X

Ο Τύπος της Πέμπτης

Οι δυσμενείς προβλέψεις του ΔΝΤ , η τραγωδία στις Ένοπλες Δυνάμεις και οι προσλήψεις σε Δημόσιο, ΔΕΚΟ και δήμους μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Η έκθεση του ΔΝΤ και τα νέα μέτρα που έρχονται, η συντριβή ελικοπτέρου στην Ελασσόνα με τέσσερις νεκρούς, καθώς και οι χιλιάδες προσλήψεις εποχικών υπαλλήλων σε Δημόσιο, ΔΕΚΟ και δήμους είναι ορισμένα από τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: 5.199 προσλήψεις σε Δημόσιο, ΔΕΚΟ, δήμους – ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΑΜΕΣΑ----ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟ ΕΛΑΣΣΟΝΤΑΣ – Η ΟΜΙΧΛΗ «ΤΥΦΛΩΣΕ» ΤΟ ΓΕΡΑΣΜΕΝΟ ΧΙΟΥΙ----ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΘΛΙΨΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ – «ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ»----«Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΕΔΟΥΙΝΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ»----ΦΟΡΟΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ – Πώς θα γίνεται η εξόφληση με εκχώρηση ακινήτου----ΤΟ ΔΝΤ «ΟΜΟΛΗΣΕ» ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΤΟΥ 2016.

Η ΑΥΓΗ: Ξεπουλάει τη ΔΕΗ ο Μητσοτάκης – ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ – Τάζει δίκτυα, υδροηλεκτρικά, ενεργειακή και τιμολογιακή πολιτική----ΕΡΕΥΝΑ – Θετικοί οι Αθηναίοι για τους πρόσφυγες----ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΧΟΥΛΙΑΡΑΚΗΣ – Στην Ουάσιγκτον για χρέος-πλεονάσματα----Στη Βουλή δύο δικογραφίες για παράνομη χρηματοδότηση ΜΚΟ----ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ – Ανασφάλιστοι σε πρόγραμμα αιμοκάθαρσης----ΤΟΥΡΚΙΑ –Στο… αρχείο όλες οι πρόσφυγες κατά του δημοψηφίσματος----Κι όμως, η «αρνητική μάζα» υπάρχει….----Πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Το ακριβό τίμημα της καθυστέρησης – Προβλέψεις για οριακή ανάπτυξη – Στο ναδίρ η κατανάλωση – Χάθηκε ο στόχος για τα «κόκκινα» δάνεια το α’ τρίμηνο----Οδύνη για τον θάνατο τεσσάρων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων----Πώς «χτίζεται» το αφορολόγητο----Ο Τραμπ τηλεφώνησε στον Ερντογάν «κατά λάθος»----Διευρύνονται οι ανισότητες παγκοσμίως – Ανησυχία εκφράσει το ΔΝΤ----«Παραλαβή» λεωφορείων μετά 13 έτη----Νεκρός διαδηλωτής στη Βενεζουέλα----Εισαγωγή σε ΑΕΙ με απολυτήριο – Σχέδιο για το 2020----Έκρηξη βόμβας σε τράπεζα στη Σανταρόζα – ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΕΥΡΩΖΩΝΗ-ΔΝΤ – Βαριά θα πληρώσει ο λαός τα παζάρια για το χρέος----ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ –Εύσημα στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις για τη «συνεισφορά» τους στα ιμπεριαλιστικά σχέδια----ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΝΑΥΠΗΓΟΕΠΙΣΚΕΥΑΣΙΤΚΗ – Συνεχίζουν τον αγώνα για κλαδική Συλλογική Σύμβαση----ΤΑΞΙΚΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ – Πλούσια δράση για την προετοιμασία της απεργίας της 1ης Μάη----ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ – Τέσσερις νεκροί από πτώση στρατιωτικού ελικοπτέρου.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΟΡΓΙΑ από Γιώργο-Λοβέρδο ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΪΔΩΝ – Αποκάλυψη! Τι αναφέρει η δικογραφία για τις ΜΚΟ που διαβιβάστηκε στη Βουλή----Ιπτάμενο φέρετρο από την εποχή του Βιετνάμ – ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ----Φυσικό αέριο: Πρόγραμμα επιδότησης με όφελος έως και 3.000 ευρώ----Σ. Καλεντερίδης: Ο Ερντογάν έχει μεγάλα… ζόρια----ΕΜΦΥΤΕΥΣΑΝ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΤΟΥΣ 1.5000 ΣΟΥΗΔΟΙ----Λατρεία για τον Άγιο Παϊσιο και στη Ρωσία----Απάτη με κρυφές χρεώσεις κινητών----Απίστευτη αναλγησία! 10.000 δικαιούχοι ακόμα περιμένουν να πάρουν τη 13η σύνταξη.

ΕΘΝΟΣ: Πώς έπεσε το ελικόπτερο – Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΙΛΟΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ – ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΠΕΝΘΟΣ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ----ΣΥΝΟΔΟΣ ΔΝΤ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ – ΠΥΡΕΤΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΓΙΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΙΚΗ ΦΟΡΜΟΥΛΑ----ΘΕΡΜΑΝΣΗ – ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΩΣ 3.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ----ΠΟΙΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ «ΧΤΙΖΟΥΝ» ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ----Ευρωφοβικό παραλήρημα από Λεπέν – ΠΡΟΣ ΑΓΡΑΝ ΨΗΦΩΝ----ΑΝΕΤΗ ΝΙΚΗ – Καθήλωσε την Εφές ο Θρύλος.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ οι μειώσεις στις επικουρικές – ΑΠΟΚΛΕΙΣΙΤΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ-ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ----ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – «Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗ ΔΕΗ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ»----Τραγωδία για 4 αξιωματικούς, θαύμα για την αρχιλοχία----Η έκθεση του ΔΝΤ φέρνει πιο… γρήγορα τις μειώσεις συντάξεων-αφορολόγητου – ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ «ΤΡΥΠΑ» 2,7 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ 2018----ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ «Ε.Τ.» - 1.842.135 ΠΟΛΙΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ – ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΟΙ ΜΙΣΘΩΤΟΙ----Η ΓΙΟΥΒΕ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΑ – ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟΥΣ «4»----ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΘΡΥΛΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ FINAL-4 – ΝΙΚΗΣΕ ΜΕ 87-72 ΤΗΝ ΕΦΕΣ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Ψάχνουν τη χρυσή τομή για το χρέος – «ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ» ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ-ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΑΡΙΝΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΔΝΤ – ΤΟ ΔΝΤ ΑΛΛΑΞΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΙΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ – ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ----Βαρύ πένθος – Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ----ΤΟΥΡΚΙΑ – Αρνείται ο Ερντογάν την επανακαταμέτρηση----ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕΙΣ – Προς τη Δημοκρατική Συμπαράταξη οδεύουν Γιώργος Καρράς και Στάθης Παναγούλης----ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ – ΜΚΟ χρηματοδοτήθηκαν παράνομα επί ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας.

ΤΑ ΝΕΑ: Ο κόφτης έρχεται κι αυτοί πανηγυρίζουν – ΜΕΤΡΑ 2,7 ΔΙΣ ΤΟ 2018 ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟ ΔΝΤ – Νέα ψυχρολουσία ανατρέπει το αφήγημα της κυβέρνησης λίγο πριν περάσει από τη Βουλή το σκληρό πακέτο για συντάξεις και αφορολόγητο----ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΤΗΣΕΩΝ ΣΤΑ «ΝΕΑ» - «ΣΦΕΝΤΟΝΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ»----ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ – ΑΙΧΜΑΛΩΤΗ Η ΕΦΕΣ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ----ΣΥΝΕΔΡΙΟ – ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΡΩΤΑΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ----ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΗ ΣΑΝΤΑΡΟΖΑ – ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΣΕ ΣΑΚΙΔΙΟ.

ESPRESSO: Ο ΘΕΟΣ έσωσε ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΑΣ – Συγκλονίζουν στην Espresso οι γονείς της όμορφης αρχιλοχία που βγήκε ζωντανή από τα συντρίμμια του μοιραίου Χιούι!----Βαριές απειλές για Λάουρα, Μπο, Χούτο και Βαλαβάνη! «ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ» ΑΓΡΙΑ ΟΙ ΦΑΝ ΤΟΥ “SURVIVOR”----Η Μαμάκη σέρνει στα δικαστήρια πρώην σταρ του Ολυμπιακού----Στα χέρια εφοπλιστή το σπίτι όπου γεννήθηκε ο «έρωτας» της Καρέζη και του Μπάρκουλη----ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΥΠΟΚΛΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ.