡΩΝ» - ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΥΠ. ΑΜΥΝΑΣ----ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΓΙΑ 4 ΣΤΟΥΣ 10 ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΕ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ----16 ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Τα γεράκια της Μάλτας – ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ Η ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΣΤΟ EUROGROUP – ΤΣΙΠΡΑΣ: «ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ»----ΑΝΟΙΞΗ Η ΠΥΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ----Νέα εποχή με τις σήραγγες στα Τέμπη----ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – Υπολογισμός των αποδοχών----ΣΥΡΙΖΑ – Όλα τα σενάρια το τραπέζι----ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΟΤΖΙΑ-ΤΖΟΝΣΟΝ – Το Brexit μας φέρνει πιο κοντά----ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ – Η αλήθεια για το νεογνό και η ιατρική μέσω δελτίων Τύπου της ΠΟΕΔΗΝ----DOCUMENTA 14 – Τριήμερα εγκαίνια με πολλές εκθέσεις και δράσεις.

ΤΑ ΝΕΑ: Ρουλέτα στη Βαλέτα – Στην τύχη εναποθέτει τις ελπίδες της η κυβέρνηση προκειμένου να εξασφαλίσει, σήμερα, στη Μάλτα την επιστροφή της τρόικας----ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗΣ – ΤΟ… ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ----DOCUMENTA 14 – ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ----ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΣΤΑ ΦΑΪΝΑΛ ΦΟΡ – ΠΑΟ-ΦΕΝΕΡ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΕΦΕΣ.

ESPRESSO: ΤΕΛΟΣ στο βασιλικό παραμύθι – Χώρισαν η δημοσιογράφος Νάντια Χαλαμανδάρη και ο Ισπανός πρίγκιπας Φερνάντο----Εφιαλτική νύχτα για τον ξενοδόχο των celebrities! ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΠΑΡΗ ΛΙΑΚΟ, ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΟΥ “CAVO TAGGO” ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ----Ταινία στην πρεμιέρα της έκοψε ένα (!!!) εισιτήριο----Δολοφονία γιατρού στο κέντρο της Αθήνας----Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΑΡΗΣ ΜΑΚΡΗΣ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟΥ “RODEO”.