X

Στη φυλακή οι ληστές του Φαλήρου

Προφυλακιστέοι οι δύο συλληφθέντες. Αντιμετωπίζουν κατηγορίες για ληστεία με ιδιαίτερη σκληρότητα! Ένταλμα σύλληψης για τον... κρυμμένο ληστή!

Ant1news

Της Λίας Κοντοπούλου

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι 2 αλλοδαποί συλληφθέντες που εισέβαλαν σε διαμέρισμα 8ου ορόφου στο Παλαιό Φάληρο με σκοπό να ληστέψουν μία 66χρονη γυναίκα.

Οι δύο κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στις 10:00 το πρωί ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθούν και με σύμφωνη γνώμη και του εισαγγελέα πήραν το δρόμο για τις φυλακές.

Πρόκειται για έναν 40χρονο Ρώσο, ο οποίος είχε αποφυλακιστεί το καλοκαίρι του 2015 βάσει του νόμου Παρασκευόπουλου και έναν 35χρονο Αρμένιο, ο οποίος είναι σεσημασμένος για κλοπές. Και οι δύο αντιμετωπίζουν κατηγορίες για ληστεία με ιδιαίτερη σκληρότητα από δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, παράνομη οπλοφορία, βία κατά συρροή και απειλή.

Σε βάρος του τρίτου συνεργού τους, ο οποίος διέφυγε με κινηματογραφικό τρόπο από το διαμέρισμα, 14 ώρες μετά την αστυνομική επιχείρηση, καθώς βρισκόταν κρυμμένος σε ντουλάπα, έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, ωστόσο, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί.

Στη ληστεία σε βάρος της 66χρονης συμμετείχε και ένας 41χρονος Μολδαδός, ο οποίος στην προσπάθειά του να διαφύγει, έπεσε από το μπαλκόνι και σκοτώθηκε. Και αυτός είχε αποφυλακιστεί βάσει του νόμου Παρασκευόπουλου.