X

Απόψε η επιστροφή του “Your Face Sounds Familiar”!

Το μοναδικό show μεταμφιέσεων επέστρεψε στον ΑΝΤ1,  με λαμπερούς συμμετέχοντες και ανανεωμένη κριτική επιτροπή! Όλα όσα πρέπει να ξέρετε.

Ant1news

Επιστρέφει απόψε στις 20:00 στον ΑΝΤ1 το “Your Face Sounds Familiar” για τέταρτη σεζόν! Το show μεταμφιέσεων που έχει κλέψει τις καρδιές μας, επανέρχεται με δέκα ταλαντούχους διαγωνιζόμενους, ανανεωμένη κριτική επιτροπή και καθηγητές.

Οι  Δημήτρης Μακαλιάς, Άρης Μακρής, Ησαΐας Ματιάμπα, Κόνυ Μεταξά, Αντώνης Δόμινος, Σαμπρίνα, Ιρένε Τροστ, Γιάννης Χατζηγεωργίου, Γιάννης Χατζόπουλος και Παρθένα Χοροζίδου θα αναλάβουν να φέρουν κοντά μας, μέσω των μεταμφιέσεων, μεγάλους σταρς της εγχώριας και παγκόσμιας καλλιτεχνικής σκηνής.

Καθοδηγητές τους σε αυτό το «ταξίδι» θα είναι η Σόφη Ζαννίνου, η Βικτώρια Χαλκίτη και η Μαρία Λυραράκη, που θα τους βοηθούν στην προετοιμασία των κυριακάτικων εμφανίσεών τους.

Στις καρέκλες της κριτικής επιτροπής ξανακάθονται ο Σταμάτης Φασουλής και ο Γιώργος Μουτσινάς, μαζί με την Έλλη Κοκκίνου και τον Φώτη Σεργουλόπουλο.

Η παρουσίαση του μοναδικού αυτού show αναλαμβάνει και φέτος η Μαρία Μπεκατώρου, που με τη λαμπερή της παρουσία έχει «σημαδέψει» τα βράδια της Κυριακής.

Δείτε εδώ όλα όσα έγιναν στο πάρτι πριν από την έναρξη του show