X

Ο Τύπος της M. Δευτέρας

Το τετ α τετ Μέρκελ-Λαγκάρντ για το χρέος, το σχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών για να «φρενάρουν» οι αποποιήσεις κληρονομιών και η διπλή βομβιστική επίθεση σε εκκλησίες Κοπτών στην Αίγυπτο μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Η κρίσιμη συνάντηση Μέρκελ-Λαγκάρντ στο Βερολίνο για το ελληνικό χρέος, η πληρωμή φόρου κληρονομιάς με παραχώρηση του ακινήτου στο Δημόσιο, καθώς και το μακελειό σε δύο κοπτικές εκκλησίες στην Αίγυπτο από τον ISIS είναι ορισμένα από τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΕΝΟΧΗ σιωπή για ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ – Θαμμένη τέσσερις μήνες η υπόθεση! Η επιχείρηση «Πυθία» και το σχέδιο δολοφονίας----Όλεθρος με τα τεκμήρια! Φόρος-φαρμάκι και για μηδενικό εισόδημα----«Αντίμετρα» για τη διαχείριση της εξαθλίωσης----ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ (ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ) Κ. ΣΗΜΙΤΗ----Β. Σόιμπλε: Μη χαίρεστε, ακόμα δεν… τελειώσαμε----Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΔΑΚΡΥΩΝ – Φρίκη! Τυφλό χτύπημα κατά χριστιανών κοπτών στην Αίγυπτο από τα τέρατα του Ισλάμ----634.126 Έλληνες αντιμέτωποι με την κατάθλιψη----ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ----Οσμή σκανδάλου (με το ΕΣΠΑ) στο υπ. Παιδείας----Οι άθεοι ετοιμάζουν και φέτος τη Μ. Παρασκευή τη γραφική γιορτή κρεατοφαγίας----Αρ. Πάγος: Ακυρώνει την αθώωση κυκλώματος που θησαύρισε με εικονικά δάνεια.

ΕΘΝΟΣ: Συνολική συμφωνία στην Ουάσιγκτον – ΛΥΣΗ 3 ΣΕ 1 ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΔΝΤ----ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ – ΤΥΦΛΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΤΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ----ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΟΡΚΙΜΕΝΟΙ – ΑΓΝΩΣΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΗΡΩΙΚΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ----ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ - Πληρωμή φόρων με εκχώρηση ακινήτων----Ο ΠΑΟΚ μετέτρεψε το ντέρμπι σε παράσταση για έναν ρόλο – 3-0 ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ----ΑΕΚ – «ΚΛΕΙΔΩΣΕ» ΤΑ ΠΛΕΪ ΟΦ ΜΕ 5 ΓΚΟΛ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: 42 ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ για σύνταξη στα 60 έως το 2019 – ΟΙ ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΞΟΔΟ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΟΡΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ----ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ! ΤΟ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ… ΠΑΠΠΟΥ----Ματωμένη Κυριακή των Βαΐων στην Αίγυπτο – ΔΙΠΛΗ ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΟΠΤΩΝ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 45 ΝΕΚΡΟΥΣ----Ο μυστικός «πόλεμος» ελληνικής-τουρκικής Ακτοφυλακής – ΟΙ «ΜΑΥΡΕΣ» ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ----ΝΕΕΣ «ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ» ΤΣΙΠΡΑ, ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΦΙΛΗ ΚΑΙ «53» - ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ 3,6 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ… ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ----ΟΙ ΓΚΡΙΖΕΣ ΖΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ----ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΤΩΝ 345 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ – ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ----ΙΔΙΩΤΕΣ ΧΟΡΗΓΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΔΗΛΟ----ΜΑΧΗ… ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΗΡΑΚΛΗ, ΛΑΡΙΣΑ, ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ – ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΕ Η ΒΕΡΟΙΑ----Ο ΠΑΟΚ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΠΑΟ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ Σ ΥΝΤΑΚΤΩΝ: Συμφωνία με διαφωνίες – ΜΕ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ «13» ΕΝΕΚΡΙΝΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΜΑΛΤΑΣ – «ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΡΙΤΗΣ Ο ΛΑΟΣ» ΛΕΝΕ 13 ΜΕΛΗ ΤΗΣ Κ.Ε. – ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: «ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ. ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΑ ΕΠΙΛΕΓΑΜΕ ΠΟΤΕ»----Κρίσιμη συνάντηση Μέρκελ-Λαγκάρντ για το χρέος----ΑΙΓΥΠΤΟΣ: «ΜΑΤΩΜΕΝΗ» ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ – Λουτρό αίματος σε ναούς----ΣΥΡΙΑ – Μετωπική ΗΠΑ με Ρωσία και Ιράν----ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – Όταν «εξαφάνισε» τον εμφύλιο στην Κρήτη----DOCUMENTA 14 – Καβάλα πάνε στο Κάσελ της Γερμανίας----ΕΥΓΕΝΙΔΕΙΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ – Κατέστρεφαν φάρμακα που είχαν πληρώσει τα Ταμεία.

ΤΑ ΝΕΑ: Αμφισβητούν Τσίπρα και ζητούν εκλογές – Μανιφέστο κατά της συμφωνίας κατεβάζουν στις οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ Φίλης και 53+ -  Προσωρινός συμβιβασμός με ελιγμό Τσακαλώτου και παρέμβαση Βούτση στην Κεντρική Επιτροπή----ΒΟΜΒΕΣ ΣΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ – TO ISIS ΕΒΑΨΕ ΜΕ ΑΙΜΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ----ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ – Η ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ----ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΗ ΣΤΕΨΗ – ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ… ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ.

ESPRESSO: ΑΣΤΕΓΟΣ εκδότης «ΚΟΛΥΜΠΑ ΣΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ» - Η Espresso βρήκε τον άνθρωπου που, αν και τα έχασε όλα, λέει όταν πλέον είναι ελεύθερος – Ο Γ. Κουρούπης καταστράφηκε λόγω κρίσης και ζει παρέα με γάτες σε ένα ερειπωμένο κτίριο στη Βουλιαγμένη---ΘΕΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ! Κοσμοσυρροή σε εκκλησία για μια τσάντα κρέας εν όψει του Πάσχα----Επιβίωση στις «ξαπλώστρες» για δύο πρώην «Μαχητές»----38ΧΡΟΝΟΣ ΞΕΨΥΧΗΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΔΥΟ ΩΡΕΣ----Κλοπή «μυστήριο» στο σπίτι της Βαγενά----Κυρ Μέντιος με αριθμό κυκλοφορίας----Η όμορφη καταδρομέας που τα έβαλε με τους ληστές----Ο Ζάχος φτυστός η Νικολούλη.