X

“Δολοφόνε, σατανά” φώναξαν στον παιδοκτόνο

Έντονες αποδοκιμασίες στην Ευελπίδων κατά του πατέρα - δολοφόνου της 6χρονης Στέλλας, η οποία κηδεύεται σήμερα. Αποφασίστηκε η προφυλάκιση του.

Ant1news

Έντονα αποδοκιμάστηκε  κατά την είσοδό του στο ανακριτικο γραφείο, στην Ευελπίδων, ο 61χρονος που δολοφόνησε την 6χρονη κόρη του, Στέλλα, με τα ίδια του τα χέρια και στην συνέχεια την πέταξε στα σκουπίδια.

«Δολοφόνε», «σατανά», «ξεφτιλισμένε» ήταν κάποιες από τις φράσεις που ακούστηκαν για τον 61χρονο παιδοκτόνο.

Ο πατέρας της Στέλλας βρίσκεται αντιμέτωπος με δίωξη σε βάρος του για ανθρωποκτονία από πρόθεση και περιύβριση νεκρού.

Στην κατάθεση του στον Εισαγγελέα ο παιδοκτόνος είχε ομολογήσει το έγκλημα, ωστόσο επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα. Με κυνικότητα που πραγματικά σοκάρει είχε περιγράψει πώς έπνιξε την κόρη του και πώς σκηνοθέτησε ληστεία για να καλύψει την εξαφάνιση της.

Μετά την απολογία τουο συνταξιούχος αστυνομικός  θα οδηγηθεί στις Φυλακές, καθώς αποφασίστηκε, απο ανακρίτρια και εισαγγελέα, η προφυλάκιση του.

Η κηδεία της Στέλλας

Την ίδια στιγμή, στην Σαντορίνη γράφεται η τελευταία πράξη του δράματος, αφού στις 6 το απόγευμα γίνεται η κηδεία της μικρής Στέλλας. Για τον λόγο αυτό η μητέρα του άτυχου κοριτσιού και σύζυγος του πρώην αστυνομικού δεν βρέθηκε σήμερα στα δικαστήρια.

 

 

Η 52χρονη μητέρα της μέσω του δικηγόρου της μίλησε στον ΑΝΤ1 και διαψεύδει κατηγορηματικά τον ισχυρισμό του 60χρονου παιδοκτόνου ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και έχει μειωμένο καταλογισμό πράξεων.                 

«Δεν αντιμετώπιζε κανένα ψυχολογικό πρόβλημα. Από τις πράξεις του φαίνεται πως όλα τα είχε σχεδιάσει. Τη διάρρηξη, την απόκρυψη της σορού, τα πάντα είχαν μελετηθεί» δήλωσε η μητέρα της αδικοχαμένης Στέλλας.

Η μητέρα της Στέλλας όχι μόνο δεν βρίσκει ούτε ένα ελαφρυντικό για το σύζυγό της, αλλά ζητεί την παραδειγματική του τιμωρία. Αναμένεται να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής στην ανάκριση και να καταθέσει πώς ακριβώς ζούσε η οικογένεια πριν από τον εφιάλτη.

Στο πλευρό της μητέρας έχει ταχθεί και η οικογένεια του δράστη σύμφωνα με τον δικηγόρο της Σπύρο Δημητρίου, που μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».