X

Ο Τύπος της Μεγάλης Πέμπτης

Οι περικοπές στις συντάξεις από το πρώτο ευρώ και η χθεσινή συζήτηση στη Βουλή για την Υγεία μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Το «ψαλίδι» στις συντάξεις από το πρώτο ευρώ και οι κόντρες στη Βουλή στη συζήτηση για την εξεταστική στην Υγεία είναι ορισμένα από τα θέματα που μονοπωλούν το ενδιαφέρον των εφημερίδων.

ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Χαράτσι σε αμοιβές με απόδειξη δαπάνης – ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΕΦΚΑ----«ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ» - Ο ΟΡΟΣ ΤΗΣ ΛΑΓΚΡΑΝΤ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΝΤ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ----Οριστικό τέλος στις χάρτινες αποδείξεις----ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΑΝΩΓΕΙΑ – «Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ»----ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ ΣΤΑ ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΙΧ----ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΥΡΩ ΓΙΑ 900.000 ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ.

Η ΑΥΓΗ: Δωρεάν φάρμακα για συντάξεις έως 700 ευρώ – ΣΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 2019----Περικοπές στη «διαφορά» εκτός οι επικουρικές----Αριστεία στη Ν.Δ. αλλά και ΠΑΣΟΚ στην αδιαφάνεια – ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΕ 187 «ΝΑΙ»----Ψήφος εμπιστοσύνης στην οικονομία από τη Fraport – ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑ----ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΓΙΑ ΧΡΕΟΣ: Τώρα το πώς, το 2018 το πόσο----Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Αδιαπραγμάτευτες οι σχέσεις κράτους-Εκκλησίας----ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΓΙΑ ΤΣΙΠΡΑ: «Έπεσε στα βάτα» ΔΝΤ-τρόικας-Σόιμπλε----ΡΩΣΙΑ-ΗΠΑ – Ζήτημα εμπιστοσύνης----Η Ιταλία περιορίζει το άσυλο.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Από το πρώτο ευρώ τελικά οι περικοπές στις συντάξεις – Δεν αποφεύγουν τις μειώσεις ούτε οι χαμηλοσυνταξιούχοι----Κίνδυνος κατάσχεσης ελληνικής περιουσίας στις ΗΠΑ – Για την υπόθεση C41----Σε οριακό σημείο οι σχέσεις ΗΠΑ-Ρωσίας----Τουρκικές έρευνες στην κυπριακή ΑΟΖ----Αντιεξουσιασιτκό «ΚΕΠ» στην πλατεία Εξαρχείων----Επιστημονική έρευνα από τη… σκοπιά----Καταρρέουν τα προπύργια του Μαδούρο στη Βενεζουέλα----Αχρείαστη μελέτη ύψους 75.000 ευρώ – Του ΟΟΣΑ για τα εισιτήρια----ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΚΑΝΑΔΩΝ – Κυβερνητικές αντιφάσεις για τα αεροδρόμια----Εξεταστική για την Υγεία εν μέσω έντασης----ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ –
Λαγκάρντ: Είμαστε στα μισά του δρόμου.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ – Θερμοκήπιο διαφθοράς το κυνήγι του κέρδους για την Υγεία----ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – Νέα σφαγή στις συντάξεις και θωράκιση της εργασιακής «ζούγκλας»----ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2017 – Πρωτοβουλίες συνδικάτων και προετοιμασία για γενική πανεργατική απεργία----ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟ ΛΙΓΝΙΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ – Οι εξελίξεις στη ΔΕΗ δεν είναι «Κεραυνός εν αιθρία»….----ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – Έρευνες και σενάρια για τη βομβιστική επίθεση.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΣΦΑΓΗ από το πρώτο ευρώ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – Η αλήθεια για περικοπές-σοκ που έρχονται! Μειώσεις και σε όσους παίρνουν 443 ευρώ----Η Λαγκάρντ στη σκληρή γραμμή Σόιμπλε: Το χρέος μετά τα μέτρα----Τέλος στις χάρτινες αποδείξεις Δεν χρειάζεται πλέον να τις μαζεύουμε----Βουλή: Χαμός με Σκάρλετ Γιόχανσον και… Βασιλειάδου----«ΒΟΜΒΕΣ» ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ «ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΠΙ ΗΜΕΡΩΝ ΣΗΜΙΤΗ»----Οι Γερμανοί της Fraport είναι «φίλοι μας» - Κόκκινο χαλί στο Μαξίμου----Η Μερσεντές αντίκα του Κεφαλογιάννη----90.000 υπάλληλοι των ΟΤΑ θα περάσουν από αξιολόγηση----ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΑΣΔΕΝ----«Ταγίπ, γίνε χριστιανός με νονό τον Πούτιν»----Με λιακάδες το σούβλισμα του οβελία! Βροχές και καταιγίδες όμως από τη Δευτέρα----Lidl: Απέσυραν τα κοτόπουλα με τη σαλμονέλα και «καρφώνουν» τη «Νιτσιάκος».

ΕΘΝΟΣ: Οι μειώσεις συντάξεων ανά Ταμείο – ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ – Αντίμετρα 1,8 δις----ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ – «Σιγά μην πήγαινα στους γκιαούρηδες»----Περιγραφή μέτρων για ελάφρυνση του χρέους ζητά η Λαγκάρντ----Οριστικό τέλος οι χάρτινες αποδείξεις για το αφορολόγητο – ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ----ΚΥΠΕΛΛΟ – Στην Τούμπα με ξεκάθαρο πλεονέκτημα ο Παναθηναϊκός.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Βαρύς κόφτης για ένστολους, ΔΕΚΟ, τράπεζες – ΣΤΗΝ ΑΡΕΝΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ 2.400.000 ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ, ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ----Πολικό κλίμα ΗΠΑ-Ρωσίας για τη Συρία----Επιμένει πάλι ο Γαβρόγλου σε «επιλογή» διευθυντών σχολείων από εκπαιδευτικούς – ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣτΕ----ΓΕΡΑΣΜΕΝΑ ΠΛΟΙΑ, ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ----ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΠΑΟ ΓΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ – 2-0 ΤΟΝ ΠΑΟΚ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Φαγοπότι 85 δις ευρώ στην Υγεία – ΜΕ 187 «ΝΑΙ» ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ – ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: «Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ VERTIGO ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΜΑΛΤΑΣ»----Συστάσεις από τη Λαγκάρντ προς Βρυξέλλες και Βερολίνο----Λάδι στη φωτιά του ψυχρού πολέμου – Και θέμα… Μαυροβουνίου έθεσε ο Αμερικανός ΥΠΕΞ στη Μόσχα----ΚΑΘΗΓΗΤΗΕΣ ΣΤΗΝ… ΠΥΡΑ – Το μαντρί της Ιστορίας και τα «μαύρα πρόβατα»----ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ – Στο πειθαρχικό ο πρύτανης Καραμπίνης----ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ – Πράσινο αβαντάζ με τους Σουηδούς.

ΤΑ ΝΕΑ: Πόλεμος αρχηγών με φόντο κάλπες – ΤΣΙΠΡΑΣ: «ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΤΙΣ ΧΑΣΕΤΕ» - ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: «ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟ, ΕΙΣΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΑΠΟΔΡΟΜΗ!»----ΛΑΓΚΑΡΝΤ – ΜΕΤΑ ΤΟ 2018 ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ----ΕΥΔΑΠ-ΕΥΑΘ – ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ …ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ----ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ – ΤΟ “SURVIVOR” ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΣΤΗΝ ΚΡΙΤΗ ΤΗΣ TV----ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ – ΤΩΡΑ Ο ΜΠΕΡΓΚ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΣΙΣΤ----ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΡΕΚΟΡ – Ο ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΩΝ 100 ΓΚΟΛ.

ESPRESSO: Ο δημοσιογράφος Ευάγγελος Κουτρουμπέλης, που ζει στην Αχαΐα, αποκαλύπτει - Ο ΧΡΙΣΤΟΣ με έσωσε ΑΠΟ ΤΑ «ΔΙΧΤΥΑ» ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ – Εξομολόγηση-σοκ για τα χρόνια της περιπλάνησης σε «σκοτεινούς» δρόμους και τη λύτρωση----ΑΠΑΤΗ – Facebook από τον άλλο κόσμο----Θρίλερ με την Ειρήνη Παπαδοπούλου στο “Survivor”- ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΤΟΥΣ ΚΑΒΓΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΟΝΤΗΞΕ (;) ΑΠΟ ΤΟ REALITY----Όνειρα για ζωή μες στα αποκαϊδια----Φραπέ, χοτ ντογκ και σουβλάκι σε λαμπάδες----ΔΩΣΤΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΗΣ ΜΗΛΟΥ----Η εγγονή του Ηλιόπουλου ακολουθεί τα βήματά του----ΨΕΚΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣΦΑΙΡΑΣ ΜΕ ΑΕΡΟΖΟΛ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙ Η ΓΗ.