X

Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς την Πρωτομαγιά

Ταλαιπωρία για όσους επιλέξουν να μετακινηθούν με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Ποια μέσα δεν θα κινηθούν καθόλου. "Δεμένα" τα πλοία στα λιμάνια.

Ant1news

Ταλαιπωρία περιμένει όσους επιλέξουν να μετακινηθούν στην Αθήνα με τα μέσα μαζικής μεταφοράς την Πρωτομογιά.

Ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος δεν θα λειτουργήσει από την από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8 το πρωί, καθώς οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ συμμετέχουν στις στις κινητοποιήσεις της Πρωτομαγιάς με στάση εργασίας τις εν λόγω ώρες.

Κανονικά θα λειτουργήσει όμως το μετρό και το τραμ. Ωστόσο, τα δρομολόγια του μετρό δεν θα πραγματοποιούνται στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας προς το αεροδρόμιο και αντίστροφα, λόγω της 24ωρης απεργίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών. Ακινητοποιημένος θα παραμείνει και ο προαστιακός σιδηρόδρομος.

Επίσης, οι εργαζόμενοι στον ΗΛΠΑΠ πραγματοποιούν 24ωρη απεργία και έτσι τα τρόλεϊ τραβούν χειρόφρενο, ενώ τα λεωφορεία θα κινηθούν από τις 9:00 το πρωί έως τις 9:00 το βράδυ, καθώς το Συνδικάτο Εργαζομένων και Θυγατρικών Εταιρειών ΟΑΣΑ αποφάσισε στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9:00 το πρωί και από τις 9:00 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.

Εν τω μεταξύ, τη συμμετοχή της στην Εργατική Πρωτομαγιά, με 24ωρη πανελλαδική απεργία των πληρωμάτων σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, αποφάσισε η διοίκηση της ΠΝΟ.