X

Παρακολουθούσαν ακόμη και τους παίκτες της Εθνικής

Τι έφεραν στο φως τα δυο νέα πορίσματα των ελέγχων ασφαλείας της ΕΠΟ, για το σκάνδαλο με τους «κοριούς» στα γραφεία της Ομοσπονδίας στο πάρκο Γουδή.

Ant1news

Της Λίτσας Ιωάννου

Πόρισμα-βόμβα για «κοριούς» στα γραφεία της ΕΠΟ και στο προπονητικό κέντρο του Αγίου Κοσμά, δόθηκε στη δημοσιότητα από την εταιρεία που είχε αναλάβει την έρευνα, μετά από εντολή της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Ακόμα και τους διεθνείς παίκτες μας και τους εθνικούς προπονητές παρακολουθούσαν στις προπονητικές εγκαταστάσεις τους Αγίου Κόσμα.

Αυτό έφεραν στο φως τα δυο νέα πορίσματα των ελέγχων ασφαλείας της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της ΕΠΟ, που αφορούν το σκάνδαλο με τους κοριούς στα γραφεία της Ομοσπονδίας στο πάρκο Γουδή και στην είσοδο των γραφείων της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, που έκανε ανεξάρτητη ιδιωτική εταιρεία.

Κάμερες και μικρόφωνα ήταν κρυμμένα στην οροφή του χώρου, ακόμα και στο σύστημα πυρασφάλειας. Μάλιστα σε ειδικά διαμορφωμένο σημείο στο πάτωμα ήταν τοποθετημένος καταγραφικός μηχανισμός έτσι ώστε να παρακολουθούνται οι κινήσεις και οι συνομιλίες όλων όσων ευρίσκοντο στο χώρο του προπονητικού κέντρου, τόσο διαδικτυακά, όσο και μέσω κινητού τηλεφώνου.

Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ, απέστειλε στη Δικαιοσύνη τα νέα πορίσματα, που πιστοποιούν την ύπαρξη εν λειτουργία μηχανισμών παρακολούθησης και τώρα αναμένεται να δούμε εάν θα μπορέσει η Δικαιοσύνη να ανακαλύψει τους εμπλεκόμενους στ' αυτό το κύκλωμα παράνομης παρακολούθησης.