X

Ο Τύπος της Τετάρτης

Η κρίσιμη εαρινή Σύνοδος του ΔΝΤ, το μπάχαλο με τις εισφορές του ΕΦΚΑ και οι πρόωρες εκλογές στο Ηνωμένο Βασίλειο μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

 

Οι προσδοκίες της κυβέρνησης από την εαρινή Σύνοδο του ΔΝΤ, το αλαλούμ με τις «φουσκωμένες εισφορές» στον ΕΦΚΑ, καθώς και ο αιφνιδιασμός Μέι με πρόωρες εκλογές στις 8 Ιουνίου είναι ορισμένα από τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Πώς θα μειώσετε τη δόση του στεγαστικού – 11 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΔΑΝΕΙΩΝ – ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΓΙΑ 250.000 ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ----5 ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ «ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ» Η ΕΛΑΦΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ----Η ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ----«ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΗΡΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ» - Κραυγή αγωνίας από κατοίκους και καταστηματάρχες στο κέντρο της Αθήνας για την έξαρση της εγκληματικότητας----10.500 ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΥΣ – Πρόγραμμα του  ΟΑΕΔ για ανέργους από 55 έως 67 ετών----ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ – Όλες οι αλλαγές στις περιζήτητες σχολές.

Η ΑΥΓΗ: Δημοκρατία του Μεσονυχτίου – ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΖΗΤΕΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ – Ερντογάν: Ο λαός μίλησε, η συζήτηση έκλεισε----Η Μέι ποντάρει στον «αέρα» του Brexit – ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΣΤΙΣ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ----Κριστίν Λαγκάρντ: «Απαραίτητη η αναδιάρθρωση του χρέους της Ελλάδας»----ΚΑΡΑΤΑΤΟΜΗΣΗ  ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ – Ταραχή στη Ν.Δ. φέρνει η Εξεταστική----Νομοθετικές ρυθμίσεις παρεμβάσεις σε 7 τομείς – Η ΑΝΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Ναι» Τραμπ στην παραμονή του ΔΝΤ – Παρέμβαση του Αμερικανού ΥΠΟΙΚ λίγο πριν ξεκινήσει η συζήτηση για το χρέος----«Μαύρη τρύπα» στις συγκοινωνίες----Μήνυμα Μητσοτάκη σε διαφωνούντες – Αποπομπή Παπακώστα----Ψυχρή υποδοχή της νίκης Ερντογάν – Από τους Ευρωπαίους----Ασκήσεις και έρευνες από Άγκυρα----Εγκαίνια του «ΚΕΠ» στα Εξάρχεια----«Φρένο» στα πλεονάσματα των εσόδων – ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ.

ΡΙΖΟΣΠΑΤΗΣ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ – Οξυμένες αντιθέσεις με φόντο ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς----ΣΩΜΑΤΕΙΑ-ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ-ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ – Πρόγραμμα δράσης για την προετοιμασία της Πρωτομογιάτικης απεργίας----ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ – «Στα γεμάτα» για την προετοιμασία των Μαθητικών Φεστιβάλ.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΠΟΙΟΣ Φωτήλας; Παγωμάρα στη ΝΔ από την απόφαση Κυριάκου να δώσει προαγωγή σε έναν… χθεσινό----Ούτε το ΔΝΤ δεν βλέπει πλέον «φως στο τούνελ» (στην έκθεσή του)----ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ – Θρίλερ με βανάκι που  έφυγε Μεγάλη Πέμπτη από την Εισαγγελία Διαφθοράς γεμάτο κούτες με έγγραφα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές----ΠΡΟΚΛΗΣΗ! ΗΜΕΡΙΔΑ 74.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟΥΣ… ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ----Οδηγός: Πώς οι δικαιούχοι του ΟΓΑ θα πάρουν επίδομα τέκνων----«Όργιο» νοθεία στο δημοψήφισμα από τον Ερντογάν----ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΜΕ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΑΖΗΤΕΙ ΤΩΡΑ Η ΜΕΪ----ΣΤΟ Διάστημα από χθες βρίσκονται και ελληνικοί μικροδορυφόροι----ΥΠΟΓΕΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 2.000 ΕΤΩΝ----Κράτος εν κράτει τα Εξάρχεια! «Εγκαινιάστηκε» το ΚΕΠ-κοντέινερ των αναρχικών.

ΕΘΝΟΣ: Δημοτικές εκλογές με απλή αναλογική – ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ----ΕΑΡΙΝΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΔΝΤ – ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΖΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ----«Η απίστευτη, καταιγιστική φιλοξενία των Ελλήνων χάνεται» - Ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ ΑΝΟΘΕΥΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ----Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ – ΓΙΑΤΙ Η ΜΕΪ ΣΤΗΝΕΙ ΚΑΛΠΕΣ-ΕΞΠΡΕΣ----Ο ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΟΑΚΑ – ΠΑΟ-ΦΕΝΕΡ 58-71.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Φουσκωμένες εισφορές ΕΦΚΑ για όλο το 2017 – ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ, ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΙ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΙ ΓΙΑ 1,4 ΕΚΑΤ. ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ----ΨΥΧΡΟΛΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΕΣΟΔΑ ΤΡΙΜΗΝΟΥ, ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΑΠΟ ΔΝΤ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ----Τα ζόρια του Brexit έφεραν κάλπες – ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ 20 ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ΟΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ----«Νηστεία» σε κρέας, ψωμί και θέρμανση στους παιδικούς σταθμούς----ΛΙΜΝΑΖΕΙ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΙΕΙΑ----ΣΤΑ 3 ΔΙΣ ΕΥΡΩ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ – ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ 1,8 ΔΙΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Η ΚΥΒΕΡΗΣΗ----ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΤΟ… ΚΕΠ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ----ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο… ΡΟΝΑΛΝΤΟ – Ο ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡ ΠΕΤΥΧΕ ΧΑΤ ΤΡΙΚ – Η ΡΕΑΛ ΝΙΚΗΣΕ ΜΕ 4-2 ΤΗ ΜΠΑΓΕΡΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟΥΣ «4»----Ο ΖΟΤΣ «ΑΛΩΣΕ» ΤΟ ΟΑΚΑ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Ο Κυριάκος ρισκάρει με τον Άδωνι – ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΙ – ΔΙΧΑΖΕΙ ΤΗ Ν.Δ. Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΤΗΝΥΓΕΙΑ----Η ΚΡΙΣΙΜΗ ΕΑΡΙΝΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΔΝΤ----ΒΡΕΤΑΝΙΑ – Ξαφνικές κάλπες----ΓΥΜΝΑΣΙΑ-ΛΥΚΕΙΑ – Στην τελική ευθεία για τις εξετάσεις----ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ – Κακό χαμπέρι.

ΤΑ ΝΕΑ: Ξαναδένουν την κορδέλα που έκοψαν – Φιάσκο με τους ημιτελείς δρόμους της ταλαιπωρίας που ξανακλείνουν μέσα στον Μάιο για να ολοκληρωθούν τα έργα----ΒΡΕΤΑΝΙΑ – ΚΑΛΠΕΣ ΜΕ ΣΑΣΠΕΝΣ ΧΙΤΣΚΟΚ----ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΒΟΥΤΙΑ ΣΕ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ – ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ----ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΜΕ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΣΤΙΣ 4----ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ – Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΤΩΡΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΗ ΦΕΝΕΡ ΤΟΥ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ.

ESPRESSO: Ο ΒΕΡΓΗΣ ελεύθερος και ωραίος ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΥΚΟΝΟ – Εκτός Φυλακών Κορυδαλλού ο εκκεντρικός πρόεδρος των Ελλήνων Οικολόγων----Επιστήμονες ψάχνουν για απογόνους του Ιησού Χριστού----Ο εραστής που  έγινε «Τούρκος» από τα βίτσια της έκφυλης συζύγου----ΣΚΑΝΔΑΛΟ – Η Σκάλα Λακωνίας βγάζει πρωταθλητές στο κέρλινγκ----ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ «ΕΚΡΥΒΕ» 15.000 (!) ΕΥΡΩ----Η μυστική «απόδραση» της Γκαγέ στην Αίγινα----ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙ (1) ΚΑΙ Η ΒΑΛΑΒΑΝΗ ΑΠΟ ΤΟ “SURVIVOR”----64ΧΡΟΝΗ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΕΞΩΓΗΙΝΗ.