X

Ο Τύπος της Μεγάλης Τετάρτης

Η πρωτιά στον ΟΟΣΑ για την Ελλάδα στην αύξηση της φορολογικής επιβάρυνσης, το «μαχαίρι» στις συντάξεις και η εξεταστική για την Υγεία μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Η αύξηση της φορολογικής επιβάρυνσης των μισθωτών στην Ελλάδα, το νέο «χτύπημα» στις συντάξεις, καθώς και η εξεταστική για τα σκάνδαλα στην Υγεία κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Ποιες επικουρικές και πόσο θα κοπούν – «ΜΑΧΑΙΡΙ» ΣΕ 280.000 ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ – ΠΟΙΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ----ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΗΣ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – «ΜΑΣ ΕΣΩΣΑΝ ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΤΖΑΜΙΑ»----Χειροπέδες στους ληστές των επωνύμων----ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΑΝΩΓΕΙΑ – Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΖΗΤΑ ΕΓΤΥΗΓΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ----ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΝΑ----ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ «ΤΙΜΩΡΕΙ» ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ – ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΗ ΣΕΚΑΠ.

Η ΑΥΓΗ: Πάρτι, τέλος – ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ----ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ----ΝΕΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ – Από την περιβαλλοντική… στην εκπαίδευση για την αειφορία----Άνοιξε ο δρόμος για τη Δ. Ελλάδα – ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ Η ΚΟΡΙΝΘΟΥ-ΠΑΤΡΩΝ----ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΚΑ ΚΕΛΕΡ: Διαπραγματεύσεις για το χρέος άμεσα----ΑΕΠΙ: Άρχισαν τα όργανα…----ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΡΙΑ: Χημική προβοκάτσια Νο 2----ΓΕΡΜΑΝΙΑ – Περίεργη επίθεση στο Ντόρτμουντ.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Ρεκόρ σε αύξηση φόρων και εισφορών – Στην Ελλάδα αυξάνονται οι επιβαρύνσεις, ενώ στον ΟΟΣΑ μειώνονται – «Τιμωρούνται» οι οικογένειες----Νέα σελίδα για τα αεροδρόμια----Σκληραίνει η θέση των ΗΠΑ για Ασαντ----Σημάδια ελπίδας στη Δήλο – Για τον αρχαιολογικό χώρο----Με τον μήνα τα τέλη κυκλοφορίας----Ο εξωδικαστικός προκαλεί αντιδράσεις – Προτάσεις από τη ΝΔ----Πολυσυλλεκτικές… σήραγγες----Κακοπληρωτής το κράτος, παρά τα αποτελέσματα----Έφθασαν 30.000 και αποχώρησαν μόλις 944 μετανάστες.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ -  Βάζει πλάτη σε ιμπεριαλιστικά σχέδια που ρίχνουν λάδι στη φωτιά----ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – Κλιμακώνει την προσπάθεια εξωραϊσμού της αντιλαϊκής συμφωνίας----ΔΗΜ. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ – Η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ είναι η μόνη ρεαλιστική και ταυτόχρονα η πιο ενωτική για το λαό----ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2017 – Το αντιλαϊκό μέτρα και ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος στο επίκεντρο της δράσης των Συνδικάτων.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΤΟΥΝΕΛ διχασμού από τον Τσίπρα – Το Μαξίμου ξυπνά τα αντιδεξιά «φαντάσματα» και «ξεπλένει» εγκλήματα του Εμφυλίου – ΕΝΑ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ «ΠΑΙΧΝΙΔΙ» ΓΙΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ----Τεράστια κοροϊδία: Χιλιάδες δικαιούχοι χάνουν την εθνική σύνταξη----Διατροφική «βόμβα» στα LIDL! Σαλμονέλα σε σουβλάκι κοτόπουλο----Ο Τραμπ απειλεί τώρα με πόλεμο τη Βόρεια Κορέα----ΟΙ… ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ----Μεγάλες απώλειες από τις αλλαγές στο αφορολόγητο----Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα (αλλά με παράλογο «καπέλο») και για φέτος----ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ----Και η Ιταλία εκδίωξε την “Uber”----Επιζών μαθητής των Τεμπών έγινε αρχιμανδρίτης----Τα «ιατρεία γειτονιάς» (με 3.000 προσλήψεις) αντικαθιστούν το ΠΕΔΥ----Τα επίχειρα της ατιμωρησίας: Ντου οπαδών σε ταβέρνα όπου έτρωγε ο Κοντονής.

ΕΘΝΟΣ: ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ – Αλλάζουν όλα με τον γιατρό της γειτονιάς – ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ 3.000 ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ----Το βαρύ τίμημα της αλληλεγγύης – Η «μαμά Μαρία» των προσφύγων αναγκάστηκε να κλείσει την ταβέρνα της μετά τις ξενοφοβικές αντιδράσεις των συγχωριανών της----ΤΡΕΙΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ-ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΗΣ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ----Ο Μέσι της Γιουβέντους έκανε άνω-κάτω την Μπάρτσα----Φορο-ανατροπές για αγρότες και τέλη κυκλοφορίας----Διορίζονται 11.000 αναπληρωτές για την Ειδική Αγωγή.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Κούρεμα 50% στις συντάξεις χηρείας – ΑΠΟΔΟΧΕΣ… ΦΙΛΟΔΩΡΗΜΑ ΚΑΙ ΚΡΥΦΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ----ΝΕΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΑΠΟ ΦΙΛΗ ΚΑΙ «53» ΑΝΑΒΕΙ… ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ----Στη φάκα η συμμορία που λήστευες τους VIPs----ΑΠΟΘΕΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ – ΦΙΕΣΤΑ ΤΣΙΠΡΑ-ΣΠΙΡΤΖΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟΥ-ΠΑΤΡΩΝ----ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΕΞΟΔΟΣ ΜΕ ΤΗΝ 3η ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ----109 μουσεία και αρχαιολογικοί χώροι κλειστοί, εκατοντάδες άλλοι υπολειτουργούν----ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΦΡΟΝΤΗΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΟΥΣΕ ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ----Η ΓΙΟΥΒΕ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΑ ΜΕ 3-0.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Η εαρινή σύνοδος των χρεοφυλάκων – ΤΟ ΔΝΤ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ – ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟ EUROGROUP ΣΤΙΣ 22 ΜΑΪΟΥ----ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΥΓΕΙΑ – Το καλοκαίρι οι πρώτες μονάδες----Αθήνα-Πάτρα σε 1.40’ – ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΔΟΘΗΚΕ Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ----ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΟΥΛΙΤΖΕΡ – Τιμήθηκε η ερευνητική δημοσιογραφία----Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΥΠ.ΕΞ. ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ – Τελεσίγραφο Τραμπ προς το Κρεμλίνο----Παραδόθηκαν 14 αεροδρόμια – ΑΝΕΛΑΒΕ Η FRAPORT.

ΤΑ ΝΕΑ: Εγκλωβισμένοι στο τούνελ των φόρων – ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ----ΝΕΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ – ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ «13» ΗΤΑΝ ΟΙ «53» ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ----ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ – ΤΟ BREXIT ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ----ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ – ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΦΟΒΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΣΤΟ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ.

ESPRESSO: ΓΛΙΤΩΣΕ από θαύμα Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ – Τρεις εκρήξεις δίπλα στο λεωφορείο της Ντορτμουντ, στο οποίο ήταν και ο Έλληνας ποδοσφαιριστής – ΝΥΧΤΑ ΤΡΟΜΟΥ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗ ΜΟΝΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ----Χειροπέδες στη συμμορία με τα καλάσνικοφ που ρήμαζε τα σπίτια των celebrities----Επέζησε από το φοβερό δυστύχημα στα Τέμπη και έγινε αρχιμανδρίτης----ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ARENA----Τα πάντα όλα για τον γάμο της Δούκισσας----Όσα έζησα δίπλα στον «Ιησού από τη Ναζαρέτ»----«Ντου» στον Κοντονή από «κόκκινους» χούλιγκαν.