X

Rising Star: ο Στέλιος Τσάκωνας δίνει τα προγνωστικά του για τον μεγάλο τελικό

Μιλώντας στο Fthis.gr, o ταλαντούχος φιναλίστ του μεγάλου τελικού, μιλάει για τα φαβορί, την Δέσποινα Βανδή και τα μελλοντικά του σχέδια.

Ant1news

Ένας από του διαγωνιζόμενους που έχει «κλέψει» τις εντυπώσεις στο διαδραστικό μουσικό talent show, του ΑΝΤ1,Rising Star, είναι αναμφισβήτητα ο Στέλιος Τσάκωνας.

Ο Στέλιος είναι 19 ετών κατάγεται από τη Θήβα και παράλληλα με την ενξασχόληση του με το τραγούδι, είναι φοιτητής στην σχολή Βρεφονηπιοκόμων στο ΤΕΙ Ιωαννίνων.

Μπήκε στο παιχνίδι μέσω του «Ρυθμού 94,9» και αναδείχθηκε από την κριτική επιτροπή που αποτελούσαν η Ράνια Κωστάκη, η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Γιώργος Δέδες, promomanager της Heaven Music.

Από την πρώτη του εμφάνιση στη σκηνή του Rising Star έκλεψε τις εντυπώσεις σημειώνοντας παγκόσμιο ρεκόρ με 98%, ενώ στην πορεία του στο μουσικό show του ΑΝΤ1 μας χάρισε μια σειρά από μοναδικές ερμηνείες.

Μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό, ο Στέλιος Τσάκωνας μιλάει για την συμμετοχή του στο Rising Star, την συνεργασία του με την Δέσποινα Βανδή, τις προτάσεις που δέχτηκε μετά την πρώτη κιόλας εμφάνισή του on stage, αλλά και τον διαγωνιζόμενο που «φοβάται» περισσότερο.

Διαβάστε ολόκληρη την αποκλειστική συνέντευξη του στο Fthis.gr, πατώντας ΕΔΩ.