X

Θείος 8χρονης στον ΑΝΤ1: τα αποτελέσματα των εξετάσεων βγήκαν όταν το παιδί ήταν νεκρό

Τι καταγγέλλει ο θείος της 8χρονης, που πέθανε ενώ νοσηλευόταν με Η1Ν1 στην Πάτρα. Σήμερα «το τελευταίο αντίο» στο παιδί.

Ant1news

Ότι το παιδί ήταν υγιέστατο υποστηρίζει ο θείος της 8χρονης που πέθανε από εγκεφαλικό χθες τα ξημερώματα, ενώ νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου, με συμπτώματα του ιού Η1Ν1.

Όπως είπε ο Β.Καραβίας στο Καλημέρα Ελλάδα, «η άτυχη μικρή είχε πάει στο νοσοκομείο και την είχαν διώξει τέσσερις – πέντε φορές». Μάλιστα, τόνισε ότι την ίδια μέρα που έγινε η εισαγωγή το παιδί είχε διωχθεί νωρίτερα από το νοσοκομείο.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία του κ.Καραβία, οι εξετάσεις της έγιναν την έκτη μέρα της νοσηλείας της, ενώ τα αποτελέσματά τους βγήκαν Μεγάλη Τετάρτη, τη δεύτερη μέρα που το κορίτσι ήταν κλινικά νεκρό.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι, αφού βγουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, η οποία έγινε χθες, η οικογένεια θα κινηθεί νομικά.

Αυτό που περιμένουν οι γονείς από τον ιατροδικαστή, αλλά και τα δυο νοσοκομεία όπου νοσηλεύτηκε το άτυχο κοριτσάκι είναι να μάθουν αν το εγκεφαλικό που υπέστη το παιδί συνδέεται με τον ιό της γρίπης, αν ήταν επιπλοκή και η γρίπη ήταν η αιτία που προκάλεσε το θάνατο στο παιδί ή αν υπήρχε κάτι άλλο κάποιο άλλο νόσημα που επιβάρυνε την υγεία του.

Η εξόδιος ακολουθία του κοριτσιού θα γίνει σήμερα στις 17:00.