X

Η Ελένη Φουρέιρα στο “So You Think You Can Dance”

Όλη η Ελλάδα χορεύει… ή μαθαίνει να χορεύει υπό το βλέμμα της πιο εντυπωσιακής κριτικής επιτροπής, μέλος της οποίας είναι και η εκρηκτική τραγουδίστρια. Ας  την γνωρίσουμε καλύτερα…

Ant1news

Το So You Think You Can Dance έρχεται την Παρασκευή, 21 Απριλίου στον ΑΝΤ1 για να ξεσηκώσει την Ελλάδα απ’ άκρη σ’ άκρη, με ρυθμό, φιγούρες, άλματα και αστείρευτο χορό: από το κλασικό μπαλέτο στο σύγχρονο, από το ballroom στο streetdance, από τη salsa και το jive στο hip-hop, τώρα όλη η Ελλάδα χορεύει… ή μαθαίνει να χορεύει υπό το βλέμμα της πιο εντυπωσιακής κριτικής επιτροπής, μέλος της οποίας είναι και η δημοφιλής τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα.

Ας την γνωρίσουμε καλύτερα…

 

Η Ελένη Φουρέιρα, μεγάλωσε στην Αθήνα. Από μικρή το όνειρό της ήταν να γίνει τραγουδίστρια. Το ίδιο της έλεγε και το ένστικτό της. Μεγαλώνοντας έκανε μαθήματα κιθάρας και ασχολήθηκε 3 χρόνια με το θέατρο. Σπούδασε μοντελίστ και σχεδιάστρια ρούχων. Υποσυνείδητα όμως ήξερε πάντα ότι αυτό που την εκφράζει είναι το τραγούδι και με αυτό θέλει να ασχοληθεί στη ζωή της.

Στα 18 της χρόνια ξεκίνησε το τραγούδι.  Πρώτος σταθμός το συγκρότημα Mystique όπου έκανε τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα στο χώρο του τραγουδιού, από το οποίο και ξεχώρισε. Το 2010 με μία εμφάνιση-έκπληξη στα MAD Video Music Awards ξεκινάει τη σόλο καριέρα της και τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας με το ντουέτο της με τον Dan Balan «ChicaBomb» το οποίο έγινε μεγάλη επιτυχία.

Το 2010 κυκλοφορεί η πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική της δουλειά με τίτλο «Ελένη Φουρέιρα». Το ομότιτλο album της σε διάστημα λιγότερο των 2 μηνών γίνεται πλατινένιο.

Μετά από σπουδαίες συνεργασίες με μεγάλα ονόματα του χώρου και πολλές επιτυχίες στα charts, η Ελένη Φουρέιρα έχει κατακτήσει τον τίτλο της Pop Queen.  Είναι η μοναδική Ελληνίδα καλλιτέχνης που κάθε της εμφάνιση αποτελεί ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα, καθώς συνδυάζει τις επιτυχίες της με δυναμικές χορογραφίες και μοναδικές στιλιστικές επιλογές μαζί με την εκρηκτική της ενέργεια.