X

Οπαδοί έβαλαν φωτιά στο γήπεδο του Μεσσηνιακού (βίντεο+φωτο)

Μεγάλες οι ζημιές στο γήπεδο! "Μάχη" με τις φλόγες έδωσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα. Επεισόδια και κατά την έναρξη του αγώνα.

Ant1news

Κάτι περισσότερο από επεισοδιακός ήταν ο αγώνας της Καλαμάτας με τον Πανηλειακό για το Κύπελλο Ερασιτεχνών, καθώς οπαδοί των φιλοξενουμένων έβαλαν φωτιά στην κερκίδα τους και προκάλεσαν σοβαρές ζημιές στο γήπεδο.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν πριν τον αγώνα, όταν κάποιοι νεαροί προκάλεσαν φθορές σε σταθμευμένα οχήματα στα πέριξ του γηπέδου και κορυφώθηκαν μετά τη λήξη του παιχνιδιού.

Με το τελευταίο σφύριγμα φίλοι της Καλαμάτας επιχείρησαν να πλησιάσουν τους οπαδούς του Πανηλειακού, όμως δυνάμεις της Αστυνομίας, που βρίσκονταν σε όλους τους κεντρικούς δρόμους γύρω από το γήπεδο του Μεσσηνιακού, τους απέτρεψαν.

Τελικά οι οπαδοί της Καλαμάτας αποχώρησαν από το σημείο, αλλά σύμφωνα με το tharrosnews.gr, οι φίλαθλοι των φιλοξενουμένων ξεκίνησαν εκσφενδονισμό καθισμάτων προς τους Αστυνομικούς, ενώ στο τέλος τους έβαλαν φωτιά, η οποία πήρε μεγάλες διαστάσεις.

Τελικά οι πυροσβέστες κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά, καθώς μέσα στον αγωνιστικό χώρο εισήλθαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής.