X

Ο Τύπος της Μεγάλης Τρίτης

Η «λυπητερή» της συμφωνίας της Μάλτας και ο εξωδικαστικός συμβιβασμός μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Το «τσεκούρι» στις συντάξεις που φέρνει η συμφωνία της Μάλτας και το νομοσχέδιο για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό είναι ορισμένα από τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: 120 δόσεις και για τους επαγγελματίες ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΣΕ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ – ΜΕ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΣΤΟΝ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟ----ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ – ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΖΗΤΗΣΕ Η ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ----«ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕ» - Η καταδρομέας Νατάσα Θεοχαρίδου, η οποία καταδίωξε τους ληστές που έκλεψαν την τσάντα της στον Εύοσμο μιλάει στις «Ειδήσεις»----ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΒΕΝΤΕΤΑ – ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΑ ΑΝΩΓΕΙΑ----ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΑΘΩΝ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ – «ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ»----Σφοδρή σύγκρουση Στουρνάρα-Βαξεβάνη – ΔΙΑΤΑΧΘΗΚΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ.

Η ΑΥΗ: Ο Νότος δείχνει την αλληλεγγύη του – ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΕΚΤΗΜΕΝΟ----ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ – Πεθαίνει το Κοραλλιογενές Φράγμα----ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ – Ρύθμιση χρεών για 400.000 επιχειρήσεις----Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ – Προβληματισμός αλλά και αποφασιστικότητα----ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ – Τέρμα στο «πάρτι» των προμηθειών----Η μελλοντική Λιβύη σε μία… χαρτοπετσέτα----ΣΥΡΙΑ – Ουάσιγκτον καλεί Μόσχα.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Νάρκες στον εξωδικαστικό – Διευρύνεται επικίνδυνα ο αριθμός των οφειλετών που μπορούν να υπαχθούν στον νόμο----Η Αθήνα στους ρυθμούς της documenta 14----Επίσκεψη σε «ψυχρό»  κλίμα – Ο Τίλερσον θα μεταβεί στη Μόσχα χωρίς να γίνει δεκτός από τον Πούτιν----Αναλαμβάνει από σήμερα η Fraport – Τα 14 αεροδρόμια----Εξάμηνη παράταση στους νέους ελέγχους----Σταθερό προβάδισμα της Ν.Δ. – Έρευνα του ΠΑΜΑΚ----Το ISIS απειλεί με νέα χτυπήματα----Δεσμεύσεις από τα ην Ε.Ε. προς το ΔΝΤ για το χρέος---Περικοπές συντάξεων έως 25% και 5.636 ευρώ το αφορολόγητο.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ – Ψευτοδιλήμματα και παραμύθια για να δεχτεί ο λαός τα μέτρα----ΕΕ-ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ – Θέση και της ελληνικής κυβέρνησης ότι είναι «κατανοητός ο στόχος» της επίθεσης ΗΠΑ στη Συρία----ΔΗΜ. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ – Οι αποφάσεις του 20ού Συνεδρίου βάζουν ακόμα πιο ψηλά τον πήχη για το Κόμμα μας----ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΝΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – Εχθρός μας είναι ο καπιταλισμός, που γεννά κρίσεις, πολέμους, προσφυγιά----ΑΙΓΥΠΤΟΣ – Πολύνεκρη διπλή βομβιστική επίθεση----ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ – Σχεδιασμός της δράσης μπροστά στην Πρωτομαγιά----ΥΠΟΘΕΣΗ «ΣΥΝΑΚΡΟΑΣΕΩΝ» - Κυβερνητικές ευθύνες για την κωλυσιεργία στη διερεύνηση των καταγγελιών.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΑΚΡΙΒΕΙΑ ρεκόρ έπειτα ΑΠΟ ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΡΙΣΗΣ! Παράνοια! Απίστευτες ανατιμήσεις μέσα σε ένα έτος, παρότι περικόπτονται τα πάντα – Η «ΣΥΝΤΑΓΗ» ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ-----Ποιοι πρέπει να περάσουν οπωσδήποτε φέτος από το γκισέ της Εφορίας----Τσιμουδιά από Μέρκελ-Λαγκάρντ για την Ελλάδα----ΠΕΛΕΚΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ 700 ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ----Στον κόσμο τους πάλι οι ηγέτες του Νότου (μαζί με τον Τσίπρα)----Ανάσα! Πιστώνεται σήμερα το επίδομα τέκνων σε 725.000 δικαιούχους----Στα φαρμακεία το χάπι κατά της παχυσαρκίας----Πρόωρη ανάσταση στη Δικαιοσύνη με την εισαγγελέα Ελένη Τουλουπάκη----Άγρια πρόκληση από Αλβανό δημοσιογράφο----Ομολογία του υπουργού Οικονομίας για το μπάχαλο με τον εξωδικαστικό συμβιβασμό.

ΕΘΝΟΣ: ΑΓΡΙΕΥΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ - 50.000 εξώδικα για κόκκινα δάνεια----ΡΟΥΚΕΤΟΠΟΛΕΜΟΣ – ΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΤΟΥ ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ… ΑΝΑΣΤΑΣΗ----«ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ» - Τα παπούτσια της στοργής – 28.000 ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΦΤΩΧΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ----ΝΕΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ – Η ΕΛΕΝΗ ΤΟΥΛΟΥΠΑΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΥΤΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ----112 Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ… ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΣ----Υποτροφίες μέσω ΕΣΠΑ για 3.685 φοιτητές.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Φοροπαγίδα οι δόσεις δανείων – ΝΕΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΙΣ ΦΕΤΙΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ----ΓΚΑΛΟΠ-ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΣΙΠΡΑ, ΜΟΛΙΣ ΣΤΟ 15,5% Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΣΤΟ 33% Η ΝΔ – ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΝΕΑ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΠΑΜΑΚ----«Πέταξαν» 250.000 ευρώ για hotspot που δεν χρησιμοποιήθηκε! ΑΝΑΒΕΙ ΤΟ ΚΕΦΙ ΣΤΟ… ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ----Από τη «μάχη της Καλογρέζας» στο σαμποτάζ των συγκοινωνιών----826 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ-ΕΞΠΡΕΣ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ, ΔΕΚΟ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ----ΜΕ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΕΚΜΙΣΘΩΝΟΥΝ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΣΕ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ – ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΑΙΓΙΑΛΟΥ ΜΕΣΩ ΔΗΜΩΝ----ΠΕΝΤΕ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΜΕ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ ΥΜΝΟΥΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Κούρεμα χρεών – ΑΦΟΡΑ 400.000 ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20.000 ΕΥΡΩ – ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΒΗΜΑ ΟΛΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ----ΕΥΡΩΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΣΥΝΟΔΟΣ – Βολές των 7 Νοτίων κατά των Βορείων----ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΡΩΣΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ – «Επικίνδυνη» αποστολή----ΓΑΛΛΙΑ – Η μεγάλη επιστροφή του Μελανσόν----ΟΙ 4 «ΜΕΓΑΛΟΙ» ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ – «Ειρήνη και συναινετικές λύσεις»----ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ – Ηλεκτρονικό κόσκινο.

ΤΑ ΝΕΑ: Η τελευταία αυταπάτη – Ο ΣΟΥΛΤΣ ΚΟΥΡΕΨΕ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΣΙΠΡΑ – «Μεταρρυθμίσεις για να μείνετε στο ευρώ». Ο Ηγέτης των Σοσιαλδημοκρατικών έσβησε κάθε προσδοκία ή ψευδαίσθηση για αλλαγή πολιτικής από τη Γερμανία----ΓΑΛΛΙΑ – ΜΑΡΙΝ ΛΕΠΕΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΣΕ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ----ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ – ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΤΡΑΥΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ----ΣΟΥΠΡ ΛΙΓΚΑ – ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΟΤΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ.

ESPRESSO: ΜΕΓΑΛΕΙΟ ψυχής ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ «ΝΗΣΙΟΥ» - Ο ηθοποιός Θοδωρής Κατσαφάδος έσωσε 4χρονο αγοράκι στο κέντρο της Αθήνας----Η μεζονέτα του Παντελίδη στη Βούλα βγαίνει στο σφυρί για 980.000 ευρώ----Εκατομμυριούχος στο Τζόκερ με 11 ευρώ----Η Σάικ έγινε η πιο hot μαμά στον κόσμο----Τρέμουν για βεντέτα μετά το φονικό για τα βοσκοτόπια----ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ STOP ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ----Πασχαλινό τραπέζι με κοντομάνικα----Άγρια επίθεση σε Χανταμπάκη στον «πλανήτη του Survivor».